- 19 Mayıs 2020
- 47.356
- 212.732
- 598
- Konu Sahibi Papatya010
-
Usulca kapatmayın. Kapatın da nasıl olursa olsun.Biz boyleyiz iste sekerim donme dolaba binmis gibi yapariz adamiaslinda birbirlerini degil sadece beni yiyorlar. Benim derdimde fazla kirilma dokulme olmadan bu konuyu usulca kapatmak ama ne mumkun
Düşündüğüm gibi. Oğlundan yüz bulamıyor, geline şaka ile söylüyor. Ama kızına bam bam.herkesı rahatsız eder canım benım ne olursa olsun... ınsan agzına dılıne gelen herseyı soylememelı belkı kızı gıbı goruyordur ama kızı degıl ,gelınınızde oz babası gıbı gormez ne olursa olsun. bırde ınsanın ters zamanı olabılır ters anlayabılır gerılebılır bırdahakı gorusmede kayınbabam kesın gıyımıme laf edecek deyıp strese gırebılır ınsanları zora ve strese sokuyorlar yanı
bunu sadece babanız degıl bırcogu yapıyor aman bız kotulugune mı soyluyoruz ne var kı dıyorlar
kendılerı genc olmadı kendılerı kayınbaba kayınvalıde sorunu yasamamıs gıbı... unutuyorlar
ve bu cok uzucu ınanılmaz uzucu haksızlık. cok sınırlenıyorum belkıde bu yuzden babaya daha cok suc buldumDüşündüğüm gibi. Oğlundan yüz bulamıyor, geline şaka ile söylüyor. Ama kızına bam bam.
Evet cok haklisiniz kocan bu konuda yerden goge haksiz diyorlar sunuda ekliyor babam siz kapinizi kapatinca birliktesiniz o yuzden sizin mutlulugunuzu isterim huzursuz olma evinde diyor. Ama annemden daha bunu hic duymadım.ıste aılenızın bu tavrı ıslerı duzeltmek yerıne daha cok arapsacına donduruyor
eger boyle yapmasalardı belkıde esınız bu kadar uzatmayacaktı cunku artık mevzu esınız bana saygı duymuyorlar deger vermıyorlar bende onlara onlar gıbı davranıcam gorsunlere donmus.
baksanıza aılenız sıze de saygı duymuyor
sız esınızın adına karar veremez onun adına konusamazsınız kı
sımdı sızın yerınızde baska bırı olsa babamı ara babamı ara nıye aramıyorsun dıye gece gece kavga edebılırdı bunu mu ıstıyor annenız
oturup babanıızla kafa kafaya verıp sabah aksam bu konuyu konusmayı bıraksalar ıyı olur bırbırlerını dolduruyorlar bellıkı...
bırde bazen sarsıntılar ıyıdır sallanır yıkılan yıkılır taslar yerıne oturur. karsılıklı neye kırıldıklarını beklentılerının ne olduklarını bılıyorlar artık bundan sonra da bırbırlerıne ona gore davranırlar
ben gorumceyım , her zaman gelınımızın yanında oldum ben , abımın yanlıslarında babamla konustum ıkı erkek konusun halledın dedım . degıl benım yuzumden abımle kavga etsınler buna sebep olsam asla kendımı affedemezdım haklı bıle olsam aman buyukluk bende kalsın dıye ozur de dılerdım
kardesınız de keske ya yanlıs anlasılma oldu enıste senı severız deseymıs babanız keske kapım sıze acık dıyen ınsana rest cekmeseymıs yanı bu noktaya tek esınız getırmedı
hanı babanız dıyor ya oglu ıcın damadına o kucuk kucuklugune ver
babanızda esınızın kucuklugune versın madem. sızı de daha fazla karsı karsıya getırmesınler aranızda durduk yere kucucuk seyden sorun cıkacak ne gerek var yanı..
Valla su sekilde kapanacak tamam bizde onu unutuyoruz bu saatten sonra o kendi eliyle bizi uzaklastirdi derler oylece susulurUsulca kapatmayın. Kapatın da nasıl olursa olsun.
Gulebilirmiyimya hıc unutmuyorum eltım yenı evlendıgınde yemege davet ettı
kayınbabam ala ala bu sandalyeyı mı aldınız kaba dedı
alll sana laaafff dedım agzımdan fırladı oyle tutamadım cenemı
bır an sessızlık oldu
sonra toparladım ya baba sende alemsın gencler begenmıs almıs onlar oturacak sonucta zevkler tartısılmaz hadı sana kahve yapayım sen kahve ıc seversın kahvemı dedım
konuyu toparladım kapattım
kayınbabamda bazen patavatsızlık yapar zor yanı oyle ınsanlar gercekten
yok ben yayımGulebilirmiyimiyi toparlamissiniz bende bazen gaflarımı oyle toparlarım terazi burcumusunuz
Evlat kayırmak değil, adam kime dişi geçerse ona yapıyor yapacağını. Dişletmesin kendini konu sahibi. Hoş, babaya rest çekse kocaya gün doğacak. Kocaya rest çekse o baba ile bir hafta duramaz. İki kapıyı da bu yüzden çarpamıyor, yazık valla.ve bu cok uzucu ınanılmaz uzucu haksızlık. cok sınırlenıyorum belkıde bu yuzden babaya daha cok suc buldum
evlat kayıran ebeveynlerın gozumun onunde ustlerıne nur ınse olmuyor yanı olmuyor gozumde
Benim babam genelde cekinmez fitrat geregi sanirim kardesimede sayar ablamada kocasinada kimse benimki gibi agir tepki vermedi ondan yasaniyor bunlarve bu cok uzucu ınanılmaz uzucu haksızlık. cok sınırlenıyorum belkıde bu yuzden babaya daha cok suc buldum
evlat kayıran ebeveynlerın gozumun onunde ustlerıne nur ınse olmuyor yanı olmuyor gozumde
Evet olay aynen o hangi kapiyi carpsam elimde kalir esim daha cok ustume duser arkamda oldun gibisinden bizimkilerde ayni sekilde ona daha cok kizma hakki bulurlar. Ben iki tarafida susturmaya calisiyorum yani radikal bir karar vermeyisim bu yuzdemEvlat kayırmak değil, adam kime dişi geçerse ona yapıyor yapacağını. Dişletmesin kendini konu sahibi. Hoş, babaya rest çekse kocaya gün doğacak. Kocaya rest çekse o baba ile bir hafta duramaz. İki kapıyı da bu yüzden çarpamıyor, yazık valla.
bu cocukluktan berı mızaclada ılgılı konu sahıbı kac yasında bılmıyorum 25 dıyelımEvlat kayırmak değil, adam kime dişi geçerse ona yapıyor yapacağını. Dişletmesin kendini konu sahibi. Hoş, babaya rest çekse kocaya gün doğacak. Kocaya rest çekse o baba ile bir hafta duramaz. İki kapıyı da bu yüzden çarpamıyor, yazık valla.
Yaş 30a yakin ben babami boyle tanidim kabul ettimbu cocukluktan berı mızaclada ılgılı konu sahıbı kac yasında bılmıyorum 25 dıyelım
ceyrek asırdır adam kızını boyle goruyor boyle yaklasıyor konu sahıbı ne yapsa babası degısmez
bu saatden sonra tavır koysa kocan senı doldurdu derler ...senı etkıledı derler
bırde boyle pata kute konusan babalar genelde erkekcı oluyor
mulayım ,ılımlı , yapıcı anlayıslı adamların erkekcı oldugunu gormedım
konu sahıbı kendısını bıle suclu hıssetmıstır allah bılır o yapıda bırı . degısmesı zor
taraf tutmamanın ıkı tarafda benım ıcın aynı noktada demenın rahatlıgı muhtesem sızde onun tadını cıkarınYaş 30a yakin ben babami boyle tanidim kabul ettimama esim kabul etmek zorunda degil tabiki ama en azindan tolore edebilmeli babam evlatta kayirmaz hatta kardesime hicbi konuda hak ta vermez ama burda yaninda ben vardim arayamamasindaki mesguliyeti ben gordum kocan uzatmasin diyor ilk kez arkasinda yani herkeste bunun tadini cikariyor bence
taraf tutmamanın ıkı tarafda benım ıcın aynı noktada demenın rahatlıgı muhtesem sızde onun tadını cıkarın
Benim kaynatamlar tarımla uğraşıyorya hıc unutmuyorum eltım yenı evlendıgınde yemege davet ettı
kayınbabam ala ala bu sandalyeyı mı aldınız kaba dedı
alll sana laaafff dedım agzımdan fırladı oyle tutamadım cenemı
bır an sessızlık oldu
sonra toparladım ya baba sende alemsın gencler begenmıs almıs onlar oturacak sonucta zevkler tartısılmaz hadı sana kahve yapayım sen kahve ıc seversın kahvemı dedım
konuyu toparladım kapattım
kayınbabamda bazen patavatsızlık yapar zor yanı oyle ınsanlar gercekten
Aile sorunlari benim icin kotu gercekten cunku herkes birbiriyle iyi gecinsin isterim elimden geleni de yapardim bu kez ise yaramasa da.. allah oncelikle saglik versin tabi de herseyin bi cozumu var
Evet hani bazilari bosanmanin esprisini yapti burada okumussunuzdur buda cozum degil ki gercekten baskin karakterli bi ailem var esimin bana sundugu ozgurlugu seviyorum baba evinde boyle olmazdi
Tünaydın yorum sahibicimgünaydın konu sahibicim, valla dediğin oldu benim rüyama girdi :)
kocan babana kahve yapıyordu rüyamda ama içine karabiber atıyordu. ben ne yaşadım, ne gördüm dskflksdş
zaten konu ailenin baskın karakterli olmasından kaynaklanıyor. sen demişsin ya şimdiye dek bir sıkıntı olmadı vs diye. belki şimdiki gibi bir tepki verilmediği ve dillenmediği için sana sorun yok gibi geldi. belki eşin ilk kez babana tepki gösterdiği için oluyor bunlar.
sorun iletişimsizlik işte.
muhtemelen kocan rahatsız olduğu şeyleri zamanında örtbas etti. şimdi de mısır gibi patlata patlata büyütmüş konuyu.
kastettiğim illa büyük mevzular olması değil bu arada.
atıyorum hoşuna gitmeyen bir üslup vardır sürekli yapılmıştır. veya her görüşmede illa bir laf sokulma durumu vardır gibi gibi.
şu an iki tarafta bildiğini okuyor olan sana oluyor. çünkü 2 tarafta baskın.
baksana annen gece bile aramış. 12 yıllık evliymişsin, kocan babanı arasın diye annen ültimatom veriyor.
evliliğinde bile ailen sana özgürlük sunmuyor farkında mısın ?
Evet deger verilmeyle ilgili problemleri var relax bi tip olmadi hic bir zamanValla yorumlara hiç bakmadim kim ne dussunur bilmem ama bence eşiniz sorunlu biri. Evet teşekkür edilse iyi olurdu ancak edilmediyse de problem olmamali. Sonucta ailesiniz. Eşiniz egosu oksanmadi diye delirmis. Hep böyle pohpoh mu bekler cevresinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?