Eşim ailemle konuşmak istemiyor

Biz boyleyiz iste sekerim donme dolaba binmis gibi yapariz adamiaslinda birbirlerini degil sadece beni yiyorlar. Benim derdimde fazla kirilma dokulme olmadan bu konuyu usulca kapatmak ama ne mumkun
Usulca kapatmayın. Kapatın da nasıl olursa olsun.

ya hıc unutmuyorum eltım yenı evlendıgınde yemege davet ettı
kayınbabam ala ala bu sandalyeyı mı aldınız kaba dedı
alll sana laaafff dedım agzımdan fırladı oyle tutamadım cenemı
bır an sessızlık oldu
sonra toparladım ya baba sende alemsın gencler begenmıs almıs onlar oturacak sonucta zevkler tartısılmaz hadı sana kahve yapayım sen kahve ıc seversın kahvemı dedım
konuyu toparladım kapattım

kayınbabamda bazen patavatsızlık yapar zor yanı oyle ınsanlar gercekten

Düşündüğüm gibi. Oğlundan yüz bulamıyor, geline şaka ile söylüyor. Ama kızına bam bam.

Düşündüğüm gibi. Oğlundan yüz bulamıyor, geline şaka ile söylüyor. Ama kızına bam bam.
ve bu cok uzucu ınanılmaz uzucu haksızlık. cok sınırlenıyorum belkıde bu yuzden babaya daha cok suc buldum
evlat kayıran ebeveynlerın gozumun onunde ustlerıne nur ınse olmuyor yanı olmuyor gozumde

Evet cok haklisiniz kocan bu konuda yerden goge haksiz diyorlar sunuda ekliyor babam siz kapinizi kapatinca birliktesiniz o yuzden sizin mutlulugunuzu isterim huzursuz olma evinde diyor. Ama annemden daha bunu hic duymadım.
Usulca kapatmayın. Kapatın da nasıl olursa olsun.
Valla su sekilde kapanacak tamam bizde onu unutuyoruz bu saatten sonra o kendi eliyle bizi uzaklastirdi derler oylece susulur

Gulebilirmiyimiyi toparlamissiniz bende bazen gaflarımı oyle toparlarım terazi burcumusunuz

ve bu cok uzucu ınanılmaz uzucu haksızlık. cok sınırlenıyorum belkıde bu yuzden babaya daha cok suc buldum
evlat kayıran ebeveynlerın gozumun onunde ustlerıne nur ınse olmuyor yanı olmuyor gozumde
Evlat kayırmak değil, adam kime dişi geçerse ona yapıyor yapacağını. Dişletmesin kendini konu sahibi. Hoş, babaya rest çekse kocaya gün doğacak. Kocaya rest çekse o baba ile bir hafta duramaz. İki kapıyı da bu yüzden çarpamıyor, yazık valla.

Benim babam genelde cekinmez fitrat geregi sanirim kardesimede sayar ablamada kocasinada kimse benimki gibi agir tepki vermedi ondan yasaniyor bunlar

Evet olay aynen o hangi kapiyi carpsam elimde kalir esim daha cok ustume duser arkamda oldun gibisinden bizimkilerde ayni sekilde ona daha cok kizma hakki bulurlar. Ben iki tarafida susturmaya calisiyorum yani radikal bir karar vermeyisim bu yuzdem

bu cocukluktan berı mızaclada ılgılı konu sahıbı kac yasında bılmıyorum 25 dıyelım
ceyrek asırdır adam kızını boyle goruyor boyle yaklasıyor konu sahıbı ne yapsa babası degısmez
bu saatden sonra tavır koysa kocan senı doldurdu derler ...senı etkıledı derler

bırde boyle pata kute konusan babalar genelde erkekcı oluyor
mulayım ,ılımlı , yapıcı anlayıslı adamların erkekcı oldugunu gormedım

konu sahıbı kendısını bıle suclu hıssetmıstır allah bılır o yapıda bırı . degısmesı zor

Yaş 30a yakin ben babami boyle tanidim kabul ettim ama esim kabul etmek zorunda degil tabiki ama en azindan tolore edebilmeli babam evlatta kayirmaz hatta kardesime hicbi konuda hak ta vermez ama burda yaninda ben vardim arayamamasindaki mesguliyeti ben gordum kocan uzatmasin diyor ilk kez arkasinda yani herkeste bunun tadini cikariyor bence

taraf tutmamanın ıkı tarafda benım ıcın aynı noktada demenın rahatlıgı muhtesem sızde onun tadını cıkarın

Benim kaynatamlar tarımla uğraşıyor
Benim misafir odası halısı beyazdi
Beyaz mi aldınız nebicim bu hemen kirlenir dedi
Benimkiler ailece patavatsız ama kötü niyeti yok benim için iyi niyet onemli.
Kaynanamın her lafı batar çünkü art niyetli.

Valla yorumlara hiç bakmadim kim ne dussunur bilmem ama bence eşiniz sorunlu biri. Evet teşekkür edilse iyi olurdu ancak edilmediyse de problem olmamali. Sonucta ailesiniz. Eşiniz egosu oksanmadi diye delirmis. Hep böyle pohpoh mu bekler cevresinden?

günaydın konu sahibicim, valla dediğin oldu benim rüyama girdi :)
kocan babana kahve yapıyordu rüyamda ama içine karabiber atıyordu. ben ne yaşadım, ne gördüm dskflksdş

zaten konu ailenin baskın karakterli olmasından kaynaklanıyor. sen demişsin ya şimdiye dek bir sıkıntı olmadı vs diye. belki şimdiki gibi bir tepki verilmediği ve dillenmediği için sana sorun yok gibi geldi. belki eşin ilk kez babana tepki gösterdiği için oluyor bunlar.
sorun iletişimsizlik işte.
muhtemelen kocan rahatsız olduğu şeyleri zamanında örtbas etti. şimdi de mısır gibi patlata patlata büyütmüş konuyu.
kastettiğim illa büyük mevzular olması değil bu arada.
atıyorum hoşuna gitmeyen bir üslup vardır sürekli yapılmıştır. veya her görüşmede illa bir laf sokulma durumu vardır gibi gibi.
şu an iki tarafta bildiğini okuyor olan sana oluyor. çünkü 2 tarafta baskın.
baksana annen gece bile aramış. 12 yıllık evliymişsin, kocan babanı arasın diye annen ültimatom veriyor.
evliliğinde bile ailen sana özgürlük sunmuyor farkında mısın ?

Tünaydın yorum sahibicimben demiştim akşam ne ile haşir neşirsek gece ruyalara tasiyoruz ruyanda acayipmiş ama eşime hak vermiş olmalısınki kahveye karabiber atan babam degil
Ve haklısında ufak tefek seyler birikerek patlak verdi aslinda kardeslerinin eslerine deger veriliyor bize verilmiyor dusuncesiyle kendini dolduruyor birazda halbuki oyle birsey yok esitler bu konuda sadece onlar ayni sehirde yasadiklari icin daha cok gorusuyorlar. Farkindayim evet annem ablamada karisir kardesime de. Zaten ben karismiyorum artik dedigimde sasirmisti demek oyle diye. Suanda durum belirsizlik icinde ben tekrar davet ettim esim ben asla aramam diyor babamda vaktimiz olursa diyor oyle sallantida iste. Annemden ise suanda ses yok bu buyuk bir tartismanin habercisi

Evet deger verilmeyle ilgili problemleri var relax bi tip olmadi hic bir zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…