- Konu Sahibi kediii1506
Canım eşimin annesi beni nişanlıykenden beri istemedi bir olayda bunu bizzat bana kendisi söyledi. Bir keresinde evden kovdu. Bana gerizekalı dedi. Yediğimi içtiğimi saydı. Büyük oğluyla eşim kavga ederken büyük oğlu boğazıma sarıldı hiçbir suçum yokken ki Allah biliyor gerçekten hiçbir suçum yoktu ben suçlu oldum. Oğlu adına özür dilemeyi bırak nasılsın diye bile sormadı birkere.Kayınvalidenle aranda ne gibi sorunlar oldu canım? Ben de ilk Zamanlar sen benim ailemle görüşmezsen ben de senin ailenle görüşmem dedim ve 1-2 ay kadar hiç aramadım sormadım. Hatta kayınpeder ameliyat oldu o sırada yine de aramadım ben. Sonra bi gün kayınpeder beni aradı 4-5 kez dayanamadım açtım ben de. Kızmadan soruyo bana noldu kızım neden aramıyorsun hiç bizi diyo ben ameliyat oldum onun için bile aramadın diyo. Ben de dedim baba oğlun benim ailemle konuşmuyor ben de o yüzden sizi aramadım dedim. Böyle yapma kızım bizim ne suçumuz var ki diyo. Kayınpeder eşime benim ailemle konuşması konusunda baskı bile yapmış bi insan aslında ama eşim onu da dinlemiyor. Ya eşim belki ailesiyle aram iyi olursa benim annemle de barışır diye düşünüp kayınvalide kayınpederi aramaya başladım ben de. Ama bakıyorum da hiçbir şekilde geri adım atmak yok eşimden. Şimdi durup dururken tekrar ailesini aramamaya sormamaya başlarsam olur mu ki acaba? Ama şöyle bişey var ki ben aramıyorum zaten kayınvalideyi özel günler haricinde. Ama o hep arar haftada bir 10 günde bir falan işte. Yani ben şimdi bi anda aramamaya başlarsam ben aramasam da kayınvalide beni arar durur zaten hep. Onların telefonunu da açmasam çok mu abartmış olurum acaba?
Eşimle kavga ettiğimizde ve ben annemin evine giderken hamile halimle bana iş bulursun yeni koca da bulursun dedi.
Eşimi sürekli aileme karşı doldurdu hala daha dolduruyor. O da yetmezmiş gibi benide aileme düşman etmek için alttan alttan imalı imalı konuşuyor. Yok seni sevmiyorlar yok sen babanın evine gitsen aç kalırsın gibi.
Daha neler neler varda yazmaya kalksam akşam olur. Bu yüzeysel ayrıntıya girmeden anlattıklarım.
Sence bunlar yenilir yutulur mu? Ben her şeye rağmen huzursuzluk olmasın diye bunları yuttuysam eşimde bazı şeyleri sineye çekmesini bilecek.
O olanların hesabını tutacaksa bende tutarım kimsenin kimseyi çocuk yerine koymaya hakkı yok. Ben arıyım gidiyim gelirim eşim bir alo bile demesin yok öyle bir dünya eşim eğer ailemle kötü olup beni huzursuz koyacaksa kendide aynı durumu yaşayacak. Belki kayınvalideminde aklı başına gelir birgünde eşimi doldurmayı bırakır artık.