- Konu Sahibi kediii1506
Benim çocuğum yok henüz. Ama annemin babamın yanına dul kadın gibi tek başıma gidip gelmek üzüyor beni. Aslında annemler barışmayı çok istiyor ama eşim arasın istiyorlar. Annem de onlara gittiğimde konuşuyor bana eşine baskı yap biraz arasın bizi gibisinden. Tavır koy biraz diyo. Sen de onun ailesine gitmeyeceğini söyle diyo.
eski konunuza da baktim.Anneniz haksiz cok da huysuz.Bu miras meselesi zaten kabullenilecek gibi degil.Gerekce olarak dinen erkegin 2 kadinin 1 almasi bana göre tamamiyla haksizlik.sizin kardesinizden daha fazla kazndiginiz icin bunu kabullenmenizi anlayabilirim ama anne ve babanizin bu kadar israr etmeleri hic hos degil.
Anneniz bir yetiskin gibi davranmiyor.Kayinpederinizi aramamasi da kabul edilebilir bir sey degil.Siz kendinizi esinizin yerine koyun aynisi size yapilsa ne düsünürdünüz.Bir de tüm empati hakkinizi annenizden yana kullanmissiniz.Esinize haksizlik yapiyorsunuz.
Neden kendinizi bos yere üzüyorsunuz.Rahatlayin bu esinizle anneniz arasinda.Anneniz anne diye her sey hak kazanmiyor.