- 29 Ağustos 2013
- 347
- 90
- 98
- Konu Sahibi kediii1506
Ah arkadaşım sorma yaa her anım ayrı buruk geçiyo. Hiçbi şeyden doğru düzgün tat alamıyorum hayatta. Bir tek ben mi varım diyordum ben de. Bütün kayınvalide kayınpederler gerçekten çok mu iyi de damatları onlara küsmüyor? Etrafımda gördüğüm kayınvalide kayınpederiyle görüşmeyen tek damat benim eşim sanıyordum. Diğer damatlar da eşlerinin hatrına iyi geçiniyorlardır sonuçta eşinin ailesiyle. Eşinin ailesiyle konuşan bütün damatların kayınvalidesi kayınpederi çok mu muhteşem ki onlar konuşuyorlar diyorum? Herkes eşinin hatrı için görüşüyordur bence eşinin ailesiyle. Bi benim eşim yapamıyor işte bunu. Bunları düşündükçe o kadar kızıyorum ki eşime anlatamam.Ya arkadaşlar görüşmezse görüşmesinler demek yeterli gelmiyor işte . Ben de aynı dertteyim . 2 yıldır konuşmuyorlar . İçimde büyük yara bu benim . Bayram'lar hep buruk . Ailece gezen insanları görünce içim acıyor . Oğluma doğumgünü yapamadım bu yüzden . Aile çağırmadan arkadaşlarla yaptım . Ben tek çocuğum bi de . Allah tez zamanda düzeltsin inşallah . Ama hiç umudum yok . Birinin yanaşması lazım kimse de yapmaz bunu . Zaten başından beri hep soğuktu eşim . Ailem de bunu dert etti . Doğumdan sonra iyice koptu ve babamla kavga ettiler . O gün bugün konuşmuyorlar