Yani bana yaptığının aynısını yapmak demek.Tam kafam basmadığı için soruyorum
Kısasa kısas kötü mü:)
Yani bana yaptığının aynısını yapmak demek.
Kötü davranışa kötü davranış yaparsam, ferahlık nasıl olur?
Cokta güzel olur. Sizin esinizin durumunda bence tam bu olur.Yani bana yaptığının aynısını yapmak demek.
Kötü davranışa kötü davranış yaparsam, ferahlık nasıl olur?
Haklısınız ama, ailem de eşimi kötü bilsin istemiyorum bir yandan...Ben mesafenin doğru bir şey olduğunu inanıyorum ama eşinizin burda amacı biraz benden çekinsinler gibi bir tavır gibi geldi .
Fakat eşinizin bu hareketini artıya çevirebilirsiniz, sizde onun ailesi ile mesafeli olarak. İnanın şu an ‘sorun’ olarak gördüğünüz şey belki de evliliğinizin daha iyi yürümesine sebep olacak
Sonuçta siz kendi aileniz ile istediğiniz zaman görüşün arayın sorun. Herkesin karakteri başka, karşımızdaki zoraki yaparsa bunu, bir süre sonra kin oluşmaya başlar. Bırakın kalsın böyle
Uzulmeyin gerek yok buna. Esiniz ailenizden hoslanmamis ve bilerek mesafe koyuyor olabilir. Aynisini siz de istiyorsunuz. Sorun nedir?Gerçekten mi? Bana planlı gibi geldiği için üzülüyorum samimiyet değil konu.
Karşılıklı olacak dimi.Ooo tam benim kafa.
Ama karşılıklı olacak.
Anasını babasını aynı benim ailem kadar ziyaret edeceğiz.
O ne kadar telde konuşursa ben de o kadar konuşurum.
Mesafe candır.
Hiç problem yok.
Onun ailesi mutluysa benim ailem de mutlu olur. Konuşurum ben o işi:)
Ya her şey kötü olursa endişesindeyim.Kısasa kısas yapmadan eşin ne yaptıgını anlamayacak gibi geldi.Yüzgöz olmakla,yerinde zamanında davranmayı birbirine karistırıyor kesinlikle.Ailelere gereken saygı+ilgi gösterilmeli.Kimse ağaç kovuğundan çıkmadı.Asıl ferahlik kısasa kısasta bu işte.Sen onun ailesine ilgi,alaka borclu degilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?