- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.033
- 33
- 37
Konu sahibi de bir tuhaf zaten. Aynisini siz de istiyorsunuz sorun ne diye sordum cevap yokŞimdi eski konusuna baktım. Gorumcem ve kv.ile nasıl mesafe koyabilirim diye soruyor. Bu konuda da eşim aileme karşı mesafeli diye dert yanıyor. Insan kendisi çin ıstediği bir şeyi eşi yapınca sorun oluyorsa o evlilik sıkıntılı olur zaten.
Konu sahibi de bir tuhaf zaten. Aynisini siz de istiyorsunuz sorun ne diye sordum cevap yokistiyor ki o esinin ailesine mesafe koysun ama esi onun ailesine cengaver olsun ha bu arada da evliligine bir zeval gelmesin
Evet. Kayınvalidemin kendisi evlendim ve 3 ay ailemi aramadı. Sonra ben soğuk durunca, bana konuşma gereği duydu. Düğün günü anneme alınmış... :) annem çok ilgilenmemiş diye. Annesinin düşüncesine bakın, eşimin örneği olması gereken insan fesat düşünen biri.
Valla bana sorun gibi geliyor çünkü anne babası olan bir insan olarak onların hal hatırlarının sorulması benim için önemli
Yani bunun orta yolu pek olmuyor. Sansliysaniz bu konulari bahsi bile gecmiyor gulluk gulistanlik oluyor ortalik. Ha yapamiyorum diyorsa da insan en guzeli mesafe koyacak ama ayni davranisi gorunce de alinmayacak.Suyundan da olsunöyle bir dünya yok ama demek ki olduğuna inanıyor. Yaşayıp tecrübe ediyormuş ya bunu da tecrübe eder artık:) oysa bazı şeyleri anlamak ve bilmek icin tecrübeye gerek yoktur. Her şeyi tecrübe etmeye ömrümüz yetmez.
Yani bunun orta yolu pek olmuyor. Sansliysaniz bu konulari bahsi bile gecmiyor gulluk gulistanlik oluyor ortalik. Ha yapamiyorum diyorsa da insan en guzeli mesafe koyacak ama ayni davranisi gorunce de alinmayacak.
Aynen oyle insan ne gorurse oyle davranmali. Biz de birbirimizin ailesine karsi iyi olanlardaniz ama bu karsilikli tabi ki iki tarafin da kendini ve haddini bilmesiyle oluyor. Allah herkese bu konularda denge ve uyum versinValla ben eşimin ailesine karşı mesafeliyim. Şimdi kalkıp adamın her dk.ailemi aramasını beklersem kendimden şüphe ederim. Aileme karşı benim görev ve sorumluluklarım var eşimin değil. Ayni şekilde onun da ailesine karsi. Ha saygıda kusur ederse buyuk arıza çıkartırım.
Bunun kötü bi davranış olduğunu düşünmüyorum bana siz yaşayarak öğreneceksiniz kolaylıklarYani bana yaptığının aynısını yapmak demek.
Kötü davranışa kötü davranış yaparsam, ferahlık nasıl olur?
Aynen oyle insan ne gorurse oyle davranmali. Biz de birbirimizin ailesine karsi iyi olanlardaniz ama bu karsilikli tabi ki iki tarafin da kendini ve haddini bilmesiyle oluyor. Allah herkese bu konularda denge ve uyum versin
Yav he :)Konu sahibi de bir tuhaf zaten. Aynisini siz de istiyorsunuz sorun ne diye sordum cevap yokistiyor ki o esinin ailesine mesafe koysun ama esi onun ailesine cengaver olsun ha bu arada da evliligine bir zeval gelmesin
Yaş kaç?Yav he :)
Yav he :)
Evet bolca flörtün olursa bir süre sonra duyarsızlaşıyorsun sonra evlilik filan prof oluyorsunEvililik icin yeterlilik sınavı olduğuna inanıyorum. Şu yazdığınızdan sonra eminim:) kısır günleri ile evlilik çok başka şeyler
Yaa evladımKarşımdakine göre :) mesela sen negatif bir insansın. Burada da insanları linçlemek için varsın. Bir sonraki foruma alalım seni hadi.
He canım :)Yaa evladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?