canım aynı şeyleri bende yaşıyorum inan. kayınvalidemlere gittiğimiz zaman eşim birden değişiyor. sanki ben yokmuşum gibi davranıyor. evde canım aşkım bi tanem der fakat ne zaman annesi ve akrabalarını görse ismimle hitap eder ve ukalaca tavırlar takınır. her gitmemizde tartışıyoruz. Allahtan farklı şehirlerdeyiz ki az görüşüyoruz yoksa hiiçç çekilmez.Esim Ailesi bizdeyken yada bizde kalirken hep onlarla ilgileniyor Sanki karisi degilim ben dislandigimi hissediyorum aileside ayni sekilde birlikte guluyorlar Ben kendimi yalniz hissediyorum
canım aynı şeyleri bende yaşıyorum inan. kayınvalidemlere gittiğimiz zaman eşim birden değişiyor. sanki ben yokmuşum gibi davranıyor. evde canım aşkım bi tanem der fakat ne zaman annesi ve akrabalarını görse ismimle hitap eder ve ukalaca tavırlar takınır. her gitmemizde tartışıyoruz. Allahtan farklı şehirlerdeyiz ki az görüşüyoruz yoksa hiiçç çekilmez.
Nedensiz bir sekilde Ailesi Bana mesafeli nedenini bilmiyorum
Esim Ailesi bizdeyken yada bizde kalirken hep onlarla ilgileniyor Sanki karisi degilim ben dislandigimi hissediyorum aileside ayni sekilde birlikte guluyorlar Ben kendimi yalniz hissediyorum
sen gerçekten böyle mi yapardın merak ettim..?
Valla bu dediklerini esime soyledimm Bende senin ailenin davranislarndan rahatsz oluyorm o zmn birdaha Bende onlari gormem dedi birde hakarett etti
Valla bu dediklerini esime soyledimm Bende senin ailenin davranislarndan rahatsz oluyorm o zmn birdaha Bende onlari gormem dedi birde hakarett etti
Ben olsam önce onların yanında hiç yoklarmış gibi davranırdım bir espiri yaptılarmı bönbön bakardım suratlarına tawırlı oldugumu anlaştırırdım hem eşime hem kndilerine..birde kendi ailemin yanına gitikmi aynısını onada yapardım .ben bir müddet bu sebepten ötürü akrabalarıma giderken dönüp eşime ''senin gelmeni istemiyorum ben tek gidicem''diyodum çok alınmaya başlamıştı ama sonra kendi hatasınıda fark etti nitekim artık birbirimizi görmediğimiz zaman dilimi kalmadıNasil anlatiyim Ben muhabbet etmeye sorular sormaya calisiyorm onlar hic orali Degil Ben yatiyorum yada iceri gidiyorum esim beni yalniz birakiyor onlarla konusuyor guluyorlar Ben hic dahil edilmiyorum Sanki yabanciyim Ben degilim en yakini Ailesi Sanki benimle sikiliyor onlarla mutlu
Bence eşine bir daha bu konuyu açma.Bırak eğlensin ailesiyle.
Sen de 5 dk yanlarında otur
Sonra kalk başka işlerine bak.
Ütünü yap, dolabını yerleştir.
Vaktini boşuna harcama...
Aynı sorunu ilk evlendiğim yıllarda ben de yaşıyordum.. Tuhaf, çirkin bir şey oluyor, manasız.. Ama bunu kafaya takınca böyle oluyor, sonradan anlıyorsun.. Hele sen bunu kafaya taktığını bir de belli ediyorsan, bunu yapanlar işi arsızlığa kadar götürüyorlar..
Üslub önemlidir, tavır... mimik.. Eğer durumdan rahatsızlığınızı, ya da yalnızlığınızı belli ederseniz.. daha çok ezilirsiniz.. Bunun adı amiyane olarak ezilmektir, kırılmayın.. Yok sayılmaktır.. Sizi tanısam, yapabileceğiniz şeyler konusunda daha tutarlı şeyler söyleyebilirim.. çünkü bu durum çok hassas bir durum.. Ama yaparsanız eğer, geçerli bir kaç önerim var..
Size özelden yazacağım gerisini..
Aynı sorunu ilk evlendiğim yıllarda ben de yaşıyordum.. Tuhaf, çirkin bir şey oluyor, manasız.. Ama bunu kafaya takınca böyle oluyor, sonradan anlıyorsun.. Hele sen bunu kafaya taktığını bir de belli ediyorsan, bunu yapanlar işi arsızlığa kadar götürüyorlar..
Üslub önemlidir, tavır... mimik.. Eğer durumdan rahatsızlığınızı, ya da yalnızlığınızı belli ederseniz.. daha çok ezilirsiniz.. Bunun adı amiyane olarak ezilmektir, kırılmayın.. Yok sayılmaktır.. Sizi tanısam, yapabileceğiniz şeyler konusunda daha tutarlı şeyler söyleyebilirim.. çünkü bu durum çok hassas bir durum.. Ama yaparsanız eğer, geçerli bir kaç önerim var..
Size özelden yazacağım gerisini..
siz cözebildinizmi bu sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?