- 13 Kasım 2017
- 12
- 3
- 1
- 38
- Konu Sahibi melike Hakan ceress
-
Annem biliyor bu duruma çok sinirli sonuçta onlara köle diye gitmedim eşim sevdiğim için evlendim tabi insan gerisi bilmiyor. Eşim çok kızıyor ailesine her konuda haklısın diyor ne desen haklısın üzülüyor çok stres yapıyor oda çaresiz bekliyoruz . Hatalarını görsünler diyoruz beddua almayalım ama hergün bişey oluyor biz üzülüyoruz stresten çocuk bile olmuyoresiniz ne yapiyor bu arada? sizin aileniz ne diyor bu duruma?
Ailesi çok kapalı ben ne giysem böyle durup bakıyorlar bende onların yanında eşime laf gelmesin diye dikkat ediyorum ama bakıyorum zamanla hep kendime kötülük yapıyorumUzun giy filan deyince tamam diyorsanız sonu gelmez bu müdahalelerin. Azıcık diş gösterin ki herkes duracağı yeri bilsin
Esiniz napiyor bu esnada? Oyle saf saf bakiyor mu? Eger tepki gosteriyorsa tamam da susup oturuyorsa ona koca denmez.
Ayrica gunubirlik yasasinlar da her ay 15 gun misafirlik nedir ya cok sacma. Gocebelik bitti,yerlesik hayata gectik neticede
Eşim çok sinirli ailesine böyle gördükçe ailesine öfkesi çok artıyor ama babası amansız bi hastalığa yakalandı bende işte bundan üzülüyorum eşim de babası Hasta diye üzülüyor bana yapılan haksızlığı göz yummuyor konuşuyor ben yokken ama gene aynı eşim yokken gene yapıyorlarEsiniz napiyor bu esnada? Oyle saf saf bakiyor mu? Eger tepki gosteriyorsa tamam da susup oturuyorsa ona koca denmez.
Ayrica gunubirlik yasasinlar da her ay 15 gun misafirlik nedir ya cok sacma. Gocebelik bitti,yerlesik hayata gectik neticede
Sağol canm çok güzel yazmışsın iyi fikir. Cevap tabiki güzel veriyorum ama çok Arsızlar anladın mı. Karşında ki insana tepkini verirsin yeri gelir konuşursun ailesi acayip eşi benzeri YokKalmaya geldiklerinde kalk babana git , onlar gidene kadar da evine dönme . Sanırım gelme diyemezsin ,ilk seçenek sana daha uygun ..
Kıyafetine karismalarina izin verme önüne geçemezsin sonra ..
Ayrıca ne beddua alması , herkesin evi ayrı ,yalnız kalmak istemek günah mı ? Üstelik yeni evlisin iz ..bir dahaki gelişlerinde yapabilirsen iki gün sonra ,şu güne bilet aldım size ,rahat rahat gidersiniz de ,yakınlarda yasiyorlarsa plan yaptık evde olmayacağız falan de ..senden yüz bulamazlarsa ziyaret süreleri uzar ..bu arada ne demek ağlamak ,ne yapıyor da ağlıyorsun ? Saygı sınırlarında versene cevabını ..
Madem cesaretin var , geri durma ..saygısızlık etme ama hakkını savun ..böyle böyle kaç yuva yıkılıyor hergün ..Sağol canm çok güzel yazmışsın iyi fikir. Cevap tabiki güzel veriyorum ama çok Arsızlar anladın mı. Karşında ki insana tepkini verirsin yeri gelir konuşursun ailesi acayip eşi benzeri Yok
Madem cesaretin var , geri durma ..saygısızlık etme ama hakkını savun ..böyle böyle kaç yuva yıkılıyor hergün ..
evet susmamın nedeni babasının hasta olması oğluna yüz çevirir bişey olsa ilerde beni suçlarlar bende arada kaldım çaresizNeden susuyorsun? Sana zulm edene susmak saygi degildir. Gerektigi zaman gerektigi yerde saygini yitirmeden gerekeni soylemeli ve dur diyebilmelisin yoksa bu yapilanlarin dozu giderek artar. Sessiz bulmuslar seni.
Ama benim sağlığım daha kötü oldu psikolojim bozulduNeden susuyorsun? Sana zulm edene susmak saygi degildir. Gerektigi zaman gerektigi yerde saygini yitirmeden gerekeni soylemeli ve dur diyebilmelisin yoksa bu yapilanlarin dozu giderek artar. Sessiz bulmuslar seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?