Eşim ailesi çok kötü

Sana yapılanlara tepki vermesen, daha kötüleşirler. Böyle insanlarla iyi geçinmek zorunda değilsin. Ezdirmesene kendini. Kocan olacak kişi ne düşünüyor bu konuda. O da onlar gibiyse çocuk olmadan iyi düşün derim.

Canm sağol. Yukarda yazdığım gibi eşimin babası amansız bi hastalığa yakalandı ondan üzülüyorum ona rağmen bana demedikleri Yok eşim çok sinirli ailesine böyle gitmez bu diyor yeter konuşuyor ailesiyle gene aynılar bana karşı. Eşimle anlaşıyorum diye karından korkuyorsun diyorlar yani buna rağmen sabır diyorum

Hmm. Neyse tepkisiz sayilmaz. Ama esiniz soylesin evlerinde yasasinlar. Misafirlik ayri birlikte yasamak ayri. Anladik hasta babasi allah sifa versin de,sizde kalinca iyilesmeyecek sonucta. Ara sira da esiniz gitsin kalsin ailesinde

Once esinizle konusun rahatsiz oldugunuz durumlari anlatin ailesine ceki duzen versin. Konustunuz ama yapmadiysa sizde kendinizi ezdirmeyin yapistirin cevabi yada hic kaale almiyor gibi davranin..hem gel 15 gun hizmetin yapilsin hemde evin hakimi olmaya calis iyiymis valla

Ya hastalığa yakalandıysa yakalandı ne alaka ?
Hasta diye milletin evine gidip 15 gün kalmayı mi gerektirir bu ya da gelinin kılık kıyafetine karışmayı mi ?
Hastaysa tedavisini olsun dua etsin yani senin yapabileceğin bir şey yok.

Açıklık mevzusunda da hiç alttan alma.
O yobazların anlayacağı dilden konuş.
Benden sorumlu olan kişi eşimdir o da izin verdiğine göre siz karisamazsiniz günahsa da bana günah size değil bir kere uyardınız bitti artık bana karışmayın deyip kestirip atacaksın.
Yoksa yıllarca sürer bu mevzu senin net olman lazım.Cunku bizzat kendi yobaz sulalemden biliyorum.Ne zaman ki ben kestirip attım kabullendi hepsi.

Ayrıca eşin çok pasif biri.Babasi hastaysa ici rahat etmiyorsa o gidip ailesinde 15 gün kalabilir size gelmeleri şart değil illaki.
Evlât olarak onun sorumluluğu var sizin yok böyle bi sorumluluğunuz.
Ailesine daha sert çıkmalı bence karımın kılığına kıyafetine kimse karışmasın diye bağırıp çağırmalı gerekirse.
Böyle bi sebepten beddua edeceklerse de etsinler zaten tutmaz.

Kimse ölümsüz değil. İnsanlar hastalıkla uğraşırken sizin kıyafetinize söyleyecek sözü nasıl buluyor. Bende babamı kaybettim, kimse imtiyaz göstermedi. Acıma duygumu kaybettim. Bana zararı dokunacak herkese aslan kesilirim. Sende ezdirme kendini. Eşin senin açık olduğunu biliyordu. Hem ne lafı gelecekmiş, gelecek lafı ağızlarına tıklasın eşin.

Eşinin babası hasta diye niye sizde kalıyorlar anlamadım kaçırmışda olabilirim.
Annenler ne zaman seni görebiliyorlar bu durumda?
Valla eşimin köyüne giderken eşim bi iki hani tişört giy falan dedi tip tip bakarlar rahatsız olursun . Bende yoo bakan rahatsız olsun ayıp değil mi nişanlınım ben senin demiştim. Köy dediğim de manisa kınık yani. Kara çarşaflı gezeni de var başı açık olanı da . Tabi ben yaz sıcağında bula bula bi askılı ama uzun elbise buldum giydimHiç de giyimimi kuşamımı değiştiremem eşim karışmıyor deyip kesip atın lütfen yoksa niye kaşın eğri niye saçın uzun diye uzaaar gider. Zaten yaşadıklarınızı da görüyor ve ailesine ses çıkarabiliyorsa dilerim susturmayıda başarır.
Allah size sabır versin bence ailenizde gelsin sürekli ki onların evi olmadığını anlasınlar.

Eşim çok tartıştı bu sebepten kimse eşime karışamaz kendi kararı etmiceksiniz laf dedi ama canm annesi o kadar fena ki ufacık bişey demeye çalışsam hemen tavır yapıp kocasına söylüyor babası annesi bana tavır yapıyor benim yapmam gerekirken

Madem eşin olacak ana kuzusu her ay 15 gün anasını görmeden duramıyormuş ne diye evlenmiş seninle? Anasının dizinin dibinde otursaymış. O hastalık olayı da bahane, amansız hastalığa sahip insan göçebe gibi kapı kapı dolaştırılmaz her ay.

eşine söyle gereğini yapsın o yapamıyorsa sen yap gerktiği gibi cevap ver ne ağlıyorsun ki kahrolacağıma kahrederim.

Sanane kiyafetimden. Sizi ilgilendirmez. Eşim varken size dusmez. Bu kadar sık gelmenizi istemiyorum. Gibi cümleler kurun. Arada surat asın ve soğuk davranın kendinizi ezdirmeyin. Belki zamanında kendi anneniz babaniza tek bi ters soz soyletmiodunz kendinize. Kaldiki es annesi babasi kim oluyoda üzüyor ağlatıyor deliriyorum ya aklım almıyor daha evlenmeden kaynanama tavır aldm hayret bisey

E yapsınlar sen iki katı tavır yap ikisine de ver cevabını susma altta kalma.
Zaten böyle giderse bunlar yuvanı yıkar senin engel olman lazım gelmelerine.
Amansız hastalık dediğin nedir ayrıca anlamadım?

Eşin seni oyalıyor. Gerçekten sana hak verse çenelerini kapar her ay her ay da gelip o kadar kalmalarına izin vermezdi. Bu karmaşaya bir de çocuk yapmaya mı çalışıyorsun?? Önce evini düzene sok, huzura er. Çocuk gelince ortalık zaten karışacak...

Eşim ailem çok kötü ?
Derken arada virgül var mı ?
Yoksa, eşime kelimesine, çekim eki getirmeyi mi unuttunuz ?
Çünkü anlam farklılığı oluşuyor. Bu sebeple soruyorum .

seni sindirmek istiyorlar çünkü zırt pırt gelecekler ya sesini çıkarma diye....allah yardımcın olsun

ben olsam çoktan terketmiştim o evi. her ayın 15 günü işkence çekmek için mi evlendin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…