- Konu Sahibi melike Hakan ceress
-
Sana yapılanlara tepki vermesen, daha kötüleşirler. Böyle insanlarla iyi geçinmek zorunda değilsin. Ezdirmesene kendini. Kocan olacak kişi ne düşünüyor bu konuda. O da onlar gibiyse çocuk olmadan iyi düşün derim.Kızlar eşim ailesi çok kötü bunu kimseye anlatamıyorum..Eşimle severek evlendik biz Mersinliyiz.Nasıl desem babası sorumsuz zamanında hep yemiş günü birlik yaşamışlar.bize gelip her ay 15 gün bizde kalıyorlar 1 buçuk yıldır evliyiz. Eşimle iyi olmamı istemiyorlar sürekli beni azarlasın istiyorlar. Bizim iyi olmamızdan çok kötü olmamızı istiyorlar. Annesi çok vicdansız her geldiğinde beni ağlatıyor benim ailem yokmuş gibi hep eziyorlar beni çok. Herşeyime karışıyor laf yapıyor. Ben açığım mesala pantolon bile giyme üstüne uzun giy hep böyle oluyor.eşim için katlanıyorum her söylediklerine. Hergün ağlıyorum sabır mı etsem yoksa tavır mı yapsam bilmiyorum Allah'a sığınıyorum
Sustugun icin. Icine attigin icin. Susma. Gerekwni soyle. Ayda bir gelip 15 gun kalinir mi? Herkesin bir duzrni var. Siz evlenmeden once nasil yasiyorlarsa yine oyle yasasinlar.Ama benim sağlığım daha kötü oldu psikolojim bozuldu
Canm sağol. Yukarda yazdığım gibi eşimin babası amansız bi hastalığa yakalandı ondan üzülüyorum ona rağmen bana demedikleri Yok eşim çok sinirli ailesine böyle gitmez bu diyor yeter konuşuyor ailesiyle gene aynılar bana karşı. Eşimle anlaşıyorum diye karından korkuyorsun diyorlar yani buna rağmen sabır diyorumSana yapılanlara tepki vermesen, daha kötüleşirler. Böyle insanlarla iyi geçinmek zorunda değilsin. Ezdirmesene kendini. Kocan olacak kişi ne düşünüyor bu konuda. O da onlar gibiyse çocuk olmadan iyi düşün derim.
Hmm. Neyse tepkisiz sayilmaz. Ama esiniz soylesin evlerinde yasasinlar. Misafirlik ayri birlikte yasamak ayri. Anladik hasta babasi allah sifa versin de,sizde kalinca iyilesmeyecek sonucta. Ara sira da esiniz gitsin kalsin ailesindeEşim çok sinirli ailesine böyle gördükçe ailesine öfkesi çok artıyor ama babası amansız bi hastalığa yakalandı bende işte bundan üzülüyorum eşim de babası Hasta diye üzülüyor bana yapılan haksızlığı göz yummuyor konuşuyor ben yokken ama gene aynı eşim yokken gene yapıyorlar
Kimse ölümsüz değil. İnsanlar hastalıkla uğraşırken sizin kıyafetinize söyleyecek sözü nasıl buluyor. Bende babamı kaybettim, kimse imtiyaz göstermedi. Acıma duygumu kaybettim. Bana zararı dokunacak herkese aslan kesilirim. Sende ezdirme kendini. Eşin senin açık olduğunu biliyordu. Hem ne lafı gelecekmiş, gelecek lafı ağızlarına tıklasın eşin.Eşim çok sinirli ailesine böyle gördükçe ailesine öfkesi çok artıyor ama babası amansız bi hastalığa yakalandı bende işte bundan üzülüyorum eşim de babası Hasta diye üzülüyor bana yapılan haksızlığı göz yummuyor konuşuyor ben yokken ama gene aynı eşim yokken gene yapıyorlar
Eşim çok tartıştı bu sebepten kimse eşime karışamaz kendi kararı etmiceksiniz laf dedi ama canm annesi o kadar fena ki ufacık bişey demeye çalışsam hemen tavır yapıp kocasına söylüyor babası annesi bana tavır yapıyor benim yapmam gerekirkenAyrıca eşin çok pasif biri.Babasi hastaysa ici rahat etmiyorsa o gidip ailesinde 15 gün kalabilir size gelmeleri şart değil illaki.
Evlât olarak onun sorumluluğu var sizin yok böyle bi sorumluluğunuz.
Ailesine daha sert çıkmalı bence karımın kılığına kıyafetine kimse karışmasın diye bağırıp çağırmalı gerekirse.
Böyle bi sebepten beddua edeceklerse de etsinler zaten tutmaz.
E yapsınlar sen iki katı tavır yap ikisine de ver cevabını susma altta kalma.Eşim çok tartıştı bu sebepten kimse eşime karışamaz kendi kararı etmiceksiniz laf dedi ama canm annesi o kadar fena ki ufacık bişey demeye çalışsam hemen tavır yapıp kocasına söylüyor babası annesi bana tavır yapıyor benim yapmam gerekirken
Annem biliyor bu duruma çok sinirli sonuçta onlara köle diye gitmedim eşim sevdiğim için evlendim tabi insan gerisi bilmiyor. Eşim çok kızıyor ailesine her konuda haklısın diyor ne desen haklısın üzülüyor çok stres yapıyor oda çaresiz bekliyoruz . Hatalarını görsünler diyoruz beddua almayalım ama hergün bişey oluyor biz üzülüyoruz stresten çocuk bile olmuyor
seni sindirmek istiyorlar çünkü zırt pırt gelecekler ya sesini çıkarma diye....allah yardımcın olsunKızlar eşim ailesi çok kötü bunu kimseye anlatamıyorum..Eşimle severek evlendik biz Mersinliyiz.Nasıl desem babası sorumsuz zamanında hep yemiş günü birlik yaşamışlar.bize gelip her ay 15 gün bizde kalıyorlar 1 buçuk yıldır evliyiz. Eşimle iyi olmamı istemiyorlar sürekli beni azarlasın istiyorlar. Bizim iyi olmamızdan çok kötü olmamızı istiyorlar. Annesi çok vicdansız her geldiğinde beni ağlatıyor benim ailem yokmuş gibi hep eziyorlar beni çok. Herşeyime karışıyor laf yapıyor. Ben açığım mesala pantolon bile giyme üstüne uzun giy hep böyle oluyor.eşim için katlanıyorum her söylediklerine. Hergün ağlıyorum sabır mı etsem yoksa tavır mı yapsam bilmiyorum Allah'a sığınıyorum
Eşim çok tartıştı bu sebepten kimse eşime karışamaz kendi kararı etmiceksiniz laf dedi ama canm annesi o kadar fena ki ufacık bişey demeye çalışsam hemen tavır yapıp kocasına söylüyor babası annesi bana tavır yapıyor benim yapmam gerekirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?