Geçen yıl boşanma eşiğine geldigimizde tekrar eve dönerken peşin peşin konuşmuştum ailen için akrabaların için kavga etmiyelim diye. Hiç değişmiyorlar sürekli ailesine gitmek istiyor sen git diyorum sende gel diyor birinde gidersem ikincisinde gitmek istemiyorum başlıyor bu sefer bende senin ailene gitmicem flan diye sanki çok gidiyormuşuz gbi zaten kendi annemle bile fazla gorusen insan değilim gitsem ordan kıskanıyor gitmesem kendi ailenle bile görüşmüyorsun sen biçim insansın diyor.
Daha dun gittik ailesine bugün de gidelim dedi ben yok dedim diye sen benim hiç bir akrabama gitmiyorsun sen şoylesin sen böylesin bende artık senin hiç bir akrabana gitmemde ailenede gitmem diyor. Bu arada benim akrabam flan yok zaten birtek dayım var onada bayramdan bayrama gidiyor o kadar sürekli ailesi için kavga ediyoruz akrabaları için kavga ediyoruz ona gitmedin buna gitmedin bıktım artık. Ben ne yapabilirim
Daha dun gittik ailesine bugün de gidelim dedi ben yok dedim diye sen benim hiç bir akrabama gitmiyorsun sen şoylesin sen böylesin bende artık senin hiç bir akrabana gitmemde ailenede gitmem diyor. Bu arada benim akrabam flan yok zaten birtek dayım var onada bayramdan bayrama gidiyor o kadar sürekli ailesi için kavga ediyoruz akrabaları için kavga ediyoruz ona gitmedin buna gitmedin bıktım artık. Ben ne yapabilirim