Eşim ailesi için benimle kavga ediyor

Hergun gitmiyorz zaten biraz yanlis anlattm ben iki haftada flan gidiyorm o buna kavga çıkarıyor sık gitmemi istiyor
Her gün her gün de gidilmez ki yahu, haklısınız o konuda bence. Eşimin ailesini çok severim, bize geldiklerinde evlerine dönerken ağlarım bile. Ama kendi evimden çıkıp başka bir eve her gün gitmek istemezdim sonuçta herkesin işi var gücü var. İşiniz olduğunda da zorla götürmek istiyor

Bu arada geçen sene ki boşanmanın eşiğine getiren konuda bu sebepler miydi? Merak ettim açıkçası. Çünkü eğer öyleyse sizin bu konuya bakış açınızı zaten biliyor. Bile bile lades yapması değişik gerçekten.
Bu konuda vardı içinde başka sebeblerde vardi

Hergun gitmiyorz zaten biraz yanlis anlattm ben iki haftada flan gidiyorm o buna kavga çıkarıyor sık gitmemi istiyor
Dün gittik bugün de gidelim demişsiniz o yüzden demiştim. Bugün bunu yapıcam deyip konuyu kapatın bence laftan anlamıyor madem. Bugün ev temizlicem bugün yemek yapıcam bugün kitap okucam vs. Kendi gitsin gidiyorsa

Evlerine döndükleri için :) Annemden uzak bir yere taşındım haliyle arkadaşım da pek yok burada ve evden çalıştığım için insan görmüyorum eşim dışında. Kaynanam bizdeyken rahat hissediyorum o sebeple.
Vay be. Maşallah cidden ne güzel. Uzun zamandır arası iyi olan gelin - anne ilişkisi görmemiştim . Her yerde anlatmayın nazar değer :nazar::KK68:

Vay be. Maşallah cidden ne güzel. Uzun zamandır arası iyi olan gelin - anne ilişkisi görmemiştim . Her yerde anlatmayın nazar değer :nazar::KK68:
Valla sivilce çıkmayan bir günü bile anlatmazdım normalde, sivilcesi olanların nazarı değer diye 😂 arkadaşa örnek vereyim derken yanlış yerlere kaymışım ben de fark ettim 😅 Kıçımı kaşıyıp maşallah diyeyim ben de çok teşekkürler :)

Geçen yıl boşanma eşiğine geldigimizde tekrar eve dönerken peşin peşin konuşmuştum ailen için akrabaların için kavga etmiyelim diye. Hiç değişmiyorlar sürekli ailesine gitmek istiyor sen git diyorum sende gel diyor birinde gidersem ikincisinde gitmek istemiyorum başlıyor bu sefer bende senin ailene gitmicem flan diye sanki çok gidiyormuşuz gbi zaten kendi annemle bile fazla gorusen insan değilim gitsem ordan kıskanıyor gitmesem kendi ailenle bile görüşmüyorsun sen biçim insansın diyor.
Daha dun gittik ailesine bugün de gidelim dedi ben yok dedim diye sen benim hiç bir akrabama gitmiyorsun sen şoylesin sen böylesin bende artık senin hiç bir akrabana gitmemde ailenede gitmem diyor. Bu arada benim akrabam flan yok zaten birtek dayım var onada bayramdan bayrama gidiyor o kadar sürekli ailesi için kavga ediyoruz akrabaları için kavga ediyoruz ona gitmedin buna gitmedin bıktım artık. Ben ne yapabilirim
Eşine de ki senin işin gucun, vakit ayiracagin eşin yok mu? Cikmadin mi emzikden? Ince, hassas denilen kadinlar ailesinden aylarca yillarca uzak dura biliyor bu 'aslan' erkekler cikamadilar annelerinin etekleri altindan. Ana kuzusu denilen hastalik icat etseler de boyle vakalari tedavi ettirmek mumkun olsa

"Benim ailem de sen gelmedin diye ağıt yakıyor bak duyuyor musun?" demelik koca. Şöyle koca koca adamların 5 yaşındaki çocuk gibi "o zaman ben de...." kalıbıyla kurdukları misilleme cümlelerine aşırı gıcığım.
Adam olmaz o. Adam olsun diye bekliyorsanız sizin bileceğiniz iş ama adam olmaz o üzgünüm.
Onu dediğimde annen beni sen gidince 10 kere arıyor sende gel diye diyor cidden annemde öyle bir insan ne yazikki ne kdar annemle konussamda anlamiyor yine arıyor haberim yokken

Onu dediğimde annen beni sen gidince 10 kere arıyor sende gel diye diyor cidden annemde öyle bir insan ne yazikki ne kdar annemle konussamda anlamiyor yine arıyor haberim yokken
kendi annenize ne sıklıkla gidiyorsunuz ki anneniz arıyor?
ben sürekli anneme gidelim diyen erkekleri anlamıyorum ya, ya da yaşamadığım için anlayamıyorum. yani bu adamlar sevgiliyken her gün ailesiyle oturuyor evlenince de ille aile mi özlüyorlar. benim eşim babasıyla ortak iş yapıyor o yüzden mi gidelim demiyor bilmiyorum ama 3 senede bir kere "bizimkilere gidelim" dediğini duymadım. küçük yerde yaşıyoruz ikimizin de ailesi 10 dk mesafede. bazen ara uzayınca ben diyorum kalk gidelim size diye..
oradayken muhabbet nasıl ilerliyor?

Hayır o yüzden sormadım gerçekten hatırladınız mı diye merak ettim şaşırdım bakmadan hatırladınız sandım o yüzden sordum

Bütün şu sorunları çözdünüz , tek dert kayın aileye gitme sıklığı mı cidden şu an? Ya da saçma sapan bir şekilde kayın aileye sık gitmezsek düzelir mi sanıyorsunuz?

Anneniz ev verdi mi?

Bütün şu sorunları çözdünüz , tek dert kayın aileye gitme sıklığı mı cidden şu an? Ya da saçma sapan bir şekilde kayın aileye sık gitmezsek düzelir mi sanıyorsunuz?

Anneniz ev verdi mi?
Eşim istemiyor ev çıkmak istemiyormuş bu mahalleden

Back
X