Eşim ailesi için benimle kavga ediyor

2020 de şu satırları yazdığınızda kızımın şimdi ki yaşından 2 yaş büyükmüşsünüz.
Biraz zorlasak anneniz olacak yaştayım yani.

Eski konunuzu okuduktan sonra şimdi ki hayatınızı anlatırken;
"Bu forumdan sonra boşandım, inat ettim o eşimin zamanında izin vermediği örgün eğitimde üniversiteyi okuyorum.
Bir kapanın içinde kısılmış, başkalarının bana biçtiği hayatı yaşıyormuşum farketmeden.
Ama kendim için çıktım bu cendereden, geleceğime umutla bakıyorum.
Hakkımda kim ne demiş, ne anlatmış umrumda bile değil"

tarzında bir şeyler yazmanızı o kadar çok isterdim ki.
Daha 24 yaşındasın şu memnun olmadığın hayata adapte olmaya çabalamak yerine, istediğin hayatı kurmaya en müsait zamanlardasın.

5 yıllık evlilğimde 3 tane çocuk doğurdum, kayınvalidem yazmamı almış çok sinirlendim nasıl intikam alırım diye sormuş olsaydın, sana şu forumda sorduğun konu dahilinde fikir verirdim. İstemiyorsan çok fazla gitme, eşinle aranı bozacak kadarda abartma diye.

Ama sen erken evlenmiş olmana rağmen bir şeylerin farkına varmış, 3 yılda liseyi açıktan bitirip üniversite okumaya başlamış, güvenemediğin eşin yüzünden evliliğinde bir çocuk dünyaya getirmemeyi seçmiş bir kadınsın.
İnan bana istersen yaparsın.
Yolun sana açılması için yolunu seçmen ve yola çıkman şart. Keşke yapsan.
YorumunuZu okurken gözlerim doldu o kadar haklısınız keşke keşke sizin dediğiniz gibi bir konu açmış olabilseydim bende evlendiğim zamandan beri hep aynı benzer konuları açıp duruyorum bir kısır döngü içerisinde bu evden ne zaman çıksam kendi ailem bile bana düşman oldu çok çeşitli psikolojik baskı kuruldu üzerimde zayıflığımdan işte güçlü olmadığım için bir yere kadar direttim sonunda pes ettim hepsine paşa paşa döndüm geri çok üzgünüm 😔

Ailesine daha bir.kere bile beni savunmayan bu benim karım diyemeyen ailesi ne derse yapan bir adam ile bugün boşanma davası için net konuştuk daha kendi kararlarini kendileri alamayan insanlar için kendinizi üzmeye gerek yok bu yaşımda yeter 4 sene çektiğim şimdi otursun ailesinin dizinin dibinde😏😏
Kesinlikle öyle genel hatlar olarak bende bu sebeplerden saldım gitti annesinin yanına😁 geçen ay bitti benim inşallah sizde kurtulursunuz.

Konu sahibi eski konunuzu da gördüm burda şimdi, sadece giden ömründen gider karşı da gram değişmez.

Her gün her gün de gidilmez ki yahu, haklısınız o konuda bence. Eşimin ailesini çok severim, bize geldiklerinde evlerine dönerken ağlarım bile. Ama kendi evimden çıkıp başka bir eve her gün gitmek istemezdim sonuçta herkesin işi var gücü var. İşiniz olduğunda da zorla götürmek istiyor mu?
Nasıl yaa ben kendi ailem dönerken bile ağlamıyorum, çok taş kalpliyim herhalde. :KK57:

Siz de onun hatalarını yüzüne vurun, siz de laf söyleyin. Umursamaz olup , keyfin bilir gelmiyorum ne yaparsan yap deyin. Neden laf söyleyince hemen yelkenleri suya indiriyorsunuz?
Hayır aynısını yapıyorum zaten ama başedemiyorm öyle öyle kavga büyüyor

Hayır aynısını yapıyorum zaten ama başedemiyorm öyle öyle kavga büyüyor

Valla “istersen çık masaya tepin, gelmiyorum” deyin :) kavga çıkıyor, büyüyor diye gitmeniz adamın davranışını pekiştirir. Hep derler ya çocuk ağlıyor diye istediğini almayın, alırsanız hep aynı şeyi yapar diye. Aynı şey. Gitmiyorum. İstersen yırtın. Bitti.

Boşanalım derse de zaten boşanmanın kıyısından dönmüşsünüz. Bu sefer başarmış olursunuz.

Nasıl yaa ben kendi ailem dönerken bile ağlamıyorum, çok taş kalpliyim herhalde. :KK57:
Yok o benim kendi yalnız hissetmem ya tanıdığım kimse yok çünkü çıkıp görüşebileceğim 🥲 Home office'im iş olarak da kimse yok falan derken... 😂

Bence inatlaşmadan kendi yönünüze doğru çekin. Örneğin ailesinden kalkarken kapıda kısmetse haftaya salı yine gelelim yemeğe diyin. Böylece gün belirlemiş olursunuz, eşiniz birşey derse de salı diye kararlaştırdık ya dersiniz. Hiiiç gelmicem gitmicem muhabbetine girmeyin. Yemeğe gitmek de önemli kimse size hergün yemek hazırlamak istemez. Böyle yapa yapa görüştüğünüz günlerin arasını eşinize hissettirmeden açmaya bakın

Geçen yıl boşanma eşiğine geldigimizde tekrar eve dönerken peşin peşin konuşmuştum ailen için akrabaların için kavga etmiyelim diye. Hiç değişmiyorlar sürekli ailesine gitmek istiyor sen git diyorum sende gel diyor birinde gidersem ikincisinde gitmek istemiyorum başlıyor bu sefer bende senin ailene gitmicem flan diye sanki çok gidiyormuşuz gbi zaten kendi annemle bile fazla gorusen insan değilim gitsem ordan kıskanıyor gitmesem kendi ailenle bile görüşmüyorsun sen biçim insansın diyor.
Daha dun gittik ailesine bugün de gidelim dedi ben yok dedim diye sen benim hiç bir akrabama gitmiyorsun sen şoylesin sen böylesin bende artık senin hiç bir akrabana gitmemde ailenede gitmem diyor. Bu arada benim akrabam flan yok zaten birtek dayım var onada bayramdan bayrama gidiyor o kadar sürekli ailesi için kavga ediyoruz akrabaları için kavga ediyoruz ona gitmedin buna gitmedin bıktım artık. Ben ne yapabilirim
Annesinin doldurusuna gelen bir bebe daha

Off aynı yerde yaşamanın zararları biz de aynı sehirdeyken oyleydi
Simdi senede bir defa gidip bir ay kalıyorum topluca 🤣

Geçen yıl boşanma eşiğine geldigimizde tekrar eve dönerken peşin peşin konuşmuştum ailen için akrabaların için kavga etmiyelim diye. Hiç değişmiyorlar sürekli ailesine gitmek istiyor sen git diyorum sende gel diyor birinde gidersem ikincisinde gitmek istemiyorum başlıyor bu sefer bende senin ailene gitmicem flan diye sanki çok gidiyormuşuz gbi zaten kendi annemle bile fazla gorusen insan değilim gitsem ordan kıskanıyor gitmesem kendi ailenle bile görüşmüyorsun sen biçim insansın diyor.
Daha dun gittik ailesine bugün de gidelim dedi ben yok dedim diye sen benim hiç bir akrabama gitmiyorsun sen şoylesin sen böylesin bende artık senin hiç bir akrabana gitmemde ailenede gitmem diyor. Bu arada benim akrabam flan yok zaten birtek dayım var onada bayramdan bayrama gidiyor o kadar sürekli ailesi için kavga ediyoruz akrabaları için kavga ediyoruz ona gitmedin buna gitmedin bıktım artık. Ben ne yapabilirim
Al bı aıle takıntısı daha, erkekler kafalarına sunu yazmalı anlamalı artık aileleri bızız bizzzz esi ve cocukları

Back
X