Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kendi annenize ne sıklıkla gidiyorsunuz ki anneniz arıyor?
ben sürekli anneme gidelim diyen erkekleri anlamıyorum ya, ya da yaşamadığım için anlayamıyorum. yani bu adamlar sevgiliyken her gün ailesiyle oturuyor evlenince de ille aile mi özlüyorlar. benim eşim babasıyla ortak iş yapıyor o yüzden mi gidelim demiyor bilmiyorum ama 3 senede bir kere "bizimkilere gidelim" dediğini duymadım. küçük yerde yaşıyoruz ikimizin de ailesi 10 dk mesafede. bazen ara uzayınca ben diyorum kalk gidelim size diye..
oradayken muhabbet nasıl ilerliyor?
Tam da bu yüzden. Adam onlara göbekten bağlı. Onlar olmasa aç kalır. Onları bırakırsa sizin ve ailenizin eline düşecek. İçgüveysi, kılıbık vs derler maazallah. Bu bir güç savaşı.
Geçen yıl boşanma eşiğine geldigimizde tekrar eve dönerken peşin peşin konuşmuştum ailen için akrabaların için kavga etmiyelim diye. Hiç değişmiyorlar sürekli ailesine gitmek istiyor sen git diyorum sende gel diyor birinde gidersem ikincisinde gitmek istemiyorum başlıyor bu sefer bende senin ailene gitmicem flan diye sanki çok gidiyormuşuz gbi zaten kendi annemle bile fazla gorusen insan değilim gitsem ordan kıskanıyor gitmesem kendi ailenle bile görüşmüyorsun sen biçim insansın diyor.
Daha dun gittik ailesine bugün de gidelim dedi ben yok dedim diye sen benim hiç bir akrabama gitmiyorsun sen şoylesin sen böylesin bende artık senin hiç bir akrabana gitmemde ailenede gitmem diyor. Bu arada benim akrabam flan yok zaten birtek dayım var onada bayramdan bayrama gidiyor o kadar sürekli ailesi için kavga ediyoruz akrabaları için kavga ediyoruz ona gitmedin buna gitmedin bıktım artık. Ben ne yapabilirim
Ailesine daha bir.kere bile beni savunmayan bu benim karım diyemeyen ailesi ne derse yapan bir adam ile bugün boşanma davası için net konuştuk daha kendi kararlarini kendileri alamayan insanlar için kendinizi üzmeye gerek yok bu yaşımda yeter 4 sene çektiğim şimdi otursun ailesinin dizinin dibinde
Eşim benim yüzümden ailesiyle kavga ediyor diye algıladım konuyu ilk gordugumde dert bunun neresinde diye düşünürken konu başlığını düzgünce okuyabildim sonunda
Geçen yıl boşanma eşiğine geldigimizde tekrar eve dönerken peşin peşin konuşmuştum ailen için akrabaların için kavga etmiyelim diye. Hiç değişmiyorlar sürekli ailesine gitmek istiyor sen git diyorum sende gel diyor birinde gidersem ikincisinde gitmek istemiyorum başlıyor bu sefer bende senin ailene gitmicem flan diye sanki çok gidiyormuşuz gbi zaten kendi annemle bile fazla gorusen insan değilim gitsem ordan kıskanıyor gitmesem kendi ailenle bile görüşmüyorsun sen biçim insansın diyor.
Daha dun gittik ailesine bugün de gidelim dedi ben yok dedim diye sen benim hiç bir akrabama gitmiyorsun sen şoylesin sen böylesin bende artık senin hiç bir akrabana gitmemde ailenede gitmem diyor. Bu arada benim akrabam flan yok zaten birtek dayım var onada bayramdan bayrama gidiyor o kadar sürekli ailesi için kavga ediyoruz akrabaları için kavga ediyoruz ona gitmedin buna gitmedin bıktım artık. Ben ne yapabilirim
Tam da bu yüzden. Adam onlara göbekten bağlı. Onlar olmasa aç kalır. Onları bırakırsa sizin ve ailenizin eline düşecek. İçgüveysi, kılıbık vs derler maazallah. Bu bir güç savaşı.
Mesele kimin kimi doyurduğu değil aslında. Sizinle savaşıyor bu adam. Ailesini sıkı tutmazsa , ataerkil düzeni devam ettirmezse elinize düşer diye korkuyor, adam resmen insan evladına dönerim diye korkuyor.
Mesele kimin kimi doyurduğu değil aslında. Sizinle savaşıyor bu adam. Ailesini sıkı tutmazsa , ataerkil düzeni devam ettirmezse elinize düşer diye korkuyor, adam resmen insan evladına dönerim diye korkuyor.
Ne yapın edin çoluksuz çocuksuz kurtulun , artık devir değişti, hanım o kadar kahrımızı çekti demiyor şimdiki erkekler, ilk fırsatta hemen gözleri dışarı kayıveriyor, sana koklattığını az fettan bir kadına yağdırıyorlar.
Boşanmak istemiyor aksine ben istiyorum boşanmak gelme diyorm zaten hiç te zorlamam gel diye gelmek istersen gel derim ama o beni herşeye zorluyor kavga orda başlıyor zaten
Onu dediğimde annen beni sen gidince 10 kere arıyor sende gel diye diyor cidden annemde öyle bir insan ne yazikki ne kdar annemle konussamda anlamiyor yine arıyor haberim yokken
Benim erkek arkadaşım vardı bir tane oda böyleydi arkadaş ve aile delisi. Bana bir ark eşi ile boşanma aşamasına geldiğini anlatıp işte sen arkadaşlarımdan rahatsız olur musun gibi şeyler söylerdi. Bak aklıma geldi bir gün kapadokyaya gitmek istediğimi söyledim beraber bir tane foto vardı instagram da onu attım böyle hatıra foto yapalım diye. Bana ilkokul ark bilmem kim var onlara gidelim dedi. İlk orada anlamıştım kafası basmıyor bu erkek milletinin. En son kamu için il tercihi yapacaktım buna da usulden sordum tutturdu annesinin yaşadığı yeri yazalım diye. (Ailesi ile tanışmıyoruz daha ve kimseyi tanımıyorum ömrümde gitmediğim doğu da bir il) kendisi de memurdu. Ben oraya gidicem oda evlilikle memleketine atama çıkaracaktı. Ne yapacagız orada diyince ailem ve arkadaşlarım var özlediim demişti. Arkadaşlarda ilkokuldan kalma olanlar..
Bunun üstüne ilişkiyi bitirdim ben yapamam diye.
Öncelikle herkese merhaba çok uzun bir suredir konu açmıyorum. Daha önce evliliğimle ilgili bir çok konu açtım 3 yıllık evliyim bundan bir yıl önce boşanacağım diye babamın evine gittm yanlız iki haftada kovulmaktan beter oldum annem bekarda değil ben dul bı kızı evimde napcam çarşıya oraya...
www.kadinlarkulubu.com
Bütün şu sorunları çözdünüz , tek dert kayın aileye gitme sıklığı mı cidden şu an? Ya da saçma sapan bir şekilde kayın aileye sık gitmezsek düzelir mi sanıyorsunuz?
2020 de şu satırları yazdığınızda kızımın şimdi ki yaşından 2 yaş büyükmüşsünüz.
Biraz zorlasak anneniz olacak yaştayım yani.
Eski konunuzu okuduktan sonra şimdi ki hayatınızı anlatırken;
"Bu forumdan sonra boşandım, inat ettim o eşimin zamanında izin vermediği örgün eğitimde üniversiteyi okuyorum.
Bir kapanın içinde kısılmış, başkalarının bana biçtiği hayatı yaşıyormuşum farketmeden.
Ama kendim için çıktım bu cendereden, geleceğime umutla bakıyorum.
Hakkımda kim ne demiş, ne anlatmış umrumda bile değil"
tarzında bir şeyler yazmanızı o kadar çok isterdim ki.
Daha 24 yaşındasın şu memnun olmadığın hayata adapte olmaya çabalamak yerine, istediğin hayatı kurmaya en müsait zamanlardasın.
5 yıllık evlilğimde 3 tane çocuk doğurdum, kayınvalidem yazmamı almış çok sinirlendim nasıl intikam alırım diye sormuş olsaydın, sana şu forumda sorduğun konu dahilinde fikir verirdim. İstemiyorsan çok fazla gitme, eşinle aranı bozacak kadarda abartma diye.
Ama sen erken evlenmiş olmana rağmen bir şeylerin farkına varmış, 3 yılda liseyi açıktan bitirip üniversite okumaya başlamış, güvenemediğin eşin yüzünden evliliğinde bir çocuk dünyaya getirmemeyi seçmiş bir kadınsın.
İnan bana istersen yaparsın.
Yolun sana açılması için yolunu seçmen ve yola çıkman şart. Keşke yapsan.
Siz psikolojik baskı karşısında ne yapıyorsunuz, resti çektiğiniz de yani gelmiyorum işte ne yaparsan yap dediğinizde ne yapıyor,? Psikolojik baskı da bir yere kadar, fiziksel bir zorlama yoksa , güçlü kalarak onun psikolojik baskısına karşı koyabilirsiniz
Siz psikolojik baskı karşısında ne yapıyorsunuz, resti çektiğiniz de yani gelmiyorum işte ne yaparsan yap dediğinizde ne yapıyor,? Psikolojik baskı da bir yere kadar, fiziksel bir zorlama yoksa , güçlü kalarak onun psikolojik baskısına karşı koyabilirsiniz