- 3 Mayıs 2011
- 13.773
- 49.041
- 798
Ayaküstü hal hatır sorup, kvye de selam söyle diyip çıksaydın iyi olurmuş tabi. Kayınpederlerin egolusu da hiç çekilmiyor bayram değil seyran değil ne diye el öpcekmişsin bi de özür dilemişsin, üzüldüm.Eşim büfe işletiyor. Kayınpederimde ona yardımcı oluyor dükkanda olduğu için kayınpederimi yolluyor unuttuğu gözlük için güneş gözlüğü ile çıktı diğer gözlükte evde kalmıştı. Ky geldiğinde eşim beni arar durumdaydı sessize aldım eşime çıkmadığımı söylemiş oda beni aramış bunu söyleyince ben duraksadım araba çalışır vaziyette olduğu için gidecek sandım tamam baba sağol diyip girdim nasılsın falan diyip elini öpmediğim için suçlu oldum.
eşim iş yerinden beni aradı sen nasıl laf verirsin böyle karılığına seninle evlenmeseydim gibi cümleler kurdu kayınpederime saygısızlık yaptığımı beni görmek istemediğini söyledi 5 gündür konuşmuyoruz özür dilesemde fayda etmedi ilk gün ayrı yattı ...
Tam olarak bu şekilde yapmadığım için kavga çıktı ben çok böyle konuşkan bir yapıyada sahip değilim hele içim almıyorsa konuşmam eşimde bu yüzden tepki verdi şuan konuşmuyorum oda sağolsun konuşmuyor aileye bu şekilde yaparak bizi haksız duruma soktuğumu düşünüyor.aileyede başta adım atayım kalmasın diye düşündüm sonrada bırakayım akışına dedim şimdi Ramazan yemeğe almak zorundayım ama bu olaydan sonra gelmez bahane uydururlar bide önce biz alalım mantık da insanlar daha önce çağırdığımda gelmediler. El öpme mevzusu çıkarttılar evlendikten sonra iki kere gitmeme rağmen el öpmesine onları da yaptıkları saygısızlıktan ötürü almadım bir daha yemeğe. Çıkılmaz işin içine girdirdim kendimi inş kendiliğine düzelir yoruldumAyaküstü hal hatır sorup, kvye de selam söyle diyip çıksaydın iyi olurmuş tabi. Kayınpederlerin egolusu da hiç çekilmiyor bayram değil seyran değil ne diye el öpcekmişsin bi de özür dilemişsin, üzüldüm.
Annem çok istedi evlenmemi ben daha çok bekar durmak istedim evlilik teklifinde bile emin olamadım yuvan olursa iyi olur dedi aileyi görünce bi çekersin desede kader başkasında olsa aynı olur kızım dedi üstüneyok sırf evlenelim diye her şeyini görmezden gelip ,evlenince böyle yaptıya getiriyorlar olayı
yoksa öyle birini değil 8 sene 8 günde anlarsın
böyle karılığına seninle evlenmeseydim gibi cümleler kurdu
5 gündür konuşmuyoruz özür dilesemde fayda etmedi
ilk gün ayrı yattı
Ailesi gibi o da burnumdan kıl aldırmayayımcılardan. Sizi aşağılıyor ve sizi görmek istemiyorsa birsürebaşka yerde kalması gerektiğini söyleyin ona. Ne biçim bir koca olduğundan bahsedip - çok tuhaf olacak ama tam olarak bu- köpek çekerseniz burnu sürtüp gelir.6 aylık evliyim 8 sene anlaşıp evlendim evlenmeye karar verip ailelerin tanışmasından itibaren eşimin ailesi bana bir sürü saygısızlık yaptı tabi eşimede yapıldı eşim bu yüzden önce kendisi koydu mesafeyi buralarda herşey normal kayınpederim ilk babama beni şikayet etti hadi unuttuk derken en son eşim gözlüğünü unutmuş kayınpederim almaya geldi arabadan inmedi bende gidecek sandım kendisiyle konuşmadım gidip eşime ne yaptıysak bizle konuşulmuyor bile demiş eşim iş yerinden beni aradı sen nasıl laf verirsin böyle karılığına seninle evlenmeseydim gibi cümleler kurdu kayınpederime saygısızlık yaptığımı beni görmek istemediğini söyledi 5 gündür konuşmuyoruz özür dilesemde fayda etmedi ilk gün ayrı yattı evde sigara içilmesini istemediğim halde hala içiyor ben ne yapayım bilmiyorum kayınpederimi kayınvalidem ve görümcem burnundan kıl aldırmayan insanlar ilk tanışmada yemeğe gelip bir sürü kusur bulanlar annem bunlarla olmaz dedi ama işte dinlemedim kayınpeder değil gerçek bir kaynana evime gelen insana bile karışan biri dul bi adam getirdi kocam nasıl getirir diye benim babama şikayet etmiş kocamı değişik çalışıyor kafası ben ne yapacağımı bilmiyorum en doğrusu ayrılmakmı yoksa sabr mı bilemiyorum
sizin ben aklı selim olduğunuzu düşünmüyorumAnnem çok istedi evlenmemi ben daha çok bekar durmak istedim evlilik teklifinde bile emin olamadım yuvan olursa iyi olur dedi aileyi görünce bi çekersin desede kader başkasında olsa aynı olur kızım dedi üstüne
kafalara bak pırıl pırıl ne yapacakmış dr bey size başka gözle mi bakacakmış evinize gelince?Eşimide alıp eve geldi bu konu kocamın onu bizim eve alması bu konuyu kendi babama şikayet etti kayınpederim
Bende artık bu şekilde düşünüyorum. Hep alttan alınca olmuyormuş. Sakinliğimi korumaya çalışıyorum haksız duruma düşmemek için.Niye siz özür diliyorsunuz ki? Kayınpeder ortalığı karıştırmış eşinizde babakuzusu vay efendim sen benim babamı nasil görmezden gelirsin diye başlamış olayı evliliginize kadar getirmiş. Eşiniz sizden özür dilesin beyefendiye bak birde uste çıkıp 5 gündür küsmüş. Eşiniz size değer vermiyor malesef
kafalara bak pırıl pırıl ne yapacakmış dr bey size başka gözle mi bakacakmış evinize gelince?
erkek sinek olsa kayınpeder iftira atacak nitelikte o belli.dervişin fikri neyse zikri de oymuş.kendisi her kadına başka gözle bakıyor demek kiKonu o kadar saçma bir yerde ki :konu sahibini ve eşini değil de doktoru merak ediyorum ; doktor olduğu için değil , kayınpederi bu denli telaşa düşüren erkek neye benziyor diye.
Bende artık bu şekilde düşünüyorum. Hep alttan alınca olmuyormuş. Sakinliğimi korumaya çalışıyorum haksız duruma düşmemek içinNiye siz özür diliyorsunuz ki? Kayınpeder ortalığı karıştırmış eşinizde babakuzusu vay efendim sen benim babamı nasil görmezden gelirsin diye başlamış olayı evliliginize kadar getirmiş. Eşiniz sizden özür dilesin beyefendiye bak birde uste çıkıp 5 gündür küsmüş. Eşiniz size değer vermiyor malesef
Doktor çokta bir şeye benzemiyor 48 yaşında kilolu orta boylu biriKonu o kadar saçma bir yerde ki :konu sahibini ve eşini değil de doktoru merak ediyorum ; doktor olduğu için değil , kayınpederi bu denli telaşa düşüren erkek neye benziyor diye.
erkek sinek olsa kayınpeder iftira atacak nitelikte o belli.dervişin fikri neyse zikri de oymuş.kendisi her kadına başka gözle bakıyor demek ki
aynen öyle.eve gelen misafir kadının arkadaşı değil ki eşinden habersiz eve erkek bir arkadaşı gelse de hadi kızsa neyseee.Konudaki en saçma nokta: misafiri eve getiren kendi oğlu. Dünürü arayıp kendi oğlunu niye şikayet eder insan ?
Oğlunun : aile evine bekar erkek arkadaşlarını getirip, karısının onlara hizmet etmesini istemiyorsan ; kızacağın kişi oğlun.
Konu sahibinin babası arandığı an resti çekmeliydi.
Görüşmüyor babam şu an. Eşimde babasının haksız olduğunu biliyor. Ama ellerine koz vermemden dolayı sinirli , en ufak şeyi büyütüp zeytinyağı gibi üste çıktıklarını sanan bir aile.şimdi benden beklediklerini yaptığım an kendimi ezdirecek bunlarda oğullarına daha yakın olacaklar sorunlar çözülecek sanıyorlar. Senin karın bize bunu yaptı affettik kul köle olun mantık yapısında bir aileKonudaki en saçma nokta: misafiri eve getiren kendi oğlu. Dünürü arayıp kendi oğlunu niye şikayet eder insan ?
Oğlunun : aile evine bekar erkek arkadaşlarını getirip, karısının onlara hizmet etmesini istemiyorsan ; kızacağın kişi oğlun.
Konu sahibinin babası , dünür kendisini aradığı an resti çekmeliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?