Eşim eskiden mümessildi dul bir doktor tanıdığımız var düğüne gelemedi bigün evinize gelicem demiş o geldi ama buna laf edildi
Olay o değil kayınpederimin herşeye karışması eşimin doktorla sorunu yok kayınpederim evime gelene onun elini öpmeme konuşmama dertlenen biri eşimde onunla konuşmayarak bizi haksız konuma getirmeme dertli. onu taşıyamadığımı düşünüyor
Bosanmis kadinlar daha mutlu oluyor genelde. Evlilik cogu kisi icin yasal kolelik, oyle gormusler ya da islerine oyle geliyor. 'Dul' diye dışlayan erkekler, eşleri mutlu kadinlara özenir, onlar gibi olmak isterler diye korkuyorlar bence. Dışlayan kadin ise kıskanıyor. Bir kendi hayatina bakiyor, bir de dilediği gibi yasayan kadinin hayatina, zoruna gidiyor.Hey allahım yaaa eşinden ayrılmış BEKAR bir kadın olarak yazıyorum. Bu eş ve eş ailesiyle siz be eşimiz de bir DUL adayısınız. Eve sokulmayacak kadar Ne yapıyormuşuz kayınpederinize göre biz DULLAR. Merak ettim.
8 senede nasıl anlamadınız bu adamı ya?6 aylık evliyim 8 sene anlaşıp evlendim evlenmeye karar verip ailelerin tanışmasından itibaren eşimin ailesi bana bir sürü saygısızlık yaptı tabi eşimede yapıldı eşim bu yüzden önce kendisi koydu mesafeyi buralarda herşey normal kayınpederim ilk babama beni şikayet etti hadi unuttuk derken en son eşim gözlüğünü unutmuş kayınpederim almaya geldi arabadan inmedi bende gidecek sandım kendisiyle konuşmadım gidip eşime ne yaptıysak bizle konuşulmuyor bile demiş eşim iş yerinden beni aradı sen nasıl laf verirsin böyle karılığına seninle evlenmeseydim gibi cümleler kurdu kayınpederime saygısızlık yaptığımı beni görmek istemediğini söyledi 5 gündür konuşmuyoruz özür dilesemde fayda etmedi ilk gün ayrı yattı evde sigara içilmesini istemediğim halde hala içiyor ben ne yapayım bilmiyorum kayınpederimi kayınvalidem ve görümcem burnundan kıl aldırmayan insanlar ilk tanışmada yemeğe gelip bir sürü kusur bulanlar annem bunlarla olmaz dedi ama işte dinlemedim kayınpeder değil gerçek bir kaynana evime gelen insana bile karışan biri dul bi adam getirdi kocam nasıl getirir diye benim babama şikayet etmiş kocamı değişik çalışıyor kafası ben ne yapacağımı bilmiyorum en doğrusu ayrılmakmı yoksa sabr mı bilemiyorum
Gözlüğü verirken baba hoşgeldin nasılsın demediniz mi mesela direk verip geçtiniz mi orayı çözemedim ben de.
Cevaba göre diğer yorumumu yazacağım.
Demedim gözlüğü vermeye çıktım. O sora eşim aradı bende sessize aldım zaten arabada çalışır halde idi. Kayınpederim çıkmadığını söyledim kocana o yüzden arıyor diyince duraksayıp kaldım. Baba sağol dedim ve eve geri dönüş yaptım.Gözlüğü verirken baba hoşgeldin nasılsın demediniz mi mesela direk verip geçtiniz mi orayı çözemedim ben de.
Cevaba göre diğer yorumumu yazacağım.
Insan ömrü, böylelerine feda edilmeyecek kadar kısa. Anne ve babanızın sizi büyütürken harcadığı emeğe ve şimdi sizin icin yaşadıkları endişelere yazık.6 aylık evliyim 8 sene anlaşıp evlendim evlenmeye karar verip ailelerin tanışmasından itibaren eşimin ailesi bana bir sürü saygısızlık yaptı tabi eşimede yapıldı eşim bu yüzden önce kendisi koydu mesafeyi buralarda herşey normal kayınpederim ilk babama beni şikayet etti hadi unuttuk derken en son eşim gözlüğünü unutmuş kayınpederim almaya geldi arabadan inmedi bende gidecek sandım kendisiyle konuşmadım gidip eşime ne yaptıysak bizle konuşulmuyor bile demiş eşim iş yerinden beni aradı sen nasıl laf verirsin böyle karılığına seninle evlenmeseydim gibi cümleler kurdu kayınpederime saygısızlık yaptığımı beni görmek istemediğini söyledi 5 gündür konuşmuyoruz özür dilesemde fayda etmedi ilk gün ayrı yattı evde sigara içilmesini istemediğim halde hala içiyor ben ne yapayım bilmiyorum kayınpederimi kayınvalidem ve görümcem burnundan kıl aldırmayan insanlar ilk tanışmada yemeğe gelip bir sürü kusur bulanlar annem bunlarla olmaz dedi ama işte dinlemedim kayınpeder değil gerçek bir kaynana evime gelen insana bile karışan biri dul bi adam getirdi kocam nasıl getirir diye benim babama şikayet etmiş kocamı değişik çalışıyor kafası ben ne yapacağımı bilmiyorum en doğrusu ayrılmakmı yoksa sabr mı bilemiyorum
Siz de burnunuzdan kıl aldırmayın.6 aylık evliyim 8 sene anlaşıp evlendim evlenmeye karar verip ailelerin tanışmasından itibaren eşimin ailesi bana bir sürü saygısızlık yaptı tabi eşimede yapıldı eşim bu yüzden önce kendisi koydu mesafeyi buralarda herşey normal kayınpederim ilk babama beni şikayet etti hadi unuttuk derken en son eşim gözlüğünü unutmuş kayınpederim almaya geldi arabadan inmedi bende gidecek sandım kendisiyle konuşmadım gidip eşime ne yaptıysak bizle konuşulmuyor bile demiş eşim iş yerinden beni aradı sen nasıl laf verirsin böyle karılığına seninle evlenmeseydim gibi cümleler kurdu kayınpederime saygısızlık yaptığımı beni görmek istemediğini söyledi 5 gündür konuşmuyoruz özür dilesemde fayda etmedi ilk gün ayrı yattı evde sigara içilmesini istemediğim halde hala içiyor ben ne yapayım bilmiyorum kayınpederimi kayınvalidem ve görümcem burnundan kıl aldırmayan insanlar ilk tanışmada yemeğe gelip bir sürü kusur bulanlar annem bunlarla olmaz dedi ama işte dinlemedim kayınpeder değil gerçek bir kaynana evime gelen insana bile karışan biri dul bi adam getirdi kocam nasıl getirir diye benim babama şikayet etmiş kocamı değişik çalışıyor kafası ben ne yapacağımı bilmiyorum en doğrusu ayrılmakmı yoksa sabr mı bilemiyorum
Onun için geç kaldım evlenirken aman sorun çıkmasın kimseye yüklenmeyelim diyip her şeyi yarı yarıya yaptım , ailesinden hiç bir talebim olmadı. annemde sen bu kadar kendinden verdikçe değerin bilinmez dedi ama ben dinlemedim.Siz de burnunuzdan kıl aldırmayın.
Ben de sizin gibiydim 6 7 ay sonra toplandım. Hiçbir şey için geç değildirOnun için geç kaldım evlenirken aman sorun çıkmasın kimseye yüklenmeyelim diyip her şeyi yarı yarıya yaptım , ailesinden hiç bir talebim olmadı. annemde sen bu kadar kendinden verdikçe değerin bilinmez dedi ama ben dinlemedim.
Ay nasıl kp bu kabus gibiDemedim gözlüğü vermeye çıktım. O sora eşim aradı bende sessize aldım zaten arabada çalışır halde idi. Kayınpederim çıkmadığını söyledim kocana o yüzden arıyor diyince duraksayıp kaldım. Baba sağol dedim ve eve geri dönüş yaptım.
Keşke benim annem de böyle akıl verseydi benimki genelde” aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza bey” modunda.. bu forumda ve 36 yıllık acı tecrübede şunu gördüm ne kadar istersen o kadar kıymetlisin.. kolaylık olsun diye istemeyeni zaten CEPTE görüyor millet kadir kıymet bilmiyor.Onun için geç kaldım evlenirken aman sorun çıkmasın kimseye yüklenmeyelim diyip her şeyi yarı yarıya yaptım , ailesinden hiç bir talebim olmadı. annemde sen bu kadar kendinden verdikçe değerin bilinmez dedi ama ben dinlemedim.
yok sırf evlenelim diye her şeyini görmezden gelip ,evlenince böyle yaptıya getiriyorlar olayıBu adamla 8 sene nasıl anlaştınız Allah aşkına, hiç mi göstermedi hödüklüğünü.
Ne için özür dilediniz, bir suçunuz mu vardı, yoksa bu duruşla çok çekersiniz.
Bir zahmet eşiniz sizden özür dilesin.
Demedim gözlüğü vermeye çıktım. O sora eşim aradı bende sessize aldım zaten arabada çalışır halde idi. Kayınpederim çıkmadığını söyledim kocana o yüzden arıyor diyince duraksayıp kaldım. Baba sağol dedim ve eve geri dönüş yaptım.
Haşmetli padişahım deyip eteğini mi öpecektiniz?Eşim büfe işletiyor. Kayınpederimde ona yardımcı oluyor dükkanda olduğu için kayınpederimi yolluyor unuttuğu gözlük için güneş gözlüğü ile çıktı diğer gözlükte evde kalmıştı. Ky geldiğinde eşim beni arar durumdaydı sessize aldım eşime çıkmadığımı söylemiş oda beni aramış bunu söyleyince ben duraksadım araba çalışır vaziyette olduğu için gidecek sandım tamam baba sağol diyip girdim nasılsın falan diyip elini öpmediğim için suçlu oldum.
Eşinizin dükkanında beraber çalışan kayınbabayı en son 1 hafta önce görmüşsünüzdür, bayram seyran görseniz neyse . Her geldiğinde eli mi öpulecekmiş haşmetmeablarının? Bir de özür diliyorsunuz böyle saçmalık görmedim.Eşim büfe işletiyor. Kayınpederimde ona yardımcı oluyor dükkanda olduğu için kayınpederimi yolluyor unuttuğu gözlük için güneş gözlüğü ile çıktı diğer gözlükte evde kalmıştı. Ky geldiğinde eşim beni arar durumdaydı sessize aldım eşime çıkmadığımı söylemiş oda beni aramış bunu söyleyince ben duraksadım araba çalışır vaziyette olduğu için gidecek sandım tamam baba sağol diyip girdim nasılsın falan diyip elini öpmediğim için suçlu oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?