Eşim ailesi yüzünden bana küstü

Eşim eskiden mümessildi dul bir doktor tanıdığımız var düğüne gelemedi bigün evinize gelicem demiş o geldi ama buna laf edildi

Hey allahım yaaa eşinden ayrılmış BEKAR bir kadın olarak yazıyorum. Bu eş ve eş ailesiyle siz be eşimiz de bir DUL adayısınız. Eve sokulmayacak kadar Ne yapıyormuşuz kayınpederinize göre biz DULLAR. Merak ettim.

Son düzenleme:

eşin daha büyümemiş. babası evine gelen misafire laf etme haddini bulamadığından belli.
sizin sorununuz kp değil eşiniz. ailesi oğullarına bile saygı duymuyor sİze hiç duymaz. boyunduruk altında yaşamaya alışmış eşiniz.

Gözlüğü verirken baba hoşgeldin nasılsın demediniz mi mesela direk verip geçtiniz mi orayı çözemedim ben de.

Cevaba göre diğer yorumumu yazacağım.

Bosanmis kadinlar daha mutlu oluyor genelde. Evlilik cogu kisi icin yasal kolelik, oyle gormusler ya da islerine oyle geliyor. 'Dul' diye dışlayan erkekler, eşleri mutlu kadinlara özenir, onlar gibi olmak isterler diye korkuyorlar bence. Dışlayan kadin ise kıskanıyor. Bir kendi hayatina bakiyor, bir de dilediği gibi yasayan kadinin hayatina, zoruna gidiyor.

8 senede böyle biri olduğunu anlamamış olması imkansız, evden çıkarken babasından izin bile alıyormuştur evlenmeden önce. Nasılsa evlenince düzelir mantığını hiç anlamıyorum, evlenip değişen insan çok az gördüm. Ailelerin sözünü dinlemek gerekiyor, sizin sevgiden görmek istemediğiniz şeyleri onlar görüp söylüyor sizler umursamıyorsunuz sonra da buraya konu üstüne konu açıyorsunuz maalesef.

8 senede nasıl anlamadınız bu adamı ya?

Anneler ne zaman evladının kötüsünü istemiş.El öpmek nedir yahu.Ne opecem adamın elini

Bu adamla olmaz kendinizi boşa üzmeye değmeyecek kadar büyümemiş bir çocuk. Kayınpederin eli her görüldüğü zaman öpülecek diye bir kural yok kaldı ki eşinin bu sebepten size küsemeye de hakkı yok 5 gündür konuşmuyor diyorsunuz ğstelik suçunuz olmadığı halde özür dilemişsiniz neden? Siz bu kadar alttan alırsanız daha çok bu durumda kalırsınız. Allah aşkına biraz silkelenin. Kocanız sizi savunacak onlara karşı oda bunu yapmıyor anlatımlarınızdan bunu anladım çocuk bari yapmayın hemen biraz zamana yayın böyle bir isteğiniz varsa.

Gözlüğü verirken baba hoşgeldin nasılsın demediniz mi mesela direk verip geçtiniz mi orayı çözemedim ben de.

Demedim gözlüğü vermeye çıktım. O sora eşim aradı bende sessize aldım zaten arabada çalışır halde idi. Kayınpederim çıkmadığını söyledim kocana o yüzden arıyor diyince duraksayıp kaldım. Baba sağol dedim ve eve geri dönüş yaptım.

Insan ömrü, böylelerine feda edilmeyecek kadar kısa. Anne ve babanızın sizi büyütürken harcadığı emeğe ve şimdi sizin icin yaşadıkları endişelere yazık.
Sallayin gitsin. Esinizin ruh hastasi babasini ve ailesini memnun etmek icin evlenmediyseniz tabii. O da ailesinin afedersiniz poposunu opturecek baska birini bulsun.

Siz de burnunuzdan kıl aldırmayın.

Siz de burnunuzdan kıl aldırmayın.
Onun için geç kaldım evlenirken aman sorun çıkmasın kimseye yüklenmeyelim diyip her şeyi yarı yarıya yaptım , ailesinden hiç bir talebim olmadı. annemde sen bu kadar kendinden verdikçe değerin bilinmez dedi ama ben dinlemedim.

Ben de sizin gibiydim 6 7 ay sonra toplandım. Hiçbir şey için geç değildir

Ay nasıl kp bu kabus gibi bir de kocana şikayet etmiş veliye şikayet eden öğretmen gibi bir sıkıntısı varsa size söyleseymiş kızım bir nasılsın deseydin diye. Kötü niyetli bir adam bu. Amacı ne telefonda hemen kocana yetiştirmede?kocanız size kızacak o da mutlu mu olacakbu ne saçma ilişkiler

Keşke benim annem de böyle akıl verseydi benimki genelde” aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza bey” modunda.. bu forumda ve 36 yıllık acı tecrübede şunu gördüm ne kadar istersen o kadar kıymetlisin.. kolaylık olsun diye istemeyeni zaten CEPTE görüyor millet kadir kıymet bilmiyor.

yok sırf evlenelim diye her şeyini görmezden gelip ,evlenince böyle yaptıya getiriyorlar olayı

yoksa öyle birini değil 8 sene 8 günde anlarsın

Ne bileyim hal hatır sorulur bi. Küslük var gibi direk verilip çıkılmaz ki. Bu denli büyük olay olur mu onu bilmiyorum ama sizin konuşmamanızı da abes buldum.

Tabi adamın eve gelen misafire, annenizin yaptığı yemeğe karışma hakkını tanımaz. Zaten onlar tuhaf böylesi basit meseleden laf vermeseydiniz keşke ağzına.

Haşmetli padişahım deyip eteğini mi öpecektiniz?
Alt tarafı gözlük almaya gelmiş siz vermişsiniz yolun ortasında ne hali ne hatrı
Birde böyle basit bir sebepten psikolojik şiddet görüyorsanız işiniz iş o evlilikte

Eşinizin dükkanında beraber çalışan kayınbabayı en son 1 hafta önce görmüşsünüzdür, bayram seyran görseniz neyse . Her geldiğinde eli mi öpulecekmiş haşmetmeablarının? Bir de özür diliyorsunuz böyle saçmalık görmedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…