Eşim ailesi yüzünden bana küstü

ayatakem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
38
6
36
32
6 aylık evliyim 8 sene anlaşıp evlendim evlenmeye karar verip ailelerin tanışmasından itibaren eşimin ailesi bana bir sürü saygısızlık yaptı tabi eşimede yapıldı eşim bu yüzden önce kendisi koydu mesafeyi buralarda herşey normal kayınpederim ilk babama beni şikayet etti hadi unuttuk derken en son eşim gözlüğünü unutmuş kayınpederim almaya geldi arabadan inmedi bende gidecek sandım kendisiyle konuşmadım gidip eşime ne yaptıysak bizle konuşulmuyor bile demiş eşim iş yerinden beni aradı sen nasıl laf verirsin böyle karılığına seninle evlenmeseydim gibi cümleler kurdu kayınpederime saygısızlık yaptığımı beni görmek istemediğini söyledi 5 gündür konuşmuyoruz özür dilesemde fayda etmedi ilk gün ayrı yattı evde sigara içilmesini istemediğim halde hala içiyor ben ne yapayım bilmiyorum kayınpederimi kayınvalidem ve görümcem burnundan kıl aldırmayan insanlar ilk tanışmada yemeğe gelip bir sürü kusur bulanlar annem bunlarla olmaz dedi ama işte dinlemedim kayınpeder değil gerçek bir kaynana evime gelen insana bile karışan biri dul bi adam getirdi kocam nasıl getirir diye benim babama şikayet etmiş kocamı değişik çalışıyor kafası ben ne yapacağımı bilmiyorum en doğrusu ayrılmakmı yoksa sabr mı bilemiyorum

Evinize kim , kimi getirdi ?

Madem yanlış anlaşıldın o zaman arayıp doğrusunu kayınpederine soylecektin.Onlar seni şikayet etmek için aramasını biliyorlarsa sen de kendini müdafa et.Kocana gelirsek valla yazarsam kırılırsin ama keşke narin babasını bırakıp seninle bir yola girmeseydi.

Yazdığınız koca paragrafta 1 tane bile nokta virgül yok. Hiçbir şey anlaşılmıyor. Kim kime niye kızmış, seni neden sevmezler yazmamışsın. Anladığım tek şey kocanın sana söyledikleri. Bir de üstüne özür dilemişsin?

Noktalama işaretleri kullanmayınca her şey birbirine karışıyor...

8 yıl birlikte olmanız birbirinizi tanıyor olduğunuz anlamına gelmez. Aslında henüz 6 aydır tanışıyorsunuz. Bu süreçte ayrılığı düşünmek için pek bir şey yaşadığınızı sanmıyorum. Eşiniz size şiddet uygulamıyorsa veya aldatmıyorsa zaman vermelisiniz. Kendinizi anlatmaya çalışın ve eşinizi anlamaya çalışın. Bir yerde düğüm öyle veya böyle çözülecektir.

Farkli konulardaki şeyleri birleştiriyorum da bazi aileler ciddi ciddi kendini kral, kraliçe saniyor "gelin alinca!" Oğullari da oyle davranmanizi istiyor.
Herşeye saygisizlik saygisizlik.
1-2 gun once başka konuda da okudum kadin evden cikarken kv kpin elini öpmeden cikmiş evden saygisizlikmis, geri donup öpmüş, bu konuya bakiyorum kpe gozluk verirken konuşmamişsiniz ne buyuk saygisizlikmış bunun için özür diliyorsunhz filan...

Hiç icinizden demiyor musunuz bunlara "siz kimsiniz bu kadar?"

Eşim büfe işletiyor. Kayınpederimde ona yardımcı oluyor dükkanda olduğu için kayınpederimi yolluyor unuttuğu gözlük için güneş gözlüğü ile çıktı diğer gözlükte evde kalmıştı. Ky geldiğinde eşim beni arar durumdaydı sessize aldım eşime çıkmadığımı söylemiş oda beni aramış bunu söyleyince ben duraksadım araba çalışır vaziyette olduğu için gidecek sandım tamam baba sağol diyip girdim nasılsın falan diyip elini öpmediğim için suçlu oldum.

İçimden demediğim kalmıyor ama bunlar hep kusur bulucu değiştiremiyorsun aileyi ömür boyu çekmek mesele ya ondan korkuyorum işte iyilikten başka birşey yapmadım

İçimden demediğim kalmıyor ama bunlar hep kusur bulucu değiştiremiyorsun aileyi ömür boyu çekmek mesele ya ondan korkuyorum işte iyilikten başka birşey yapmadım

Elin adaminin elini zirt pirt niye öpesin ki omur boyu. İnsanlik hali gidecek sanip lafa tutmak istememiş olabilirsin. Ki nasilsin diye sorsan ne sormasan ne zorunda da değilsin bu buyutulecek bir şey değil zaten.
Kaç senelik evliyim kpin elini hiç öpmedim öpmem. Garip garip beklentiler babasini opmedim diye gormek istemeyen gitsin zaten. Ugrasilacak gibi degil keske ailenizi dinleseydiniz.

Tövbe Estağfirullah ya bir haftadır deli gibi eşim ve ailesi şikayetlerini okuyorum napıyor bu karşı taraf savaş mı açıyor gelinlere karşı anlamadım Ayrıca 8 sene ne kız 8 senede yapmadıkları saygısızlığı son anda mı yaptılar? Buda tuhaf. Zaten saygısızlık yapılan andan itibaren vazgeçmek gerekirdi evliliğe bu yüzden tamamen duygusal bakılmasına karşıyım ileride böyle kavgalar çıkarak zaten sevgide bitiyor üstüne soğuyorsun. O kaynana ve kayınbaba bende olsaydı var yaa apışıp kalırlardı en son köyde kayınbaban gibi biriyle tartışmıştım tabi öyle hakaret etmiyorum yanlış anlaşılmasın ama en sonunda özür dilettim ezdirmem kendimi kimseye Eşimde bana böyle karılığına gibi laf etse o artık eski eşim olur direk bu kadar net.

Eşim eskiden mümessildi dul bir doktor tanıdığımız var düğüne gelemedi bigün evinize gelicem demiş o geldi ama buna laf edildi

Kadınlardan sonra erkekleri de mi dul diye tanımlıyor insanlar artık ?

Benim lügatımda ( sözlüklerde de ilk anlam budur , boşanan insanlara dul denmesi sonraki yıllara rastlar ) eşini kaybeden insana dul denir.

Neyse bu konuyu bir yana bırakırsak , bekar doktor bey eşiniz yokken ev ziyaretine mi geldi ? Tepki gösterdikleri konu bu mu ?

Tanışmadım aileyle bi görümcemi tanıyordum o zamanda anlamam gerekiyormuş ben saf kaldım maalesef

Eşimide alıp eve geldi bu konu kocamın onu bizim eve alması bu konuyu kendi babama şikayet etti kayınpederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…