- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi aysegul0308
-
kimseye kendini kabul ettirmeye çalışma.kabul eden etsin.etmeyen kendi bilir.eşinle çocuğunla mutluysan gerisi teferruat.sana zararları dokunmadığı sürece kimseyi umursama.eşine bişey diyemiyorum.insan biraz alttan alır.sinir oldum.
sen karışma demiyor musun? desen, durur
sen karışma demiyor musun? desen, durur[/QUO
konuyu açan benim o yüzden diyemedim.dememe de fırsat bırakmadı zaten çok sinirlendirdi beni.doğru söylüyosunuz.umursamamak en doğrusu
pardon anlayamadıım. topiğiderken?Kusura bakma senin topiği de meşgul ettim :)
ailen bana soğuk davranırsa ben de artık çabalamyacağım ben de onlara öyle davranıcam sonra beni suçlamayın dedim.
dannnnn diye bunu mu dedin?
yav hiç mi yol yordam bilmiyosun arkadaş :)
önce eşinin de şahit olacağı şekilde ailesini yemeklere davet etsen, ne bileyim arasan sorsan. hayatım hadi annenleri arayalım falan desen, onları da alalım bi parka gezmeye gidelim desen. soğuk davrandıklarına eşin de şahit olsa. sonrasında eşini alsan karşına, ben çabalıyorum sen de görüyorsun ama karşılık alamıyorum sence sorun nerde çok üzülüyorum diye konuşsan mesela.
olmuyorsa zorlamayalım hayatım, annenler yine seni istedikleri gibi görsünler ama bak ben olunca ortam soğuk oluyor istersen ben biraz geri durayım sen yine git görüş ama beni zorlama rica ediyorum desen adam gene aynı davranır mıydı?
söylemek var söylemek var şimdi.
(bunları da yazdım da ben eşimin ailesiyle eşim benim ailemle görüşmüyor kendi isteklerimiz doğrultusunda. küs değiliz ama bir araya da gelmiyoruz. not olarak ekleyeyim)
pardon anlayamadıım. topiğiderken?
ailen bana soğuk davranırsa ben de artık çabalamyacağım ben de onlara öyle davranıcam sonra beni suçlamayın dedim.
dannnnn diye bunu mu dedin?
yav hiç mi yol yordam bilmiyosun arkadaş :)
önce eşinin de şahit olacağı şekilde ailesini yemeklere davet etsen, ne bileyim arasan sorsan. hayatım hadi annenleri arayalım falan desen, onları da alalım bi parka gezmeye gidelim desen. soğuk davrandıklarına eşin de şahit olsa. sonrasında eşini alsan karşına, ben çabalıyorum sen de görüyorsun ama karşılık alamıyorum sence sorun nerde çok üzülüyorum diye konuşsan mesela.
olmuyorsa zorlamayalım hayatım, annenler yine seni istedikleri gibi görsünler ama bak ben olunca ortam soğuk oluyor istersen ben biraz geri durayım sen yine git görüş ama beni zorlama rica ediyorum desen adam gene aynı davranır mıydı?
söylemek var söylemek var şimdi.
dann diye söylemedim aslında. sizin anlattığınız kadar olmasa da eşimin ailesiyle ilgilendiğimi göstermeye çalıştım daha doğrusu bunları eşime gösteriş olsun diye yapmadım.kız kardeşi unv e başladı mesela bizim de borcumuz var ve ben ücretsiz izne ayrıldım(normalde ben de çalışıyorum)ona rağmen kardeşine neden para göndermiyosun elimizden geldiği kadar gönderelim diyorum izne giderken hediyeler alıyorum hepsine eşimin öyle bir düşüncesi olmuyo.biz 1000km kadar uzağız ailesinden bize gelin istediğiniz zaman torununuzu görün falan gibi şeyler yapıyorm gayet de samimi davrandığımı düşünüyorum.ama kaynanam ne yaptı bize 20 gün kadar geldi sabahtan akşama kadar telefon elinden düşmedi eltimle ve görümcemle konuştu beni sinir etmek için dk eltime ne yapıyosun anneciğim... diye konuştu bana duyurarak.
(bunları da yazdım da ben eşimin ailesiyle eşim benim ailemle görüşmüyor kendi isteklerimiz doğrultusunda. küs değiliz ama bir araya da gelmiyoruz. not olarak ekleyeyim)
aslında bazı şeylere şahit de oluyo ama görmemiş gibi davranıyo lafın yeri geldiğinde söylüyorum bunları sen de gördün diyorum hiç sesini çıkarmıyo sanki duvara konuşuyomuşum gibi yapıyo. anlayacağın ne yapsam nafile.. zamanla beni anlar değişir diye düşünüyodum ama umudum azalıyoDaha çok yeni evlisin seni tanımıyorlar sende onları tabiki..
Eşine söylemeden önce bir arkadaşın da dediği gibi kendisinin buna şahit olmasını bekleseydin daha etkili olurdu sanki..
Şu anki durumun dağ dağa küsmüş dağın haberi yok gibi olmuş. .
Kafanda tasarladığın davranış şeklini hickimseye eşine söylemene gerek te yok tu. .direkt gösterecektin onlara..sen özgür bir bireysin tavırlarından sorumlu olan da sensin kimseyi bağlamaz. .
ailesinin hatalı davranışı olduğunda hiç sesini çıkarmıyo duvar gibi oluyo.ben ailesine karşı hatalı davrandığımda tabi hata denirse ona direk saldırıyo bana.. offf offf ne zor işlermiş bunlar.bekarken çok rahatmışım da...Daha çok yeni evlisin seni tanımıyorlar sende onları tabiki..
Eşine söylemeden önce bir arkadaşın da dediği gibi kendisinin buna şahit olmasını bekleseydin daha etkili olurdu sanki..
Şu anki durumun dağ dağa küsmüş dağın haberi yok gibi olmuş. .
Kafanda tasarladığın davranış şeklini hickimseye eşine söylemene gerek te yok tu. .direkt gösterecektin onlara..sen özgür bir bireysin tavırlarından sorumlu olan da sensin kimseyi bağlamaz. .
Imzami atarım sozlerineaynen...kendisi olumsuzluk yapmadığı için, bu durumu hak etmediğini ve kendisine haksızlık yapıldığını, bu haksızlık karşısında da eşinin kendisini koruması gerektiğini filan düşünüyor olabilir...kendimden biliyorum da :)
şunu söyliyim umursamazsan umursanırsın, değer vermezsen değer görürsün.
özetle değmezzzzz
Dün bir yazı okudum. Diyor ki insan bir sekilde ötekine kendimi kabul ettirmek zorunda. Enstrümani çok olan insanlar yani çok yönlü insanlar bunu daha rahat yapıyormuş ama tek enstrümani olanlar iyi oldukları konu uzerinden bunu yapiyorlarmis. Muhtemelen kv o kadar tek yönlü ve bilinçsiz bir insan ki tek özelliği ev hanımı olmak olduğu için o yönden üstüne geliyor. Acinacak halde yani bir açıdan.Yok durmaz.Sorsan kusursuz.tepem attı dün süpürge yapıyorum
Parmağıyla gösteriyor Şuralarıda süpür.
Anne müdahale etme lütfen dedim sadece.
Allahtan daha ilerde küçük oğlu ile ve müstakbel memur olur doktor olur artık neyse.o gelini ile yaşayacak :)
Şimdilik oğlum için sabrediyorum.( anasınıfına gidiyor daha bakıma muhtaç )
dikkat edersen, genelde kvlerin kusuru konuşulmaz, onlar hesap vermez.Toplulukda sivri laf etmezler.Hep tekken dolduruş yaparlar.İğneyle oyarlar, farkedemezsin.Sonra bi bakarsın kocaman boşluk olmuş arada, karı koca arasıanda, eltiler arasında, erkek kardeşler arasıanda..Dün bir yazı okudum. Diyor ki insan bir sekilde ötekine kendimi kabul ettirmek zorunda. Enstrümani çok olan insanlar yani çok yönlü insanlar bunu daha rahat yapıyormuş ama tek enstrümani olanlar iyi oldukları konu uzerinden bunu yapiyorlarmis. Muhtemelen kv o kadar tek yönlü ve bilinçsiz bir insan ki tek özelliği ev hanımı olmak olduğu için o yönden üstüne geliyor. Acinacak halde yani bir açıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?