eşim ailesine benden çok değer veriyo ve beni incitiyor

ama işte kadının kafası meşgul, kalbi huzursuzken evde mutlu olamıyor.Hep diyorum, bir evin huzuru kadının huzuru kadardır.Bunlar hiçbir şey yapmadan her şeyi yıkabilecek tavırlardır.Bence bilerek yapıyorlar

sen karışma demiyor musun? desen, durur

Yok durmaz.Sorsan kusursuz.tepem attı dün süpürge yapıyorum
Parmağıyla gösteriyor Şuralarıda süpür.

Anne müdahale etme lütfen dedim sadece.

Allahtan daha ilerde küçük oğlu ile ve müstakbel memur olur doktor olur artık neyse.o gelini ile yaşayacak :)

Şimdilik oğlum için sabrediyorum.( anasınıfına gidiyor daha bakıma muhtaç )

ailen bana soğuk davranırsa ben de artık çabalamyacağım ben de onlara öyle davranıcam sonra beni suçlamayın dedim.

dannnnn diye bunu mu dedin?
yav hiç mi yol yordam bilmiyosun arkadaş :)
önce eşinin de şahit olacağı şekilde ailesini yemeklere davet etsen, ne bileyim arasan sorsan. hayatım hadi annenleri arayalım falan desen, onları da alalım bi parka gezmeye gidelim desen. soğuk davrandıklarına eşin de şahit olsa. sonrasında eşini alsan karşına, ben çabalıyorum sen de görüyorsun ama karşılık alamıyorum sence sorun nerde çok üzülüyorum diye konuşsan mesela.
olmuyorsa zorlamayalım hayatım, annenler yine seni istedikleri gibi görsünler ama bak ben olunca ortam soğuk oluyor istersen ben biraz geri durayım sen yine git görüş ama beni zorlama rica ediyorum desen adam gene aynı davranır mıydı?

söylemek var söylemek var şimdi.

(bunları da yazdım da ben eşimin ailesiyle eşim benim ailemle görüşmüyor kendi isteklerimiz doğrultusunda. küs değiliz ama bir araya da gelmiyoruz. not olarak ekleyeyim)

Daha çok yeni evlisin seni tanımıyorlar sende onları tabiki..
Eşine söylemeden önce bir arkadaşın da dediği gibi kendisinin buna şahit olmasını bekleseydin daha etkili olurdu sanki..
Şu anki durumun dağ dağa küsmüş dağın haberi yok gibi olmuş. .
Kafanda tasarladığın davranış şeklini hickimseye eşine söylemene gerek te yok tu. .direkt gösterecektin onlara..sen özgür bir bireysin tavırlarından sorumlu olan da sensin kimseyi bağlamaz. .

aslında bazı şeylere şahit de oluyo ama görmemiş gibi davranıyo lafın yeri geldiğinde söylüyorum bunları sen de gördün diyorum hiç sesini çıkarmıyo sanki duvara konuşuyomuşum gibi yapıyo. anlayacağın ne yapsam nafile.. zamanla beni anlar değişir diye düşünüyodum ama umudum azalıyo

ailesinin hatalı davranışı olduğunda hiç sesini çıkarmıyo duvar gibi oluyo.ben ailesine karşı hatalı davrandığımda tabi hata denirse ona direk saldırıyo bana.. offf offf ne zor işlermiş bunlar.bekarken çok rahatmışım da...

dann diye söylemedim aslında. sizin anlattığınız kadar olmasa da eşimin ailesiyle ilgilendiğimi göstermeye çalıştım daha doğrusu bunları eşime gösteriş olsun diye yapmadım.kız kardeşi unv e başladı mesela bizim de borcumuz var ve ben ücretsiz izne ayrıldım(normalde ben de çalışıyorum)ona rağmen kardeşine neden para göndermiyosun elimizden geldiği kadar gönderelim diyorum izne giderken hediyeler alıyorum hepsine eşimin öyle bir düşüncesi olmuyo.biz 1000km kadar uzağız ailesinden bize gelin istediğiniz zaman torununuzu görün falan gibi şeyler yapıyorm gayet de samimi davrandığımı düşünüyorum.ama kaynanam ne yaptı bize 20 gün kadar geldi sabahtan akşama kadar telefon elinden düşmedi eltimle ve görümcemle konuştu beni sinir etmek için dk eltime ne yapıyosun anneciğim... diye konuştu bana duyurarak.

bana kalırsa zaten soğuk olmaları bulunmaz nimet :)
düğünde bayramda görüşürsün oh kafan rahat eder.
eşine karşı da ailesini hiç kötülemezsin, aaa neden beni soğuk buluyolar halbuki ben onları ne kadar çok seviyorum sen de görüyosun dersin
1000 km uzakta ailesi yüzünden nasıl kavga edebiliyosunuz anlamadım. eşin ailesiyle konuşurken telefonda sen de kendi ailenle konuş işte o sırada. sonra alır telefonu bi hal hatır sorarsın haftada bir eşinin ailesine. evine gelirlerse güzel ağırlarsın misafir gibi davranırsın.

niye samimi olmak istediğini anlamadım
en güzeli mesafeli olmak aslında.

gerekirse azıcık tiyatro da oyna yani.

Lütfen mesafeli olmaları sinirinizi bozmasın. Ailesi eşinize sizi kötülüyormu sürekli? Belliki hayır.Eşinizi size karşı kışkırtıyor mu? Belliki hayır. Alakasız alakasız saatlerde arayıp yada haber vermeden evinize damlayan herşeye karışan yorum yapan bi ailedense hiç aranmayıp sorulmamanız çokkkk daha iyi.Onlar sizi sorsa ne olur zaten onlar sizin aileniz değil eşinizin ailesi. O yüzden dertsiz başınıza dert aramayın.Ayrıca eşinizle konuşurkenki tavrınızıda yanlış buldum.Bundan sonra bende böyle yaparım bende suç bulma filan hoş değil.Olması gereken bişey dicem ben bunları bunları bunları yapıyorum ama ailenden hiç karşılık alamıyorum sebebi ne olabilirki acaba diye sanki çözmek istiyomuş gibi konuşup iyi niyetli yaklaşırsanız eşiniz tarafından suçlanmazsınız.

Imzami atarım sozlerine

Dün bir yazı okudum. Diyor ki insan bir sekilde ötekine kendimi kabul ettirmek zorunda. Enstrümani çok olan insanlar yani çok yönlü insanlar bunu daha rahat yapıyormuş ama tek enstrümani olanlar iyi oldukları konu uzerinden bunu yapiyorlarmis. Muhtemelen kv o kadar tek yönlü ve bilinçsiz bir insan ki tek özelliği ev hanımı olmak olduğu için o yönden üstüne geliyor. Acinacak halde yani bir açıdan.

Arkadaşım müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz. Bırak ne halleri varsa görsünler. Kimseye de iyi olmaya çalışma, yaranamazsın.

Bir buçuk yılda bu kanıya varamazsınız. Aslında ne kadar değerli olduğunuzu daha ileriki yıllarda anlayabilirsiniz. K.v bir başlar oğluyla anılarına,çektiği zorluklara buradan köye yol olur. O yüzden hicc takılmayın,yarışmayın. Sadece yaşayın, biriktirin... Allah hepimizin yardımcısı olsun

benimde eşim ailesine aşırı düşkün..
bu konu onun ailesini hiç kötülememekten geçiyor..boşver ne yaparlarsa yapsınlar istedikleri kadar konuşsunlar..sende aileni ara bütün gün..hatta haftasonları yanlarına git onlarla gez..

dikkat edersen, genelde kvlerin kusuru konuşulmaz, onlar hesap vermez.Toplulukda sivri laf etmezler.Hep tekken dolduruş yaparlar.İğneyle oyarlar, farkedemezsin.Sonra bi bakarsın kocaman boşluk olmuş arada, karı koca arasıanda, eltiler arasında, erkek kardeşler arasıanda..
Eerkek kardeş ve eltilerin geçinmesi kvlerin işine gelmez.Sonra kafa kafaya verip konuşurlarsa, kvlerin açığı ortaya çıkar.En güzeli iki erkek kardeşi karıları üzerinden kavga ettirmektir.Erkek kardeşler ne olursa olsun barışırlar ama karılar araya girerse barışamazlar.Zira eşler de olaya dahil olmuştur.

v.s.v.s.v.s.v.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…