eşim ailesine benden çok değer veriyo ve beni incitiyor

Ayyy korku filmi gibi ya. Bu nedir Allah aşkına? Çözümü var mı peki? Bence elti mantıklı doldurusa gelmeyecek bir tipse onunla oturup konusulmali. Koca ile ara bozulmamali ama alttan alttan kv korkutulmali göz dağı verilmeli bence. Çok iyi kvler vardır muhakkak ama yuvanin huzuru için yapılması gereken yapilmali

aynen valla...

Bende bu sebepten bosanıyorum ama senin bebeğin varmış bol bol dua et sabret yyani bu KV ve görumceklerden nefret ediyorum oğlunuz çok kıymetliyse aslında turşusunu kurun bizim başımıza bela etmeyin

Bende bu sebepten bosanıyorum ama senin bebeğin varmış bol bol dua et sabret yyani bu KV ve görumceklerden nefret ediyorum oğlunuz çok kıymetliyse aslında turşusunu kurun bizim başımıza bela etmeyin
boşanıyo olmana çok üzüldüm peki kaç yıllık evlisin sizin çocuk yok galiba

işin aslı bazı k.v. ler ailede herşeyi kontrol altında tutmak istiyorlar.arkadaşın dediği gibi eltilerin arasının iyi olmasını istemezler.çevrede akrabaların komşuların gelinini övmesinden hoşlanmazlar.gelin bana ayak uydursun huyumdan suyumdan gitsin bi de diğer gelin ona yalakalık yapıyosa hiç güç yetmez... bu işler böyle m
Ben 3 aylık evliyim daha
yaaa çoook yeni hangi ara bu duruma geldiniz.herşey bitti mi peki umut yok mu

İşte iki eltide doldurusa gelmese hiç böyle olmaz ama.

Valla bitti galiba onun için hiç üzülmüyomu acaba çok merak ediyorum nerdeyse 20 gün olacak ama bi kere bile aramadı bende verdim dilekçemi Allah'a havale ediyorum hepsini sıkıntılarım çok konularıma bakarsanız

Bu tür cümleler kurmayı hiç sevmiyorum ama toplumumuzda gerçek anlamda kadına saygı yok. Yok işte. Bence içine kapan ve kendine ait doyurucu bir dünya kur. Kocanda iş yok. Üstelersen seviyesizleşir.

Üzülüyorum böyle konular okuyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…