eşim ailesine rest çekti diyen var mı

Eşimin ailesine bayramda seyranda giderim istersem bayramda da gitmem

Misafir olarak otururum yer içer kalkarım

Küs kavgalı vs değilim

Kv ile 12 yıllık evlilik hayatımda iki elin parmağı kadar telefonda konuşmadım hiç arayıp hal hatır sormadım

Aynı şehirde oturuyoruz

Bana hiç yansıtılan sorun olmadı eşime de bir şeyler deseler de takmıyor

Benim bir yükümlülüğüm yok herkes kendi ana babasından sorumlu

1 kere bile eşime ailene git ya da gitme demedim demem de böyle bir hakkım yok çünkü. Tek isteğim benden beklentilerini azaltmaları ya da bitirmeleri. Eşim ailesine inat mı bilmiyorum ama bensiz gitmiyordu görüşmediğimiz dönemde kv de bana oynayarak yani benimle barışarak (tabi ayağına kadar gidip özür diletip) eşimin gelmesini sağladı.
Kvler işini iyi bilir, napar eder zeytinyağı gibi üste çıkar :-)

Eve gelme değil çağırma kısmına kadar aynı neredeyse. Eşimi arayıp emrivaki yapmaları, atıyorum düğüne gidilecek (sanki gitmek zorundayım) eşimi arayıp söylemeleri, benle "muhatap olmamaları" ama nedense tüm "gelinlik görevlerini" istisnasız beklemeleri vs vs.

Ben bu tarz insanların çocuklarının mutluluğunu gerçekten düşündüklerini sanmıyorum.

Kendi egolarini dusunuyor bu tarz insanlar. :) Lafi gecsin istiyor.
Oyle esime sen git ben gelmeyeyim de demedim hic bizaman. Ortaligi onlara mi birakcam. Hep esimle gittim ama her cagirdiklarinda veya her cagrilan yere gitmezdik zaten. Esim gidelim diye tutturmuyordu.

Gorumcem, annesinin evinde is yapmiyorum diye hala sinirli bana, deliriyor resmen orda karsilastigimizda laf sokusturmaya calisiyor esim duymazken ama umurumda degil. Yan gelip oturuyorum mis gibi esimle, sonra da aynen kalkip gidiyorum. Istedigi kadar sinir olsun, olduguyla kaliyor ben gelmeye ve yan gelip oturmaya devam edecegim :KK70:

ben eşimin ailesine bayramdan bayrama gider 1 gün kalırım.
orada da eşim bana bi laf söyletmez.
bana kimse neden aramadın, gelmedin gitmedin diyemiyor.
eşinizin tutumuna bağlı her şey
benim durumumda eşimin ailesinin bana çokça fenalığı oldu. o da farkında olduğundan beni mesafeli tutuyor
Bi sorun yasatiliyorsa olmasi gereken bu iste..

Önemli olan eşin tutumudur.
Eski eşimle sorunlardan biri de buydu. annesinden vazgeçmesin eş bulunur anne bulunmaz diye ona hak verdim ve kendimce aradan çekildim ama yine kurtulamadım.
Bu arada beni de bulamaz bir daha...

Denge olduktan sonra ilişkide gerisi gelir. Ben anlaşamam az giderim ama o istediği gibi gider. Siz sevmeseniz de annesi o değişmeyecek. Eşin ile senin ilişkin önemli...
Boşver kaynanayı...

Eşimin ailesine bayramda seyranda giderim istersem bayramda da gitmem

Misafir olarak otururum yer içer kalkarım

Küs kavgalı vs değilim

Kv ile 12 yıllık evlilik hayatımda iki elin parmağı kadar telefonda konuşmadım hiç arayıp hal hatır sormadım

Aynı şehirde oturuyoruz

Bana hiç yansıtılan sorun olmadı eşime de bir şeyler deseler de takmıyor

Benim bir yükümlülüğüm yok herkes kendi ana babasından sorumlu

Hayalimdeki hayatı yaşıyorsunuz :)

Kendi egolarini dusunuyor bu tarz insanlar. :) Lafi gecsin istiyor.
Oyle esime sen git ben gelmeyeyim de demedim hic bizaman. Ortaligi onlara mi birakcam. Hep esimle gittim ama her cagirdiklarinda veya her cagrilan yere gitmezdik zaten. Esim gidelim diye tutturmuyordu.

Gorumcem, annesinin evinde is yapmiyorum diye hala sinirli bana, deliriyor resmen orda karsilastigimizda laf sokusturmaya calisiyor esim duymazken ama umurumda degil. Yan gelip oturuyorum mis gibi esimle, sonra da aynen kalkip gidiyorum. Istedigi kadar sinir olsun, olduguyla kaliyor ben gelmeye ve yan gelip oturmaya devam edecegim :KK70:

Aynen kv ve kp çok egoludur. Saraydan çıkmalardır adeta.

Önemli olan eşin tutumudur.
Eski eşimle sorunlardan biri de buydu. annesinden vazgeçmesin eş bulunur anne bulunmaz diye ona hak verdim ve kendimce aradan çekildim ama yine kurtulamadım.
Bu arada beni de bulamaz bir daha...

Denge olduktan sonra ilişkide gerisi gelir. Ben anlaşamam az giderim ama o istediği gibi gider. Siz sevmeseniz de annesi o değişmeyecek. Eşin ile senin ilişkin önemli...
Boşver kaynanayı...

Yani ben artık çareyi umursamamakta buldum ama nereye kadar? Geçen sefer de ses çıkarmıyordum ama eşim hadi mesaj at hadi barışın diye baskıya , kv akrabalarımı arayıp kendini övmeye beni yermeye başladı. Sonuç gene aynı. Yani ben artık bu saçma döngü bitsin istiyorum. Döngü şu; kv küser, benden özür bekler, özür dilenir barışılır, tam her şey normal gider, pat gene kv küser....6 senedir aynı.

Terelelliye is back :KK45: Bacım amma taktın kaynanana he. Görüşme olur biter, madem dengesizler salla sen de.

Eşin ailesine neden rest çeksin ki? Sen görüşmek istemiyorsan eşine mağduriyetini anlatırsın saygı gösterir. Ama ne eşin ne de çocukların o taraftan kopamaz. Kopmamalı... Eşinin anası o!

Çekmezleeer.. Çekemezler..
Onların biricik anaları üzülmesin el kızı hatalı olur hep.

Canim biz de çok sorun yaşadık demek istediğini anladım eşin arkanda dursun seni ezdirmesi diyorsun ama o mucize hiç gerçekleşmeyecek ve sen kendi başının çaresine bakmayı öğreneceksin kv ile problemlerini kendin çöz onu pohpohlama aylak kusen aylak barisir derler sen sallam kendisi gelir zaten

Bende kabul görmeyen gelindim.Evlendiğimizde eşim bir kac kere ailesinin yanına ziyarete götürdü beni beni kabul etmemelerine ragmen saygılı davrandılar bana karsı ama ben aradaki soğuklugu hissettim eşimde hissetmiş dediki seni bir türlü kabul etmiyorlar.Hatta bigün eşim dediki onlara hayatgüzelmişle tartıstık babasının evine gitti giderken de hamileymiş dedi.halbuki böyle bi durum yoktu sadece eşim ailesini denemek istedi.yanılmadıda ailesi cok sevinmiş düşünün hamile demesine ragmen umurlarında olmadı.demekki gercekten böyle bi durum olsa vay halime.bende onlarla muhataplıgımı kestim eşim gidip gelmesine karısmıyorum.bana böyle aile lazım degil.evlenirken halbuki ne umutlarla evlendim benim annemler ben 7 yasında bosanmıstı şiddetli gecimsizlikten babam gözümün önünde annemi bacagından bıcakladı ,annem babamı silahla vurmaya kalktı vs vs hergün cam cerceve iniyordu bizim evde anlayacagınız mutsuz bir cocukluk gecirdim.düzgün bir ailem olamadı aile bağlarımız kopuk.Düşündümki eşimin ailesi ailem olur kocaman bir aile oluruz oda olmadı malesef:işsiz::KK43:

Eşin ailesine neden rest çeksin ki? Sen görüşmek istemiyorsan eşine mağduriyetini anlatırsın saygı gösterir. Ama ne eşin ne de çocukların o taraftan kopamaz. Kopmamalı... Eşinin anası o!

Kopmasın zaten beni rahat bıraksınlar yeter.

Kızlar , evlendiğimiz günden beri eşimin ailesi hep bir memnunsuz, durup durup küsmeler, benden özür beklemeler, her kelimemi bahane edip "kırılmalar", ailemle çeşitli gereksiz bahanelerle küsmeler vs derken 1 yıl hiç görüşmemiştik. Kv nin tüm aile üyelerimle görüşmesi, gelirse kucak açarım vs haber göndermeleri, sen küçüksün büyüğün ayağına git aman sorun yaşamayın diye annemin gazlamaları derken eşimin ailesine gidip barışmıştım. Fakat adım gibi biliyordum gene kv nin aynı şeyleri yapacağını, ki haklı da çıktım gene durup dururken telefonlara mesajlara cevap vermeme, eve gidince kapıyı açmama başladı, eşime durumu ilettim ben konuşurum sıkıntısı neymiş dedi ama o günden beri eşim bir şey söylemedi ben de sormadım.

Velhasıl aslında eşimin ailesini özellikle kv yi adım gibi biliyorum ve istiyorum ki eşim artık yeter desin rest çeksin. Eşim tüm ilişkileri bitirmeden ilerlemek istiyor, ama kv nin pek de böyle bir niyeti yok görüldüğü üzere.

Duymak istediğim şu aslında; evet eşim ailesine rest çekti arkamda durdu bayramdan bayrama gideriz kv -kp nin de benden artık beklentisi yok diyen var mı?

Siz bu konuyu gereksiz takıyorsunuz bence,önceki konularınızdan biliyorum zaten çok yoğun çalıştığınız bi işiniz var,akşamları ancak ev telaşesiyle geçiyordur,kv ile uğraşacak zamanınız bile olmamlı,ki genelde kendince trip atmaktan başka birşey yapmıyor o kv,aktif halihazırda devam eden bi kötülüğü yok anladığım kadarıyla?? Ayrıca geçende açmıştınız kalitesiz bi cinsel hayatımız var vs diye çok kaliteli ve sizi tatmin eden bi evliliğiniz olmadığı için mutlu değilsiniz dolayısıyla saracak yer arıyorsunuz bence. Sizin problemininiz kendinizle ve eşinizle,günah keçisi aramayın bence.

Canim biz de çok sorun yaşadık demek istediğini anladım eşin arkanda dursun seni ezdirmesi diyorsun ama o mucize hiç gerçekleşmeyecek ve sen kendi başının çaresine bakmayı öğreneceksin kv ile problemlerini kendin çöz onu pohpohlama aylak kusen aylak barisir derler sen sallam kendisi gelir zaten

Kendim çözeyim diyorum eşime yansıtmayayım diyorum kadın ne telefonumu açıyor ne gittiğimde kapıyı açıyor. Tamam görüşmeyelim diyorum gene rahat durmuyor tüm sülaleme kadar arıyor barışma çağrısı gönderiyor. Yani kurtulamıyorum cenderede gibiyim. Eşimin rest çekmesini istememin sebebi de bu yani beni rahat bıraksınlar artık.

Bende kabul görmeyen gelindim.Evlendiğimizde eşim bir kac kere ailesinin yanına ziyarete götürdü beni beni kabul etmemelerine ragmen saygılı davrandılar bana karsı ama ben aradaki soğuklugu hissettim eşimde hissetmiş dediki seni bir türlü kabul etmiyorlar.Hatta bigün eşim dediki onlara hayatgüzelmişle tartıstık babasının evine gitti giderken de hamileymiş dedi.halbuki böyle bi durum yoktu sadece eşim ailesini denemek istedi.yanılmadıda ailesi cok sevinmiş düşünün hamile demesine ragmen umurlarında olmadı.demekki gercekten böyle bi durum olsa vay halime.bende onlarla muhataplıgımı kestim eşim gidip gelmesine karısmıyorum.bana böyle aile lazım degil.evlenirken halbuki ne umutlarla evlendim benim annemler ben 7 yasında bosanmıstı şiddetli gecimsizlikten babam gözümün önünde annemi bacagından bıcakladı ,annem babamı silahla vurmaya kalktı vs vs hergün cam cerceve iniyordu bizim evde anlayacagınız mutsuz bir cocukluk gecirdim.düzgün bir ailem olamadı aile bağlarımız kopuk.Düşündümki eşimin ailesi ailem olur kocaman bir aile oluruz oda olmadı malesef:işsiz::KK43:

Eşiniz açısından şanslıymışsınız ki bu bile yeter. Olmuyor maalesef en kötüsü olsa bile kendi ailemiz gibi olmuyorlar.

Back
X