- 7 Ağustos 2019
- 415
- 301
- 33
- 39
- Konu Sahibi Onceadalet
-
Ayrılmayı neden düşünmüyorsunuz?Eşimle uzun yıllar çıkarak evlendim. Bu yıllar içinde sürekli ailesine yakın oturmak istiyordu ben de daha ilk günden oturmak istediğim yeri söylemiştim o da kabul etmişti.Aileme yakın olacağı için kendini kötü hissettiğinden evliliğin ilk yılını burnumdan getirdi.Şimdi de kendi işyerine yakın olmayı ileri sürerek ailesiyle aynı sokakta oturmayı planlıyor.Ailesi şimdilik yılın yarısı memleketlerinde yaşıyor ancak ilerleyen zamanlarda böyle olmayacak.Evliliğimiz içinde aileme yakın otururken bile yılda 3 sefer gördü ancak kendisi içli dışlı olmayı istiyor.Aynı semtte ancak 15 dklık mesafeleri bile kabul etmiyor.Ben de çalışıyorum ve tayinimi oraya almamı istiyor.Bu yer ailemden 1,5 saatlik uzakta ve annem kanser hastası.Ancak hiçbir sözü yerine getirmedi.Psikologlara da gittik ancak ailesine aşırı düşkünlüğü yenemedik.Uzaktayken bile ordan çıkmazken yakın olunca düşünemiyorum.Bir sürü sebepten boşanma aşamasına geldik ve beni fedakarlık yapmamakla suçluyor.
anneniz kanser (Allah acil şifalar versin)İl dışına çıkmayı bırakın aynı sokakta oturmayı düşünüyor her zaman onlar ölecekmiş ve layıkıyla evlatlık görevini yapmak için her anını onlarla geçirmek istiyor .
sana katılıyorumBekarken anne baba yüzü görmek istemeyen erkeklere evlenince ne oluyor hiç anlamıyorum
Çalıştıgınız için birbirinizi çok göreceginizi zannetmiyorum ama her.iki tarafta ailelerine yakın olmadan yaşamayı seçerse sorun çözülür mu
Eşimle uzun yıllar çıkarak evlendim. Bu yıllar içinde sürekli ailesine yakın oturmak istiyordu ben de daha ilk günden oturmak istediğim yeri söylemiştim o da kabul etmişti.Aileme yakın olacağı için kendini kötü hissettiğinden evliliğin ilk yılını burnumdan getirdi.Şimdi de kendi işyerine yakın olmayı ileri sürerek ailesiyle aynı sokakta oturmayı planlıyor.Ailesi şimdilik yılın yarısı memleketlerinde yaşıyor ancak ilerleyen zamanlarda böyle olmayacak.Evliliğimiz içinde aileme yakın otururken bile yılda 3 sefer gördü ancak kendisi içli dışlı olmayı istiyor.Aynı semtte ancak 15 dklık mesafeleri bile kabul etmiyor.Ben de çalışıyorum ve tayinimi oraya almamı istiyor.Bu yer ailemden 1,5 saatlik uzakta ve annem kanser hastası.Ancak hiçbir sözü yerine getirmedi.Psikologlara da gittik ancak ailesine aşırı düşkünlüğü yenemedik.Uzaktayken bile ordan çıkmazken yakın olunca düşünemiyorum.Bir sürü sebepten boşanma aşamasına geldik ve beni fedakarlık yapmamakla suçluyor.
Eşimle uzun yıllar çıkarak evlendim. Bu yıllar içinde sürekli ailesine yakın oturmak istiyordu ben de daha ilk günden oturmak istediğim yeri söylemiştim o da kabul etmişti.Aileme yakın olacağı için kendini kötü hissettiğinden evliliğin ilk yılını burnumdan getirdi.Şimdi de kendi işyerine yakın olmayı ileri sürerek ailesiyle aynı sokakta oturmayı planlıyor.Ailesi şimdilik yılın yarısı memleketlerinde yaşıyor ancak ilerleyen zamanlarda böyle olmayacak.Evliliğimiz içinde aileme yakın otururken bile yılda 3 sefer gördü ancak kendisi içli dışlı olmayı istiyor.Aynı semtte ancak 15 dklık mesafeleri bile kabul etmiyor.Ben de çalışıyorum ve tayinimi oraya almamı istiyor.Bu yer ailemden 1,5 saatlik uzakta ve annem kanser hastası.Ancak hiçbir sözü yerine getirmedi.Psikologlara da gittik ancak ailesine aşırı düşkünlüğü yenemedik.Uzaktayken bile ordan çıkmazken yakın olunca düşünemiyorum.Bir sürü sebepten boşanma aşamasına geldik ve beni fedakarlık yapmamakla suçluyor.
Evet beni de rahatsız eden aslında ailesine düşkün olması değil sadece kendi ve ailesi varmışçasına hayatını yaşamak istemesi ve adil olmaması anneme gelince de diğer kardeşlerin yakınında diyor ama her evlat bu durmda yakın olmak ister.Evin tek oğlu olması ve erkek ailesine yakın yaşar mantığı maalesef değişmiyorOnunki anne baba da sizin ki ne oluyor acaba.
Öküze bak yam
Ben bu kadar merhametsiz vicdansız adamlar görmedim. Bunlar nerde yaşıyor. Ben anlamıyorum.
Evlenmeden önce kedi başı okşamamış adamlarla evlenmeyin arkadaşlar. Hayvan bakmamış , acımamıs bir adamla evlenmeyin.
Kanser hastası bir kadını bırakıp da evlatlık vazifesi yapmaya gidiyor. Kafaya gel.
Ben annem babam konusunda çok hassas bir insanım. Ama eşimi de anne babası konusunda hassas olması için uyarıyorum. Çünkü onlar da ölümlü. Eşimi severim ve vicdan azabi cekmesini istemem.
Azıcık adil olan bir kocanız olsaydı sizin için ne güzel olurdu.
Siz yapmayın ama ben bu kadar bencil ve merhametsiz bir adamı zannederim ki kapının önüne koyardım.
Haydi bakalım sen anana. Ben de anama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?