Eşim ailesine yakın yaşamak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikolog aileye düşkünlüğünü 1.sınıf çocuğuna benzetti.Önemli olan çekirdek aile dedi ancak psikologdan çıkınca ben değişmeyeceğim dedi.bulunduğumuz yerden servisi var giden gelen arkadaşları var ancak kız tarafı yaşıyor diye kesinlikle istemiyor ve iş yerine de ailesine de yakın yaşamak istiyor.Ailesi işyerinin olduğu yere taşınacakmış

Benimki önceden beri çok düşkündü ancak dengeyi kurarım dedi ama nerde sanki ben hayaletmişim hiç yokmuşum gibi kararları alıyor ve ailesinin yanında öyle davranıyor

Annem kemoterapi sürecini şimdilik atlattı ancak kontrollerde başka yerinden şüphelendiler ve parça aldılar sonuç çıkacak ancak onu bile aldırış etmiyor el gibi geçmiş olsun diyor.

Maalesef boşanma süreçlerine girdik ailesi bir defa aramadı ben de aramadım onda bile aramamı bekledi kendisi ailemi bayramda bile 3.gün aradı ve umursamıyor bile

Aynen sorsanız benim annem kanser ama onunkiler şeker hastası tansiyon hastası diye çıkarmadığı hastalık kalmadı.Ailesi deseniz zaten hastalık hastası.Annesi kanser olsaydı aynı evde bile otururdu.Beraber oturanlara onların canı yok mu diyor.Ben öğretmenim ancak o zihniyeti empoze etmeye çalışıyor

Ayy bende eşime kızıo dum aynı memlekete isteme die aramız bir saat olacak yani biz merkez onlar ilçe de oturuyorlar. 15 dk lık mesafeye hiç katlanamazdım aman aman.

benim eşimde aynı eşiniz gibi gittim sonuç ayrılık.. inşallah sen aynısı olmazsın

Değişemiyor değil değişmek istemiyor o zaman.boşanma kararınızda haklıymışsınız.psikolojik problemlerde (ki eşinizinki bariz bir problem) elbette eşler destek olmalı ama kendini düzeltmek istemeyen birini kimse çekmek zorunda değil.siz elinizden geleni yapmışsınız.
Karısının koynunda yatarak bence vakit kaybetmesin gidip ana babasının ortasında uyusun bundan sonra

Annem hayatta olsa dizinin dibinden bile ayrılmazdim tabi bunun kıymetini yaşarken anlayamiyoruz ben olsam hasta annemden uzaga asla gitmeyi kabul etmezdim annesini kanserden kaybetmiş biri olarak

Ayy bende eşime kızıo dum aynı memlekete isteme die aramız bir saat olacak yani biz merkez onlar ilçe de oturuyorlar. 15 dk lık mesafeye hiç katlanamazdım aman aman.
15 dklık mesafeyi bile kabul etmiyor.Aynı sokakta oturmak istiyor.Ben de evlenmeden önce aynı ilçeyi bile kabul etmemiştim

Evet değişmek istemiyor ve evlatlık görevim diyerek işin içinden çıkıyor.Eşin hakkını hiç gözetmiyor ve ailesiyle geçiremediği her zamanı kayıp olarak görüyor maalesef

Annenizi bırakmayın
Taşınmak isteyen tasinsin
Daha sonraki vicdan azabıyla siz kalacaksınız acaba kendi annesi boyle bir hastalıkla ugrassaydi bırakıp gidebilir miydi

Empati yoksunu varlıklar hepsi.

Annenizi bırakmayın
Taşınmak isteyen tasinsin
Daha sonraki vicdan azabıyla siz kalacaksınız acaba kendi annesi boyle bir hastalıkla ugrassaydi bırakıp gidebilir miydi

Empati yoksunu varlıklar hepsi.
Kendisinin hep dediği şu ki ailen de yakınına taşınsın istediğin kadar bak diyor ancak ailem bulundukları yerden çıkmazlar bunu da çok iyi biliyor empati yoksunu olduğu konusunda kesinlikle haklısınız kendi annesi olsa çoktan kestirip atmıştı taşınılmayacak diye...

Annemi kanserden kaybettim. Şu amda 1 saniye bile daha fazla yanında olmadığım için kendimi hala suçluyorum. Asla taşınmayın nasıl yaparsınız bilmem ama Anne gittikten sonra olan pişmanlık ömür boyu geçmiyor.

Bu eşler hergün annelerine gitmeyi bir ödev bellemısler .Gitsinler, ilgilensinler eyvallah ama senin ailenle bu kadar içli dişli olamıyorken senden neden kendi ailesiyle icli dişli olmanı bekliyor? Niye anlamıyorlar iki tarafta melek olsa olmuyor.

Neyin fedakarlığını yapmanızı bekliyor çok merak ettim cidden. Onun ailesinin dibinde oturma isteğini kabul edince fedakar mı olacakmışsınız. Varsın olmayın fedakar, sizi fedakar bilmesin boşverin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…