- 9 Eylül 2013
- 12.074
- 27.801
- 798
- Konu Sahibi Onceadalet
-
Kabul ederseniz çok sıkıntı çekersinizEşimle uzun yıllar çıkarak evlendim. Bu yıllar içinde sürekli ailesine yakın oturmak istiyordu ben de daha ilk günden oturmak istediğim yeri söylemiştim o da kabul etmişti.Aileme yakın olacağı için kendini kötü hissettiğinden evliliğin ilk yılını burnumdan getirdi.Şimdi de kendi işyerine yakın olmayı ileri sürerek ailesiyle aynı sokakta oturmayı planlıyor.Ailesi şimdilik yılın yarısı memleketlerinde yaşıyor ancak ilerleyen zamanlarda böyle olmayacak.Evliliğimiz içinde aileme yakın otururken bile yılda 3 sefer gördü ancak kendisi içli dışlı olmayı istiyor.Aynı semtte ancak 15 dklık mesafeleri bile kabul etmiyor.Ben de çalışıyorum ve tayinimi oraya almamı istiyor.Bu yer ailemden 1,5 saatlik uzakta ve annem kanser hastası.Ancak hiçbir sözü yerine getirmedi.Psikologlara da gittik ancak ailesine aşırı düşkünlüğü yenemedik.Uzaktayken bile ordan çıkmazken yakın olunca düşünemiyorum.Bir sürü sebepten boşanma aşamasına geldik ve beni fedakarlık yapmamakla suçluyor.
Konu sahibinin annesi kanser hastası mıAnnem bu kadar ağır bir hastalıkla mücadele ederken , bana sürekli taşınalım diyen adamı evden atarım.
Nasıl bir vicdan yoksunluğu bu.
Annenizi sakın ha sakın bırakmayın lütfen.
Şu an önceliği olan tek kişi anneniz.
Ha bu kadar taşınmak istiyorsa defolsun gitsin annesinin evine.
Vicdan azabı bunun adısana katılıyorum
bekarken sokaktan eve gelip anasına babasına bi bardak su vermeyen hayırsızlara evlenince nur iniveriyo olan kadınlara oluyo madem pek kıymetli ailen evlenmeyeydin bi ömür dizinin dibinde kalaydın
Böylelerine müstehakGözünü korkutman lazım.Ablamın böyle bir arkadaşı vardı , aileci ve sürekli ailesiyle olmak isteyen bir adam , kadının ailesine saydırıyordu falan hatta.Kadın çekti çekti en son boşanma kararı aldı.Adam da ayakları totosuna vura vura annesinin evine gitmiş tabii anam gadın anam canım anam diye.Eve sığamamış , annesi sürekli laf söz , ütüsünü yapmıyor , evde odası bile yokmuş , salonda yatıyormuş falan.O sürekli gitmek istediği anne evinde perişan olmuş.Kadına yalvardı yakardı barıştılar , şimdi ayda yılda bir gidiyorlarmış.Sana da böyle bişey lazım.
Evet öyleymiş.Konu sahibinin annesi kanser hastası mı
İnanmıyorum orada canı ile uğraşan bir anne var adamın yaptığı hesaba bak
Merhametsiz vicdansız
Konu sahibinin annesi kanser hastası mı
İnanmıyorum orada canı ile uğraşan bir anne var adamın yaptığı hesaba bak
Merhametsiz vicdansız
Adam eloğlu umrunda olmaması normal.Evet öyleymiş.
Vicdanı da geçtim insan mı bu ?
Haklısınız . O konuya değinmemiş bile.Adam eloğlu umrunda olmaması normal.
Konu sahibi de umursamıyor gibi öz annesi olduğu halde.
Asıl ithamlar ona yönelmeli bence.
Maalesef.Haklısınız . O konuya değinmemiş bile.
Cidden Allah evladın da hayırlısını versin.
Kadın en ihtiyacını olduğu dönemde yalnız başına.
Kanser hastasini benden iyi kimse bilemez. Kocani birak anneni birakma.Eşimle uzun yıllar çıkarak evlendim. Bu yıllar içinde sürekli ailesine yakın oturmak istiyordu ben de daha ilk günden oturmak istediğim yeri söylemiştim o da kabul etmişti.Aileme yakın olacağı için kendini kötü hissettiğinden evliliğin ilk yılını burnumdan getirdi.Şimdi de kendi işyerine yakın olmayı ileri sürerek ailesiyle aynı sokakta oturmayı planlıyor.Ailesi şimdilik yılın yarısı memleketlerinde yaşıyor ancak ilerleyen zamanlarda böyle olmayacak.Evliliğimiz içinde aileme yakın otururken bile yılda 3 sefer gördü ancak kendisi içli dışlı olmayı istiyor.Aynı semtte ancak 15 dklık mesafeleri bile kabul etmiyor.Ben de çalışıyorum ve tayinimi oraya almamı istiyor.Bu yer ailemden 1,5 saatlik uzakta ve annem kanser hastası.Ancak hiçbir sözü yerine getirmedi.Psikologlara da gittik ancak ailesine aşırı düşkünlüğü yenemedik.Uzaktayken bile ordan çıkmazken yakın olunca düşünemiyorum.Bir sürü sebepten boşanma aşamasına geldik ve beni fedakarlık yapmamakla suçluyor.
Uzun yillar cikarken de belliymis, psikolog ile de duzelmemis, istedigi olmadikca da kotuye gidecek besbelli..Eşimle uzun yıllar çıkarak evlendim. Bu yıllar içinde sürekli ailesine yakın oturmak istiyordu ben de daha ilk günden oturmak istediğim yeri söylemiştim o da kabul etmişti.Aileme yakın olacağı için kendini kötü hissettiğinden evliliğin ilk yılını burnumdan getirdi.Şimdi de kendi işyerine yakın olmayı ileri sürerek ailesiyle aynı sokakta oturmayı planlıyor.Ailesi şimdilik yılın yarısı memleketlerinde yaşıyor ancak ilerleyen zamanlarda böyle olmayacak.Evliliğimiz içinde aileme yakın otururken bile yılda 3 sefer gördü ancak kendisi içli dışlı olmayı istiyor.Aynı semtte ancak 15 dklık mesafeleri bile kabul etmiyor.Ben de çalışıyorum ve tayinimi oraya almamı istiyor.Bu yer ailemden 1,5 saatlik uzakta ve annem kanser hastası.Ancak hiçbir sözü yerine getirmedi.Psikologlara da gittik ancak ailesine aşırı düşkünlüğü yenemedik.Uzaktayken bile ordan çıkmazken yakın olunca düşünemiyorum.Bir sürü sebepten boşanma aşamasına geldik ve beni fedakarlık yapmamakla suçluyor.
Annemi elbetteki umursuyorum.Diğer kardeşlerimde aileme yakın mesafedeler.Hasta dahi olmasa gözle görülür derecedeki ayrımcılığı ben erkeğim adı altında yapıyor ve sürekli beni suçluyor fedakarlık yapmadığım adı altında.Zaten boşanmak üzereyimAdam eloğlu umrunda olmaması normal.
Konu sahibi de umursamıyor gibi öz annesi olduğu halde.
Asıl ithamlar ona yönelmeli bence.
Seçeneğim boşanmak tabiki sadece tüm yolları deneyip acabam kalmasın istediğim için.Konu sahibi sanırım burada yapılan yorumlar zaten sizin de bildiğiniz şeyler. Eşinizin istediginin mantıksız olduğunu buna hakkı olmadığını duzelmeyecegini sizi kaybetmekten korkmadigini ve bir tercih yapması gerekirse ailesini sececegini hatta suçu da size atacağını biliyorsunuz. Eşinizi taniyorsunuz.
Bir sorum var size ne yapmayı dusunuyursunuz seçeneklerini neler ?
Eşimle uzun yıllar çıkarak evlendim. Bu yıllar içinde sürekli ailesine yakın oturmak istiyordu ben de daha ilk günden oturmak istediğim yeri söylemiştim o da kabul etmişti.Aileme yakın olacağı için kendini kötü hissettiğinden evliliğin ilk yılını burnumdan getirdi.Şimdi de kendi işyerine yakın olmayı ileri sürerek ailesiyle aynı sokakta oturmayı planlıyor.Ailesi şimdilik yılın yarısı memleketlerinde yaşıyor ancak ilerleyen zamanlarda böyle olmayacak.Evliliğimiz içinde aileme yakın otururken bile yılda 3 sefer gördü ancak kendisi içli dışlı olmayı istiyor.Aynı semtte ancak 15 dklık mesafeleri bile kabul etmiyor.Ben de çalışıyorum ve tayinimi oraya almamı istiyor.Bu yer ailemden 1,5 saatlik uzakta ve annem kanser hastası.Ancak hiçbir sözü yerine getirmedi.Psikologlara da gittik ancak ailesine aşırı düşkünlüğü yenemedik.Uzaktayken bile ordan çıkmazken yakın olunca düşünemiyorum.Bir sürü sebepten boşanma aşamasına geldik ve beni fedakarlık yapmamakla suçluyor.
adaleti siz saglayacaksiniz. kocanizdan oturup sessizce aaddalet beklediginiz icin su durumdasiniz.Evet beni de rahatsız eden aslında ailesine düşkün olması değil sadece kendi ve ailesi varmışçasına hayatını yaşamak istemesi ve adil olmaması anneme gelince de diğer kardeşlerin yakınında diyor ama her evlat bu durmda yakın olmak ister.Evin tek oğlu olması ve erkek ailesine yakın yaşar mantığı maalesef değişmiyor
Anneniz o haldeyken hala kocam kocam diye dertlenirseniz ne kocanızın, ne kardeşlerinizin gözünde değeriniz kalmaz.Annemi elbetteki umursuyorum.Diğer kardeşlerimde aileme yakın mesafedeler.Hasta dahi olmasa gözle görülür derecedeki ayrımcılığı ben erkeğim adı altında yapıyor ve sürekli beni suçluyor fedakarlık yapmadığım adı altında.Zaten boşanmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?