Eşim ailesine yakın yaşamak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kabul ederseniz çok sıkıntı çekersiniz
Gerekirse iki aileyede uzak oturun asla kaynana evine yakın yaşamayaın

Konu sahibinin annesi kanser hastası mı
İnanmıyorum orada canı ile uğraşan bir anne var adamın yaptığı hesaba bak
Merhametsiz vicdansız

Iyi de adam bastan beri yakin oturmak istiyormus ikna olmus gibi yapmis ama ikna olmamis tabiki.sonra pisman olmus sizin dediginizi yaptigina ve ona gore davranislar sergilemis.keske bastan orta yol bulsaydiniz o simdi siz yakin otyruyorsunuz diye kurmustur kafasinda ailesi de gazlamistir. Valla isiniz zor annenize acil sifalar

sana katılıyorum
bekarken sokaktan eve gelip anasına babasına bi bardak su vermeyen hayırsızlara evlenince nur iniveriyo olan kadınlara oluyo madem pek kıymetli ailen evlenmeyeydin bi ömür dizinin dibinde kalaydın
Vicdan azabı bunun adı
Bir de elalem bak karısının boyunduruğu altına girdi demesin
Anasının burnunun dibinde yaşasın hatta aynı evde yaşasınlar ki vayy ne hayırlı evlat desin millet
hatta bayramlarda bile karısının ailesine gitmesinler erkek dediğin böyle olur desinler
İğrenç düşünce tarzları

Böylelerine müstehak

Adam eloğlu umrunda olmaması normal.
Konu sahibi de umursamıyor gibi öz annesi olduğu halde.
Asıl ithamlar ona yönelmeli bence.
Haklısınız . O konuya değinmemiş bile.
Cidden Allah evladın da hayırlısını versin.
Kadın en ihtiyacını olduğu dönemde yalnız başına.

Haklısınız . O konuya değinmemiş bile.
Cidden Allah evladın da hayırlısını versin.
Kadın en ihtiyacını olduğu dönemde yalnız başına.
Maalesef.
Onu istemeyen anneci bir adamın peşinde. Annesinin kanser olması bile geri planda kalmış.

Gerçekten evladın da hayırlısı

Kanser hastasini benden iyi kimse bilemez. Kocani birak anneni birakma.

Uzun yillar cikarken de belliymis, psikolog ile de duzelmemis, istedigi olmadikca da kotuye gidecek besbelli..
Aileci, aşırı aile takıntısı olan insanlar da şu da var; sen ailesine paspas da olsan kiymet bilecegini, yetinecegini düşünmüyorum..
Boyleleri hem kompleksli, hem takıntılı hem de bencil oluyor ne yazik ki.. Kendi ailesini göklere cikarmaya calisirken eşinin ailesine güç bela gidip gelmesi de bu bencilligin kanıtı.. Ustelik kanser hastasi bi anne varken ortada, yaptıgı bencillikten de öte..
Işin zor.. Allah kolaylık versin..

Konu sahibi sanırım burada yapılan yorumlar zaten sizin de bildiğiniz şeyler. Eşinizin istediginin mantıksız olduğunu buna hakkı olmadığını duzelmeyecegini sizi kaybetmekten korkmadigini ve bir tercih yapması gerekirse ailesini sececegini hatta suçu da size atacağını biliyorsunuz. Eşinizi taniyorsunuz.
Bir sorum var size ne yapmayı dusunuyursunuz seçeneklerini neler ?

Adam eloğlu umrunda olmaması normal.
Konu sahibi de umursamıyor gibi öz annesi olduğu halde.
Asıl ithamlar ona yönelmeli bence.
Annemi elbetteki umursuyorum.Diğer kardeşlerimde aileme yakın mesafedeler.Hasta dahi olmasa gözle görülür derecedeki ayrımcılığı ben erkeğim adı altında yapıyor ve sürekli beni suçluyor fedakarlık yapmadığım adı altında.Zaten boşanmak üzereyim

Seçeneğim boşanmak tabiki sadece tüm yolları deneyip acabam kalmasın istediğim için.

Anneniz hasta olmasa belki bir orta yol bulunabilirdi ama şu durumda ses etmeye hakkı yok asla
Vicdansızlık resmen yaptığı, boşanın diyemem ama sıkı bir derse ihtiyacı var

adaleti siz saglayacaksiniz. kocanizdan oturup sessizce aaddalet beklediginiz icin su durumdasiniz.
bi de bu kadar kocaci olmayin bence.

Bence annenizin kanser olması esinizin de annesi babası için korkuttu. Ya gün gelir onlar da hastalanirsa felan. Bence iyi evlat olmak için aynı sokağa girmeye gerek yok. Esinizin cümlelerinden bu karar hayatınızı olumsuz etkileyeceği şimdiden belli. Sahsen orta yolu yani ikisinin arasında bir yer de seçilebilir. Babasını ağır bir hastalığa kaybetmiş biri olarak ama açık konuşmak isterim: Bu durumda empati yapmayip beni annemden koparmak isteyen adamla evliliğim uzun sürmezdi. Hepimizin yarın için bir garantisi yok

Anneniz o haldeyken hala kocam kocam diye dertlenirseniz ne kocanızın, ne kardeşlerinizin gözünde değeriniz kalmaz.
En azından bu hassas durumda kocanız kadar annenizi düşünen bir kadın olsaydınız.
Kardeşleriniz var evet ama o kadın sizin de anneniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…