- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.545
- 798
- Konu Sahibi Onceadalet
-
zorrr be canım bana kimse yaptıramaz kaynanamla altlı üstlüyüm bunu ben tercih ettim dönemin şartları doğrultusunda çıkarlarıma en uygunu buydu :) ama şimdi fikirlerim değişti beklediğim şeyler var gerçekleşsin boşaltacağım eviVicdan azabı bunun adı
Bir de elalem bak karısının boyunduruğu altına girdi demesin
Anasının burnunun dibinde yaşasın hatta aynı evde yaşasınlar ki vayy ne hayırlı evlat desin millet
hatta bayramlarda bile karısının ailesine gitmesinler erkek dediğin böyle olur desinler
İğrenç düşünce tarzları
Annenize geçmis olsun diliyorum..Annenizin saglik durumu nedeniyle uzaklasmak istemediginizi belirtebilirsiniz.Eşimle uzun yıllar çıkarak evlendim. Bu yıllar içinde sürekli ailesine yakın oturmak istiyordu ben de daha ilk günden oturmak istediğim yeri söylemiştim o da kabul etmişti.Aileme yakın olacağı için kendini kötü hissettiğinden evliliğin ilk yılını burnumdan getirdi.Şimdi de kendi işyerine yakın olmayı ileri sürerek ailesiyle aynı sokakta oturmayı planlıyor.Ailesi şimdilik yılın yarısı memleketlerinde yaşıyor ancak ilerleyen zamanlarda böyle olmayacak.Evliliğimiz içinde aileme yakın otururken bile yılda 3 sefer gördü ancak kendisi içli dışlı olmayı istiyor.Aynı semtte ancak 15 dklık mesafeleri bile kabul etmiyor.Ben de çalışıyorum ve tayinimi oraya almamı istiyor.Bu yer ailemden 1,5 saatlik uzakta ve annem kanser hastası.Ancak hiçbir sözü yerine getirmedi.Psikologlara da gittik ancak ailesine aşırı düşkünlüğü yenemedik.Uzaktayken bile ordan çıkmazken yakın olunca düşünemiyorum.Bir sürü sebepten boşanma aşamasına geldik ve beni fedakarlık yapmamakla suçluyor.
Çok teşekkür ederim canım.Haklısınız gelip gelme mek kişiye bağlı.Ben eşimin ailesinin çok geleceğini düşünmüyorum ancak dengeyi ayarlayamayan maalesef ki eşim.Bana karışamazsın deyip ordan çıkmayacak olan da.Evliliğimin ilk yıllarında uzak olmama rağmen o kadar yalnız bırakıldım ki bekar mıyım evli mi anlamıyordum.Annenize geçmis olsun diliyorum..Annenizin saglik durumu nedeniyle uzaklasmak istemediginizi belirtebilirsiniz.
Ayrica benim yakinlik olayina bakisim, mesafe degil, ikili ilişkilerdir.. yakin olup gelmeyenler var, 2 saat uzak olup 2 gune bir gelen de.. onemli olan genel durumdur. Mesela benim k validem ayni sokakta olsa bizi rahatsiz etmez, demek istedigim bu..
Evet canım ben de senin gibi sessiz biriyim.O da sen istemedikçe gelmezsin diyor ama ben onu çok iyi tanıyorum.Gelmeyince de psikolojik baskı yapar ya hiç konuşmaz ya da ordan gelmez.Ben çekirdek aile olalım dedikçe o ailesine sarmış vaziyette.Allah size de bana da yardım etsin...Hergun kaynananla görüşmek istiyorsan ne ala buyur taşın canım. Bak bende eşim mahallesinden dahi uzaklasamadigi için yakınım onlara. Ve diyordum ki bal gibi kaynvaldem var Allah herkese böyle kaynvalde versin böyle insan var mı harika bi insan vs vs şimdi noldu mutlaka 2 gune bi esim gidelim gidelim dedikce alıştırdık 2 gune bi bazen her gun, cok nadir 3 gun gormedigim oluyordu ben hep suskun biriyimdr yakın olduğum için bi ihtiyacında hemen koşarım falan o iyi bal gibi olan kvalde bile iyi niyetimin agzna s.ctı düşün
Eşimle uzun yıllar çıkarak evlendim. Bu yıllar içinde sürekli ailesine yakın oturmak istiyordu ben de daha ilk günden oturmak istediğim yeri söylemiştim o da kabul etmişti.Aileme yakın olacağı için kendini kötü hissettiğinden evliliğin ilk yılını burnumdan getirdi.Şimdi de kendi işyerine yakın olmayı ileri sürerek ailesiyle aynı sokakta oturmayı planlıyor.Ailesi şimdilik yılın yarısı memleketlerinde yaşıyor ancak ilerleyen zamanlarda böyle olmayacak.Evliliğimiz içinde aileme yakın otururken bile yılda 3 sefer gördü ancak kendisi içli dışlı olmayı istiyor.Aynı semtte ancak 15 dklık mesafeleri bile kabul etmiyor.Ben de çalışıyorum ve tayinimi oraya almamı istiyor.Bu yer ailemden 1,5 saatlik uzakta ve annem kanser hastası.Ancak hiçbir sözü yerine getirmedi.Psikologlara da gittik ancak ailesine aşırı düşkünlüğü yenemedik.Uzaktayken bile ordan çıkmazken yakın olunca düşünemiyorum.Bir sürü sebepten boşanma aşamasına geldik ve beni fedakarlık yapmamakla suçluyor.
Vallaha kınamak amaçlı koymadım o emojiAnamnez cim mesafe kolay konulmuyor canım,iyki yapmışım ama gençlik cesaretiyle insan daha kolay fevri davranabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?