Eşim ailesine yakın yaşamak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz sizin için ne fedakarlık etmiş de sizden bekliyor? Ayrıca herifin biri ile evlendik diye neden fedakarlık etmek zorundayız? Eşinin ailesine gitmeyen adam eşini kendi ailesine zırt pırt götürürken hiç mi yüzü kızarmaz? Bu kazmalari yetiştiren kadınlar acaba ağaç kovugundan mi çıktı da alttan alta oğullarını bu doğrultuda yetiştiriyor? Adım gibi eminim ki adamın aklı değil bu

Annenin yanindan sakin ayrilma cok istiyosan sen git yol orda de baska koca bulunur ana bulunmaz

zorrr be canım bana kimse yaptıramaz kaynanamla altlı üstlüyüm bunu ben tercih ettim dönemin şartları doğrultusunda çıkarlarıma en uygunu buydu :) ama şimdi fikirlerim değişti beklediğim şeyler var gerçekleşsin boşaltacağım evi

Annenize geçmis olsun diliyorum..Annenizin saglik durumu nedeniyle uzaklasmak istemediginizi belirtebilirsiniz.
Ayrica benim yakinlik olayina bakisim, mesafe degil, ikili ilişkilerdir.. yakin olup gelmeyenler var, 2 saat uzak olup 2 gune bir gelen de.. onemli olan genel durumdur. Mesela benim k validem ayni sokakta olsa bizi rahatsiz etmez, demek istedigim bu..

Hergun kaynananla görüşmek istiyorsan ne ala buyur taşın canım. Bak bende eşim mahallesinden dahi uzaklasamadigi için yakınım onlara. Ve diyordum ki bal gibi kaynvaldem var Allah herkese böyle kaynvalde versin böyle insan var mı harika bi insan vs vs şimdi noldu mutlaka 2 gune bi esim gidelim gidelim dedikce alıştırdık 2 gune bi bazen her gun, cok nadir 3 gun gormedigim oluyordu ben hep suskun biriyimdr yakın olduğum için bi ihtiyacında hemen koşarım falan o iyi bal gibi olan kvalde bile iyi niyetimin agzna s.ctı düşün

Çok teşekkür ederim canım.Haklısınız gelip gelme mek kişiye bağlı.Ben eşimin ailesinin çok geleceğini düşünmüyorum ancak dengeyi ayarlayamayan maalesef ki eşim.Bana karışamazsın deyip ordan çıkmayacak olan da.Evliliğimin ilk yıllarında uzak olmama rağmen o kadar yalnız bırakıldım ki bekar mıyım evli mi anlamıyordum.

Evet canım ben de senin gibi sessiz biriyim.O da sen istemedikçe gelmezsin diyor ama ben onu çok iyi tanıyorum.Gelmeyince de psikolojik baskı yapar ya hiç konuşmaz ya da ordan gelmez.Ben çekirdek aile olalım dedikçe o ailesine sarmış vaziyette.Allah size de bana da yardım etsin...

Annenizin bu sürecinde ulaşılması kolay bir yerden niye uzağa gidesiniz ki
Ben olsam taviz vermem bu konuda ..
eşin almış gazı belli o gazla ilerliyor belli

Psikologa gittik demişsiniz o kısmı merak ettim.psikolog da ailenize aşırı bağımlısınız dedi mi? Eşiniz bunu kabullendi mi veya bir çaba harcadı mı? Yani farkında olup düzeltemiyor mu yoksa “yok canım ben sırf işyerime yakın olsun istedim” mi diyor? Bir de düzeninizi bilemiyorum ama yılın yarısında aileyi sadece 3 kere görmek bana az geldi,kendi fedakarlık yapıp 1,5 saat yolu her hafta bile gidebilirdi. İstanbulda her yere gitmek 1,5 saat mesela

Arkadaşlar gerçekten mesafeler önemli değil bizim aramız beş dakika günlerce gitmem kimse neden gitmiyorsun demez,her zaman aramızda manevi mesafe vardır böyle düşünün.

O yüzden böyle kocalarla güney kutbuna taşınsanız o koca yine annesini kayırmanın yolunu bulur. Restinizi çekin yapacak başka birşey yok

Annenizin size ihtiyacı var. Bırakın koca kişisini ailesiyle aynı yatakta uyusun isterse ne hali varsa görsün. B.k var evlenmiş uyuz adam sinirimi bozdu..

Anneciğinize acil şifalar diliyorum...

Anamnez cim mesafe kolay konulmuyor canım,iyki yapmışım ama gençlik cesaretiyle insan daha kolay fevri davranabiliyor

O ailesi ölecek ve evlatlık görevini layıkıyla yapmak istiyor ve anne babasi gorece saglikli ancak sizden kanser annenizi ardinizda birakmanizi istiyor. Çünkü sizinki anne değil. Bunun adı empati yoksunluğu ve ahlaksızlık

Sizi fedakarlık yapmamakla suçlamak yerine önce kendisi fedakarlık yapıp kanser hastası olan annenizi haftada bir en azından ziyaret etsin. İnsan komşusuna bile hasta olduğunda uğrar geçmiş olsun der sık sık ziyaret eder. Eşiniz bence çok bencil ve düşüncesiz. Yeni evlendiğin sene annem de bir hastalık geçirdi ve ben 2 günde bir bazen de hergün yanına gittim , kimse de karışamaz buna. Kendi ailelerine değer verilmesini istiyorlarsa önce bizim ailelerimize değer verecekler.

Ben annemi kanserden kaybettim.O donemde anneme biri bi laf eder de moralini bozarsa diye bile yanindan ayrılmak istemiyordum her firsatta annemleydim.Düşünüyorum da o zaman evli olsaydim ve esim bana bu teklifle gelseydi ne yapardim diye.Kesinlikle bunu teklif etmesi bile soguturdu beni kaldi ki birde onun lafini ciddiye alip degerlendireyim ,mumkun degil.Koyun can derdinde kasap mal derdinde derdim kesin.Bosanmaya kadar gotururse de bosan derdim tum hakliligimla.Siz ne yaparsiniz bilemem ama ben esinizi cok merhametsiz buldum onu soylemek isterim yalnizca.Annenize de acil sifalar insallah atlatir kurtulur bu illet kanserden.

Eşim ortaokuldan beri yatılı okumuş takı benimle evlenene kadar şehir dışında yaşamış evlendik ailesi ile altli üstlü yaşamak zorunda kaldık bı dönem mecburen yani şimdi asla ayrılmak istemiyor bekarken uzak duran adam şimdi yapıştı kaldı asla ikna edemedim inat ediyor aslnda işin garip yanı aileside çok iyi davranıyor bize hani kötü olsalar hadi gidelim gldiyecgm erkekler genel olarak evlendikten sonra anneci babacı oluyor psikolojik olarak açıklayan varsa nedendir bi aydnlativersn bizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…