• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailesine yardım etmeli mi?

Bir kere verirseniz kp alışır ve her ay para vermek göreviniz haline gelir.işte o zamanda bu durum size batar.hiç bulaşmayın derim.zaten adamda gurur olsa karısına kambur olmaz,kimse para vermiyor demez.kimin kime para vermeye mecburiyeti varki?

Merhabalar. Esim de ben de calisiyoruz. Cok sukur gelirimiz cok iyi. Ailelerin bizden sozlu olarak bir beklentisi yok diyebilirim. Ara ara ihtiyaclarini aliyoruz biz. Esimin babasinin geliri yok. Esinin sirtinda kambur gibi yasiyor. Esi de yani kayinvalidem de emekli memur. Kendi evleri var. Baska giderleri yok ama gelirleri belli.
Hic konusu bile acilmadi aramizda ama acaba esime ailesine yardimci olmasi konusunda oneride bulunmali miyim. Eksik yada yetisemiyor degiller ama kendi yaglarinda kavruluyorlar gibi. Yoksa hic karismayim da alisilmis duzen devam mi etsin. Ara ara aklima takiliyor bu. Simdi de size sorup bi fikrinizi almak istedim.
Aman haa hiç karşma boşver. Kendi isterse akıl ederse okey ama sen boşver

Hıc bulasma derim bizim kp durumu benden iyi kira gelirleride var esimde her ay 500 verirdi baktik alisti sesimi cikarmasam devam edeck paramiz yetmezdi huzur kalmamisti evimde insaf ya durumu olmasa açken zaten tok yatamam

Ben evliyken ikimiz de çalışıyorduk öğretmendik.
Annesi emekli ,kızkardeşi biri öğretmen biri memur biri de babasının maaşını aliyordu buna rağmen sen onların babasisin hic birsey esirgeme dedim .
Tabi boş durur mu o da, onların elektrik , doğalgaz , su ,telefon bütün faturalar bizde .
Ayrıca tüp bebek tedavileri var kit kanaat geçiniyoruz ,düşünün 7 tüp bebek.
Neyse biz verdik onlar yok demedi , ne gelenleri var be gidenleri 4 kişilik bir aile
. Eş denen adam verdikçe verdi , bir likya fazla yemesi , azıcık bolluk içinde olması ona batmaya başladı .
Alıştıkça alışıyor insan , her iki tarafından yüzü astarı kalmıyor inan , isterlerse ,dara düşerlerse yardim et ama onun dışında bizi zorlama de.

Kendi evleri, kira dertleri yok, maaslari var. Aldigini yer icerler ortada destek olacak durum goremedim. Ama illede yardimci olmak istyorsanz aylik annesine atiyorum 100 200 tl bile verse gonul almis olur ille birsey yapmasini istiyorsanz.

Back
X