Ben avukatımı tuttum dava açmadım çünkü çekişmeli boşanmak istemiyorum bide yıllarca anasının süt danası yüzünden mahkemelerde sürünmek istemedim ama şuan o beni döndürme aşamasında. Yalvarıyor hala döneceğimi sanıyor. Daha önce bir kere daha bu aşamaya geldik affettim isteklerimi söyledim, değişen birşey olmadı 1 ay sonra gene aynı gene aynı. Şimdi dönmeyeceğim yolumdan. Allaha sığınıyorum artık hayırlı insanlarla karşılaştırsın. O yalvarıyor ama ben artık sevmiyorum bende duygu namına bişey kalmadı sen eğer seviyorsan hemen boşanacağını düşünmüyorum, en azında eşin aklını başına alır ama çok uzun sürmez annesinin bir duygu sömürüsüne bakar. Eğer bir karar vereceksen arkasında dur sakın geri dönme o karara kadarda eşine konuşarak bir şans ver gözlemle olmuyor mu bitir arkana bakma. Sonun yok çünkü aynı ben. Bende 3 yıllık evliydim. Bizim en mutlu olmamız gereken zamanlarda bunları yaşıyorsak çocuk olduktan sonra kimbilir neler yaşarız. Ben hiç cicim ayı yaşamadım hep sıkıntı stres kaynana baskısı. Cinsellikte problemdi bizde bence sizde de problem. Haftada 2 gün ne yahu 45 yaşında emekli evli çift değilsiniz. Bilmiyorum sıkıntı 1 değil 2 değil ben kararımı verdiğim için yazıyorum ama öncesinde eşinle ciddi konuşmanı öneririm.