Eşim ailesinin yanında beni unutuyor

Bu erkekler ne anlıyor acaba anne evınden. Bende aılemı cok severım duskunum ama annemle oturmaktan sıkılırım yanı esımle zaman gecırmek daha eglencelı. Gıtme konusundada bısey dıyemıcem esın bunu anlayısla karsılayan bırı degıl senı arayıp sormayarak cezalandırıyor bence o yuzden ya gıdeceksın yada aramamasına razı olacaksın cunku o afamı degıstırmek zor. Esın oyun oynamayı fılan sevmıyormu eve su tvde oynananlardan alsan sen oynasan oda belkı gıtmez. Yada esın yokken sende gez toz onu arama sorma resım fılan at sosyal medyaya onsuz mutlu oldugunu gorsun

Ailesi de hiç mi demiyor acaba evine git her hafta gelme diye. Çocuğunun yuvasını düşünen demez mi hiç?
Daha gecen hafta annesinin yuzune soyledim. Bu is boyle gitmez boyle evlilik olmaz, Sen hic mi ogluna gelme karin orda yalniz Niye cikip geliyorsun demiyorsun dedim.. o da cocugunuz yok ondan boyle buraya gelince arkadaslariyla geziyo evde de durmuyor dedi. Cocuk falan yok bu sekilde dedim bende sert bi sekilde bu isin boyle devam edemeyecegini dile getirdim.
Sonra hafta ici esim annesini aradiginda laf arasinda 'gel de filan seyi gotur bize cok' gibi birsey soyledi telefon hoparlordeyken.. yani konusmam hic bir ise yaramamis anlasilan. Annesi her sekilde yine cagriyo oglunu yanina

Daha gecen hafta annesinin yuzune soyledim. Bu is boyle gitmez boyle evlilik olmaz, Sen hic mi ogluna gelme karin orda yalniz Niye cikip geliyorsun demiyorsun dedim.. o da cocugunuz yok ondan boyle buraya gelince arkadaslariyla geziyo evde de durmuyor dedi. Cocuk falan yok bu sekilde dedim bende sert bi sekilde bu isin boyle devam edemeyecegini dile getirdim.
Sonra hafta ici esim annesini aradiginda laf arasinda 'gel de filan seyi gotur bize cok' gibi birsey soyledi telefon hoparlordeyken.. yani konusmam hic bir ise yaramamis anlasilan. Annesi her sekilde yine cagriyo oglunu yanina
Her gün kalsa tamam diyecek kv galiba.
Belki tatlı dille eşinize bu durumun gerçekten sizi üzdüğünü anlatsanız. Belki bir aile danişmanina gidilebilir. Belli ki tartışmak çözmemiş sorunu.

Bı süre ailenin yanına gıt ve gelme bence. Yanı yenı evlisin senınle zaman gecırmedı gerek. Cocuk olsa gene gıder. Ya da cocugu da alır gıder

Başbaşa hafta sonu geçirmiyor musunuz hiç? Dışarıda yemek, arkadaşlarla buluşma, sex? Hafta içine mi sıkıştırıyorsunuz hep sevişmeyi mesela?

Ne demek cocuk yok diye ya ne alakasi var. Kadin üretim fabrikasi mi bizim tek sifatimiz erkegi evde tutmak icin cocuk dogurmak mi o ne demek öyle?
Boyle adama cocuk yok diyerek de iyi yapmissin agzina sağlık.
Kv zaten kendi sinsice cekiyo kendine belli yoksa insan der kiz orda yalniz oglum git evine diye.

Aslinda ailen yurtdisindaymis bi hafta sonu bilet alip ucaga atlayip gitceksin habersiz. Dönünce seni bulamicak telden de ulasamicak. Beni aramadigin icin haberin yok aileme gittigimden diceksin anca bundan anlar o...

Her gün kalsa tamam diyecek kv galiba.
Belki tatlı dille eşinize bu durumun gerçekten sizi üzdüğünü anlatsanız. Belki bir aile danişmanina gidilebilir. Belli ki tartışmak çözmemiş sorunu.
Bu evliligi yurutmek icin cabalamaktan yoruldugumu hissediyorum.. bu sene icinde bosanip yurtdisina donecegim

Baba rolunu esiniz almis psikolojik destek almanizi oneririm
Destek alacak imkan yoksa gozunuzu kapatin esiniz basta onun solunda siz sizden sonra cocuklar buyukten kucuge dogru oyle hayal edin hayalinizde kayinvalideyi ve kayinoederi esinizin arkasina soyle bir metre uzaniga koyun onlarinda arkasina kardesleri koyun bu hayali ara ara yapin.

Destek alacak imkan yoksa gozunuzu kapatin esiniz basta onun solunda siz sizden sonra cocuklar buyukten kucuge dogru oyle hayal edin hayalinizde kayinvalideyi ve kayinoederi esinizin arkasina soyle bir metre uzaniga koyun onlarinda arkasina kardesleri koyun bu hayali ara ara yapin.
Bu aile dizimi terapisinden😊

Merhabalar,
Ben 3 yillik evliyim cocugumuz yok.
Evimiz esimin ailesine (annesi ve bekar abisi) yaklasik bir saat uzaklikta, farkli ilcelerdeyiz.

Evliligimizde zaman zaman sorunlar yasadik, ben esim icin cok fedakarliklar yaptim. Neredeyse butun hayatimi ve duzenimi degistirdim onun icin.
Esim memur oldugu icin hafta sonlari hep tatil.
Ilk senemizde her cuma gunu kavga ederdik ailesinin yanina gitmek icin. Cuma gunu gidip pazar aksami donerdik.
Hic huzurum olmazdi persembe gunleri, yarin cuma olacak ve yine kavga edip goturecek beni zorla diye. Istemeye istemeye gittim hep kavgalar cok buyuyordu cunku.

Neyse ikinci sene gene her hafta gitmek istiyodu tabi ama ben bir hafta sonu gidip bir hafta sonu gitmemeye baslamistim. Esim yalniz gidip iki gun kalip geliyordu. Ama tabi bir hafta sonu gitmedigimde gene ayni kavgalari ediyordu, gecen hafta gitmedin zaten diyordu.. ve gene oylece benim huzurum falan kalmiyordu.

Bu sene ise beni artik hic zorlamadi, bende canim ne zaman isterse o zaman gidiyorum. Bazen ayda bir, bazen iki hafta da bir falan. Esim yalniz gidiyor her hafta sonu.
Fakat orda oldugunda beni iki uc gun boyunca hic aramiyor sormuyor mesaj atmiyor. Hic yokmusum gibi geciriyor orda, geldiginde de sohbet falan etmiyoruz birbirimize mesafeli duruyoruz.
Simdi diyebilirsiniz ki ee daha ne istiyorsun adam zorlamiyor kendi gidiyor diye.. Ama evlilik bu degildir ki, Insan karisini merak etmez mi gunlerce evde yalniz kaliyorum..
Siz olsaniz ne dusunurdunuz ve nasil davranirdiniz?
Ailesinin yanına gitmesi değil olay işte, evlilik çatısı altında duygusal bağlarınız zayıf, iletisiminiz zayıf neresinden tutarsam elimde kalıyor ven sizin hatalarınız da olabileceğini düşünüyorum kendinizden bahsetmemissiniz ailenin yanına her hafta gitmek evet bir problem ama sizi neden dinlemediğini de anlamak lazım bu bir itham değil fikir.

Merhabalar,
Ben 3 yillik evliyim cocugumuz yok.
Evimiz esimin ailesine (annesi ve bekar abisi) yaklasik bir saat uzaklikta, farkli ilcelerdeyiz.

Evliligimizde zaman zaman sorunlar yasadik, ben esim icin cok fedakarliklar yaptim. Neredeyse butun hayatimi ve duzenimi degistirdim onun icin.
Esim memur oldugu icin hafta sonlari hep tatil.
Ilk senemizde her cuma gunu kavga ederdik ailesinin yanina gitmek icin. Cuma gunu gidip pazar aksami donerdik.
Hic huzurum olmazdi persembe gunleri, yarin cuma olacak ve yine kavga edip goturecek beni zorla diye. Istemeye istemeye gittim hep kavgalar cok buyuyordu cunku.

Neyse ikinci sene gene her hafta gitmek istiyodu tabi ama ben bir hafta sonu gidip bir hafta sonu gitmemeye baslamistim. Esim yalniz gidip iki gun kalip geliyordu. Ama tabi bir hafta sonu gitmedigimde gene ayni kavgalari ediyordu, gecen hafta gitmedin zaten diyordu.. ve gene oylece benim huzurum falan kalmiyordu.

Bu sene ise beni artik hic zorlamadi, bende canim ne zaman isterse o zaman gidiyorum. Bazen ayda bir, bazen iki hafta da bir falan. Esim yalniz gidiyor her hafta sonu.
Fakat orda oldugunda beni iki uc gun boyunca hic aramiyor sormuyor mesaj atmiyor. Hic yokmusum gibi geciriyor orda, geldiginde de sohbet falan etmiyoruz birbirimize mesafeli duruyoruz.
Simdi diyebilirsiniz ki ee daha ne istiyorsun adam zorlamiyor kendi gidiyor diye.. Ama evlilik bu degildir ki, Insan karisini merak etmez mi gunlerce evde yalniz kaliyorum..
Siz olsaniz ne dusunurdunuz ve nasil davranirdiniz?

Neden evlendiğini bilmeyen biri daha..... Sadece bizim ülke mi böyle yoksa her yerde var mı böyle tipler???

Back
X