Bizde öyleydik, on yillik evliyiz.. Ben nerde ne konuşacagini bilem bi insanim, ailesinin yaninda dengesiz muhabbete zaten girmezdim ama esim benimle hic iletisim kurmazdi. Susardi, konussam bile kisa cevap verirdi, bu beni de cok sinirmendirirdi.. Zamanla aştık, biz zamanla çook şeyi aştik bu onlarin icinde en ufak konuydu. Hatta anne babasi da beni cok saymazlardi.. Eşim bu davranisini degistirdikçe daha da acildi hatta, beni düsündügünü ve çok sevdiğini artik onlarin yaninda da belli etmeye basladi ve ailesinin de davranislari iyi manada değisti..Merhabalar, eşim de ben de başkalarının yanında daha kontrollüyüz. Ama ailesinin yanında aramızda hiç çekim yokmuş gibi duruyor. Ben de bu duvarı aşamıyorum. Ama o da hiç bana pas vermiyor. Ailesinin yanında sanki onun kardeşiymişim gibi hissediyorum ve sevmiyorum bu hissi. Aynı şekilde o da benim ailemin yanındayken ben de daha kontrollü oluyorum ama onun kadar değil. Birbirimizle diyaloga girmiyoruz veya birbirimizle ilgilenmiyoruz. Aramızda bi sorun olduğundan değil, toplum içinde çekiniyoruz. Bunu nasıl aşabiliriz?
Ben bu tavrı hiç anlamıyorum sanırım, sizinkini de eşinizinkini de.Merhabalar, eşim de ben de başkalarının yanında daha kontrollüyüz. Ama ailesinin yanında aramızda hiç çekim yokmuş gibi duruyor. Ben de bu duvarı aşamıyorum. Ama o da hiç bana pas vermiyor. Ailesinin yanında sanki onun kardeşiymişim gibi hissediyorum ve sevmiyorum bu hissi. Aynı şekilde o da benim ailemin yanındayken ben de daha kontrollü oluyorum ama onun kadar değil. Birbirimizle diyaloga girmiyoruz veya birbirimizle ilgilenmiyoruz. Aramızda bi sorun olduğundan değil, toplum içinde çekiniyoruz. Bunu nasıl aşabiliriz?
İstemeyen inanin çok ebeveyn var!Ben bu tavrı hiç anlamıyorum sanırım, sizinkini de eşinizinkini de.
Anne baba çocuğunun eşiyle mutlu olduğunu, birbirini sevdiğini, ilgi gösterdiğini, iltifat ettiğini görmek istemez mi?
Şekil A, benim k.v,k.pBen bu tavrı hiç anlamıyorum sanırım, sizinkini de eşinizinkini de.
Anne baba çocuğunun eşiyle mutlu olduğunu, birbirini sevdiğini, ilgi gösterdiğini, iltifat ettiğini görmek istemez mi?
Onların ebeveynliklerini seveyim ben.İstemeyen inanin çok ebeveyn var!
Ahhh ahh diyorumOnların ebeveynliklerini seveyim ben.
He valla, sanki yatıp kalktığı sevgilini arkadaşım diye eve getirmişsin de çaktırmiyorsun gibiNeden birbirinizi tanimiyor gibi yapıyorsunuz? Sevistiginizi herkes biliyor, bu kontrol niye?
Kontrollu davranmak nasil bir sey yani?
Kontrolu biraktiginizda ustune mi atliyorsunuz birbirinizin?
Mesafe derken canım aşkım yavrum falan demiyor musunuzMerhabalar, eşim de ben de başkalarının yanında daha kontrollüyüz. Ama ailesinin yanında aramızda hiç çekim yokmuş gibi duruyor. Ben de bu duvarı aşamıyorum. Ama o da hiç bana pas vermiyor. Ailesinin yanında sanki onun kardeşiymişim gibi hissediyorum ve sevmiyorum bu hissi. Aynı şekilde o da benim ailemin yanındayken ben de daha kontrollü oluyorum ama onun kadar değil. Birbirimizle diyaloga girmiyoruz veya birbirimizle ilgilenmiyoruz. Aramızda bi sorun olduğundan değil, toplum içinde çekiniyoruz. Bunu nasıl aşabiliriz?
Ya hu ters teper, tepetaklak olurlarHe valla, sanki yatıp kalktığı sevgilini arkadaşım diye eve getirmişsin de çaktırmiyorsun gibi
Benim ablamla kocası gelince kocaman koltuğa dipdibe sıkış sıkış oturuyorlar, sık sık aralarında sohbet ediyorlar. Ailem de onları öyle görmekten çok mutlu,çünkü muhabbet eden, yüzü gulen bir cift. anne baba daha ne ister.
Ama geldikleri zaman birbirleriyle konusmasalar muhtemelen kavga edip geldiler, birbirlerine bozuklar gibi hissedilir.
Sevgili konu sahibi, Bence ikiniz de değiştirin huyunuzu. Siz eşinizin yanına oturarak, saat geç olunca uykunuz gelmiş gibi şöyle bir omzuna yatarak falan sirnasin, sevdiği hitaplarla diye seslenin. Siz başlatın yani normallesme surecini
Ne olur ki? Niye benim omzuma başını koydun diye kavga mı çıkaracak? Bu yüzden kavga çıkaracak adamlarla evlendiyseniz üzgünüm ama çok büyük hata yapmışsınız.Ya hi ters teper, tepetaklak olurlar
Yaşamiş ve hala mantik çercevesinde bi yere oturtamamakla birlikte aile yapilari gereği eş kisilerimiz böyle davrandi diyebiliyorum. E şimdi konu sahibi dediginiz gibi dibine otursa, omzuna yatsa sırnaşsa devamini düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?