Eşim aldatıyor mu?

ben zaten şok oldum,biraz kızgın bir dekilde ne yapıyorsun,kimle konusuyorsun diye sordum,fıtraten cabuk sinirlenen birisidir,ne demek istıyorsun neyle itham ediyorsun diye bagırdı,instagrsmdaki hoca da benden sonra tekrar edin falan diyodu ama ,vurma kısmından dolayı hala şoktayım
Farzedelim itham ettiniz. Dikkat edin de bir daha ki itham da o öfkeyle öldürebilir! Size şiddet uygulayan adamla nasıl beraber kalıyorsunuz? Allahaskina bu kadar basit değil ya!

Ne kadar zamandır yurtdisindasiniz? Iş yapıyor ama hala mi Ingilizce konuşamıyormuş beyefendi? Gecenin 3 ünde öğrenilecek dil, başka bir dildir.

Yirmi yıldır ilk defa vurdu ve yurtdisindayim diye affedecekseniz, siz bilirsiniz. Bunlar hep palavra palavra palavra...

Insan kendime olan saygim herseyden önemli, diyip kendine yapilan hakaretleri / her türlü siddeti affedebiliyorsa o saygiyi yeniden yoğurmalı bence...
Ve gittikçe artar bu şiddet. Çok yazık.

Ve gittikçe artar bu şiddet. Çok yazık.
Ah nur35nur nur35nur um bu gözler var ya... 😍Mangalda ne kül ne ateş bırakmayanların, arka ayaklarıyla kulak karıştırdığını gördü.. Artık okuduklarıma şaşırmıyorum, hmmm ne çıkarı var acaba diye bakıyorum.🤗😋😁

Benim güzel giden bı ilişkim olsaydi uykumu bile bozmazdim bı arkadaşıyla konuşuyodur diye. Siz dogrudan suphelendiyseniz zaten bu adam size iyi davranmıyor demektir. O dayağın da ilk kez atıldığını sanmıyorum. Ne diyelim ki biz. Aldatilmaktan önce dayak yedim diye ortalığı ayağa kaldırmanız gerekiyor ama siz tersini yapan bı kadın olarak aldatildiginizdan emin olsanız bile ayrilmazsiniz

Ah nur35nur nur35nur um bu gözler var ya... 😍Mangalda ne kül ne ateş bırakmayanların, arka ayaklarıyla kulak karıştırdığını gördü.. Artık okuduklarıma şaşırmıyorum, hmmm ne çıkarı var acaba diye bakıyorum.🤗😋😁
Ben de aldatılmış boşanmış bir kadın olarak uzmanım bu konularda🤣

İftira atmakla ne alakası var? Mırıldanırken duymuşsunuz kimle konuştuğunu sormuşsunuz. Açıklasın. Şiddet uygulamış bir de utanmadan, terbiyesiz adam. Elleri kırılsın
Yok ya adamın sevgilisi var. Adam kadını dövdü zaman kazandı. Sabah ta uydurdu hikayeyi

Selam herkese,nasıl başlasam bilemıyorum,bu akşam koltukda uyuyakalmışım(yurt dışında yaşıyorum,burda gece hala)eşimin sessiz sessiz bişeyler söylemesiyle uyandım,gizlice biriyle konuşuyor gibiydi,kulaklık vardı kulagında,bi süre dinledim ingilizce ve cok sessiz konuşuyordu(yurtdişında yasadıgımı soylemiştim)daha fazla dayanamadım ve kimle konusuyorsun ne yapıyorsun dıye sordum,karsılık olarak beni dövdü,20 yıllık evlilik ilk kez dövdü beni..nasıl böyle birsey itham edersin diye,şu an gecenin 3 u,hala aglıyorum,sabaha neler olacak bılmıyorum..bi akıl verin nıye asırı tepki verdi..bi haltlar karıstıyormu?hiç öyle biri degıldır ama erkek milletine de güven olmaz,yardımlarınıza ıhtıyacım var,ne yapmalıyım...
İtham ettin diye değil sohbetini böldün diye dövmüştür. 20 yıldır ilk defa mı soru sordunuz? sanki hiç tanışmamış gibisiniz

Ne yaptığının bir önemi kalmadı ki adam dövmüş sizi aldatsa ne aldtmasa ne bu saatten sonra döven adamdan ne beklenir Artk

Sizce tek sorun sizi aldatmasi mi gercekten?

Dövdü ise bu ihanetten daha agir bir durumdur.
Dayak yiyip yarabbi sukur diyip "dur bakalim acaba aldatiyor mu?" Diye bir de pesine dusmem o insanin.

Selam herkese,nasıl başlasam bilemıyorum,bu akşam koltukda uyuyakalmışım(yurt dışında yaşıyorum,burda gece hala)eşimin sessiz sessiz bişeyler söylemesiyle uyandım,gizlice biriyle konuşuyor gibiydi,kulaklık vardı kulagında,bi süre dinledim ingilizce ve cok sessiz konuşuyordu(yurtdişında yasadıgımı soylemiştim)daha fazla dayanamadım ve kimle konusuyorsun ne yapıyorsun dıye sordum,karsılık olarak beni dövdü,20 yıllık evlilik ilk kez dövdü beni..nasıl böyle birsey itham edersin diye,şu an gecenin 3 u,hala aglıyorum,sabaha neler olacak bılmıyorum..bi akıl verin nıye asırı tepki verdi..bi haltlar karıstıyormu?hiç öyle biri degıldır ama erkek milletine de güven olmaz,yardımlarınıza ıhtıyacım var,ne yapmalıyım...
Gecenin üçünde sessiz sessiz konuşuyorsa ve bunu sizden saklıyorsa evet aldatıyor, ayrıca size de şiddet uygulamış, darp raporu alıp derhal boşanmanızı rica ediyorum, kocamdır bir daha yapmaz, sever o beni, diyorsanız demeyin.

Gecenin üçünde hangi erkek bir arkadaşıyla konuşur hadi konuştu diyelim neden ingilizce ve sessiz sessiz dile getirir? ve neden böyle ani tepki verir?

Aldattı mı diye şüphe etmeyi bırakıp şiddet uyguladı diye darp raporu falan alın.

Arkadaşım şokta mısın iyi misin halt karıştırsa ne karıştırmasa ne şiddet görmüşsün gideceğin yer yok mu

Back
X