Eşim aldatıyor olabilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Alicemed
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

Alicemed

Ziyaretçi
eşimin cüzdanında sevgi sözcükleri yazılı ve ruj izi bulunan notlar buldum. kız öpücük kondurup içine seni seviyorum falan yazmış 8 aylık evliyiz eski kız arkadaşının olduğunu düşünüyorum ama ya değilse... birde eski bile olsa saklaması garip. ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.. burnundan getirmem şart ama sonrası..

böyle bir durumda insanın aklına gelen ilk ve muhtemelen en doğru şeydir aldatildigini düşünmesi
keşke alsaydın o kağıtları ve bir sabah yazdıgın, okudugunda onu darmadağın edecek bir kucuk mektupla beraber cebine bıraksaydın
böylesi durumlarda kadınlar ne kadar seslerini yukseltirlerse erkekler o kadar arsızlaşıyor...
önemli olan derinden ve etkileyici kelimelerle burnundan getirebilmek, yaptigina pişman edebilmek...
sukunetini korumaya çaliş ve dedigimi yap
elini cebine attiginda yaşayacagi şokun ardından vızır vızır seni arayacaktır
kapa telefonunu ve o aksamı yakın bi arkadaşında geçir
burnu sürtsün
tam manasıyla pişman olduguna kanaat getirmeden de dönme o eve...

Allah Allah!!!:1shok:
Ne oluyor bu insanlara böyle..
Oturup konuşun bakalım,belki unutmuştur,eski kız arkadaşının notudur..

akla ilk gelecek sey aldatiyor olmasi.insallah yoktur öyle bisey canim daha cok yeni evlisin cok üzücü bisey.kahretsin allah böyle erkekleri sürüm sürüm süründürsün

Çok üzgünüm çoook klava:

bu okuduğum son aldatma konusudur:1no2:
yoksa paranoyak olup çıkıcam:1no2:
noluyo yaaaaa bu erkeklere

valla şimdi diceksiniz konuşması kolay ama
8 aylık evli olupta cüzdanında öpücük bulunduran
bir adam için hiçte iyi niyetli düşünemem
cüzdan sürekli el altı böyle birşey unutulr mu
muhtemelen yakın bir tarihte konulmuştur o
eski kız arkadaşı vermiş olsa neden hala cüzdan da duruyor
ayrılmışşın gitmiş:bbo:

bu durumda ilk akla gelecek durum ne yazıkki bu gibi gözüküyor.yahu şu erkek milletini hiç anlamıyorum ya.pes diyorummm 8aylık evlilik daha nedirkii.ne sebeple ne gerekçeyle insan eşine bu duyguyu bu durumu yaşatır.bunlar nankörrrr tammklava:

eski sevgilisine ait bile olsa kabul edilemez, dersini vermelisin, daha şimdiden böyleyse ileride ne yapar bilemiyorum.

lise talebesimi canım bu adam :uhm:
böyle notlar öpücükler okul yıllarında yapılır

anacım mart ayı yaklaştıda ondanmıdır nedir yine arttı bu aldatma olayları
öncelikle şunu sölemek istiyorum;diğer topikte annesi bile koymuş olabilir demişsin buna kesinlikle inanmıyorum bence bu eşinin halt yemesi biras daha didiklesen belki başka delillerde bulursun eminim yanlız önce karar vermen gereken aldatıldığından emin olursan ne yapacağın eğer affedeceksen fazla irdelemeden konuyu kapat ama eğer ayrılırım diosan sonuna kadar git onuda pişman et

offf bilememdim ne yapsam. iş yerinde de bişi yapasım yok en iyisi izin alıp gitmek
yorumlarınız için teşekkrler
bakalım akşam uzun olacak

kesinlikle katiliyorum cuzdan surekli kullanilan bir sey ve yeni bir olay olmasa okdar aylar o kagit cuzdanda unutulmus olamaz diye dusunuyorum. gercekten insanlara ne oluyor anlamiyorum. yanlis anlama canm senin icin demiyorum ama bukadar surede aldatilma oluyorsa ya gorucu usulu evlenenlerdir diye dusunucem yada sevmeden emin olmadan evlenenler diye dusunmeye baslicam yoksa baska bir mantikli aciklamasi olmaz bu aldatmalarin. okudukca burdaki aldatmalari paranoyak olup cikicam bnde

eşin seni aldatıyor ....fiziksel değil duygusal bir aldatma olduğu için oldukça da tehlikeli ve senin için de zor ....

bebek sahibi olmadan önce evliliğinin iyice rayına oturmasını bekle derim...

eğer evliliğinizi sürdürebilirseniz de bu kuşkuyu bu yaşadığını nasıl unutabileceksin..yazık eşin yaşanacak olan güzel şeyleri bitirmiş

bu okuduğum son aldatma konusudur:1no2:
yoksa paranoyak olup çıkıcam:1no2:
noluyo yaaaaa bu erkeklere

al bendende o kadar anacim ne bu ya

Manyaklasti bu adamlar galiba, lan madem daha doymadin kari kiza ne diye evlenip elin kizinida mutsuz ediyorsun??

Ama yok ile biri cantada keklik olucak, hazirda duracak, isini yapacak, yemegini koyacak, canim kocacim diyecek cocukta doguracak bol bol, arada bir yataktada iyi olucak, onunda ailesininde kahrini cekecek lakin yetmeyecek o disardada arayacak egosunu tatmin edecek, bakin nasil erkegim ama dimi diyecek....yaziklar olsun böylelerine....:mymeka:

Suraya bak evli barkli adam liseli asik gibi cebinde rujlu notlar falan ne bu ya...?
Yok ya ben daha yazmicam

eşimin şu sıralar da bi ilişkisi olabileceğine inanamıyorum hiç bi yere tek bile gitmiyo her yerde beraberiz tabiii iş hariç. Eski sevgilisi die düşünüyorum ama yine de kurtulamıyorum insan evlendikten sonra nie saklar. off ya o kadarda ugraştı benle evlenebilemk için hani çok seviyodu

Son düzenleyen: Moderatör:
valla benimde aklima ilk gelen o oldu
aldatiliyor olabilirsin ama
belki cüzlaninda unuttu diye demek geliyor icimden ki insallah ölyedir
bende cüzdanimda bazen sakladigim birseyi aylar sonra bulmus olabiliyorum
ne diyim yine ümit ederimki öyledir canim
allah kolaylik versin

vallahi erkeklerden de evlenmekten de soğudum şu son günlerde. gerek burda okuduklarım gerek çevremde duyduklarım beni soğuttu ikisindende. oysaki evlenmeye bağlanmaya hazır hissediyordum kendimi ama artık son günlerde tereddütlerim oluştu ilk defa evlenmeye soğuk yaklaşıyorum klava: evlenipde böle şeyler yaşamak bin beter üzülmek istemiyorumm

al benden de o kadar...
kimseye güvenemeyeceğiz anlaşılan, evlenmeyi hiç istemiyorum bunları duyduktan sonra...

kesinlikle ama kesinlikle süründür, burnundan gelsin bu yaptıkları, ömrünün sonuna kadar böyle birşey yapma cesareti gösteremesin o derece korkut gözünü....
gurbik'in fikrini uygulayabilirsin bence...

kararını vermeden önce kocanı bir dinle ama mutlaka...

bak canim olayina cok uzuldum ama simdi senin akilli davranman gerek benim esimin bana yalan soyledigini yakalarsam hic sen yalAn soyluyorsun demem inanmis gibi yaparim sonra onun davranislarina bakarim yani boyle duumlarda nasil davraniyo diye ve hic bilmiyormus aykalrina yatarim (ama boyle aldatma konusunda degil tabi herangi biseyde allah hic birimizin basina boyle bi durum vermesin insallah seninde oyle dusundugun gibi bisey degildir)
simdi sen otur aksam ustu kocana deki is arkadasim kocasinin cuzdaninda bir kadinin adi ve telefon numarasi bulmus armis numarayi kocasinn bu kadinla iliskisi varmais de ogrenmis de karisi da simdi ayrilmayi dusunuyormus de cok uzuldum diye filan ilave et yani muhabbet ediyomus gibi sonrada deki adamda hem ahlaksizin tekiymis hemde bi okadarda apptalin tekiymis de insan boyle seyi cuzdanina koyarmi hic de oylesine muhabbet edercesine konus ama hic acik verme sonra ertesi gun veya bir kac gun icinde cuzdani gine kontrol et eger notu kocan almissa bu yeni olan bir olaydirozamna ne yapacagini sen iyice dusun AMAAA hala ordaysa kocanin eski sevgililerindendir hic uzulme arkadasim cunku gercekden unutmusdur onu evet gelim insallah eski sevgilisinin notudur ozamandais bitmedi direk diyebilirsin bu nnot ne diye yuzune sorabilirsin azicik eziyet et unutmasydi notu eski sevgilisinin atsaydi erkeklere azicik cektirmek herzaman iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…