Eşim aldatıyor olabilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Alicemed
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
direk sorarsan kesinlikle inkar edecekdir isin dogrusunu ogrenmek istiyorsan akilli davranacaksin hem ilerde bana dogruyumu soyledi yoksa yalanmi deyip evliligini zindan edersin surekli suphe duyup evliligini huzursuz edersin

BENCE SÜPER Bİ FİKİR BU TAKTİĞİ BENDE UYGULUYORUM şakkıdı

İçerik nedeniyle” Ah! erkekler “bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

bi kişi de aldatmasın be laelaelaelaelae
akılları fikirleri merakları batsın erkeklerin :1closedeyes:

BENCE SÜPER Bİ FİKİR BU TAKTİĞİ BENDE UYGULUYORUM şakkıdı

saol canim keske boyle bir durum olmasaydida boyle bir fikir vermek zorunda olmasydim cunku evlilik baska bisey canim ama bunu da unutmayalim kadin ni sinirlendiren erkegin vay haline biz kadar zeki mahluk varmi acaba cunku kimi erkeklerbebeklerden farksizzz

Allahim ya bugun kacinci okuyorum esimede okuyorum o bile artik yuh cekti erkekler neden bunu yapar ya tam su anda bir erkegin sicak yorumunu aktarayim size eskide olsa yenide olsa bu buldugun hayir degil esime gore hamle yapma takibe al elbet fire vericektir ani karar verme olayi iyice ogren

kusacam bu erkek milletinden artık..:mymeka:
noluyo bunlara böyle bu ne uçkura sahip çıkamamazlık..

canım senin durumun için demiyorum. bence eski bir not olabilir. erkekler durmasan cüzdanlarını temizlemezler heralde koymup oraya unutmuştur umarım...

dünyanın sonu geliyor sanırım millet iyce azdı:1closedeyes:

kudurdu bunlar anacım, noluyo sanki evdeki gül gibi karılarına bilmem

yuh ama yani.....eskisi de olsa kabul edilemez...
hem de 8 aylık evlisiniz...hani ayrı falan yaşamıosunuz dimiii

yuh ama yani.....eskisi de olsa kabul edilemez...
hem de 8 aylık evlisiniz...hani ayrı falan yaşamıosunuz dimiii

yok canım yaa ayrı falan diiliz eve Tv bile almadık bir birimizle ilgilenelim vakit alıo die. şimdi beni işten almaya gelio cüzdanı da bende ya onu alacak bende eve gidicem o geri dönecek işe bakar oda kesin cüzdana bi not döşedim koydum akşama kadar düşünsün bakalım ben gibi kara kara. evden okurum yorumları
herkese ayrı ayrı teşekkürler

umarım bi açıklaması vardır.....
üzme kendini....:teselli:

aslında ilk tepkisi çok önemli keşke yüzyüzeyken bu notları bildiğini belli etseydin. inşallah bişey yoktur ama eğer kötü bir durum varsa kendini hazırlamak birşeyler uydurmak için zaman kazanmış olacak. bende çok merak ettim gelişmeleri yazarsın canım..
ama rujlu kağıtlar falan çocuk işi gibi geldi. notlar nasıldı bir sevgiliden gelir gibimi küçük bi kardeşi falan varsa diye aklıma geldi bir anda ne anlama geldiğini bilmez ruj sürüp öpmüş olabilir mi? yetişkin hangi insan öpücüklü not yazar yada hangi akılsız cüzdanında taşır. ben aldatılma olacağını düşünmüyorum işallah yoktur güzelim

[B]hanımlar herkes sevgilisine kocasına sahip çıksın kapanın elinde kalıyo bu ne yahu böyle herkes karısını aldatıyo[/B

vallahi şekerim ben sevgilime not yazarken ya parfümümü sıkarım ya da rujumdan sürerim ki benim kokum bana ait bir şey olsun diye...yani yazaılabilr taşınabilir....

hmm tamam o zaman ben yapmadığım için çocuk işi gibi geldi benim içim geçmiş desene :) hem senin kocan senin notunu taşısın tabi akılsız dememe alınma sakın canım ben bu durum için yazdım o kelimeyi

hayret bısı yaaaaa kesınlıkle oturup konusmalısın ama bagırmadan cunku bagırırsan o da bagırır zeytın yag gıbı uste cıkar tatlım bole bısı buldum bu nedır dıe basla o dokuldukten sonra ne yaparsan yap bagır cagır ceza ver ama o konusana kadar kendıne kesınlıkle hakım ol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bu dedıgımı lutfen dıkkate al kendıne hakım ol tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır sen ıyı olursan o doker ıcını ..sonrasındada gayet mantıklı davran !kendıne yakısanı yap!

of kadinlarin cilesi of,
basimiza ne gelirse erkekler yüzünden geliyo

anlaım ben seni canım...a.s.

konuştumu acaba neler oldu çok merak ediyorum :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…