arkadaşım dün o çaresiz durumunu okuyunca o an senin için ve bu gibi durumlar için dua ettim allahıma.. dua en büyük silah bence
ve şimdi inan sonucu okuyunca derin bir ohh çektim
çokk sevindim kardeşim a.s
bak canim olayina cok uzuldum ama simdi senin akilli davranman gerek benim esimin bana yalan soyledigini yakalarsam hic sen yalAn soyluyorsun demem inanmis gibi yaparim sonra onun davranislarina bakarim yani boyle duumlarda nasil davraniyo diye ve hic bilmiyormus aykalrina yatarim (ama boyle aldatma konusunda degil tabi herangi biseyde allah hic birimizin basina boyle bi durum vermesin insallah seninde oyle dusundugun gibi bisey degildir)
simdi sen otur aksam ustu kocana deki is arkadasim kocasinin cuzdaninda bir kadinin adi ve telefon numarasi bulmus armis numarayi kocasinn bu kadinla iliskisi varmais de ogrenmis de karisi da simdi ayrilmayi dusunuyormus de cok uzuldum diye filan ilave et yani muhabbet ediyomus gibi sonrada deki adamda hem ahlaksizin tekiymis hemde bi okadarda apptalin tekiymis de insan boyle seyi cuzdanina koyarmi hic de oylesine muhabbet edercesine konus ama hic acik verme sonra ertesi gun veya bir kac gun icinde cuzdani gine kontrol et eger notu kocan almissa bu yeni olan bir olaydirozamna ne yapacagini sen iyice dusun AMAAA hala ordaysa kocanin eski sevgililerindendir hic uzulme arkadasim cunku gercekden unutmusdur onu evet gelim insallah eski sevgilisinin notudur ozamandais bitmedi direk diyebilirsin bu nnot ne diye yuzune sorabilirsin azicik eziyet et unutmasydi notu eski sevgilisinin atsaydi erkeklere azicik cektirmek herzaman iyidir
böyle bir durumda insanın aklına gelen ilk ve muhtemelen en doğru şeydir aldatildigini düşünmesi
keşke alsaydın o kağıtları ve bir sabah yazdıgın, okudugunda onu darmadağın edecek bir kucuk mektupla beraber cebine bıraksaydın
böylesi durumlarda kadınlar ne kadar seslerini yukseltirlerse erkekler o kadar arsızlaşıyor...
önemli olan derinden ve etkileyici kelimelerle burnundan getirebilmek, yaptigina pişman edebilmek...
sukunetini korumaya çaliş ve dedigimi yap
elini cebine attiginda yaşayacagi şokun ardından vızır vızır seni arayacaktır
kapa telefonunu ve o aksamı yakın bi arkadaşında geçir
burnu sürtsün
tam manasıyla pişman olduguna kanaat getirmeden de dönme o eve...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?