• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİM ALDATIYORRR

5 aylık bebeğin şuan için fikrini belirtmediği için hem kendi adına hemde onun adına karar vermelisin. .
Sen aldatılma psikolojini üzerinden atabilecekmisin ? eşine eskisi gibi sevgiyle bakabilecekmisin ? çocuğuna babasını laik görüyormusun ?

Şayet boşanmayı düşünmüyorsan eşinin muhabbetleri çirkinleşmeden dur demelisin o zaman ! bunlar nedir diye yüzüne çarpmalısın mesajları. Geleceğe dair planların varsa benim psikolojimi bozmadan sonlandırmalıyız diye korkutmalısın
bende öyle düşünuyorum sağol vazgecilmezim

bakın ben buraya tartısmaya değil fikir aramaya geldim tabi o raddeye gelirsem bosanacam sizde empaati yapın fikir alıyorum

Anlıyorum fikir almaya geldin fakat oldu ki eşinin karşısına çıktın hadi delilleri de gösterdin. Bu sefer adam önlemini almayacak mı? Yani bunu kendi hesabından alenen yapan birisi sizin farketmenizin ardından gizli gizli yapmaya başlar ve sizde paranoyak olup çıkarsınız yaptı mı yapıyor mu diye..

esin seni bulsun diye ozellikle yapmis olabilir. bir sure izle bence sakin caktirma. casus program da yukle.
emin olmadan suclarsan zeytin yagi gibi uste cikacaktir.

bende öyle düşünuyorum sağol vazgecilmezim
Eşinizin üye olduğu siteye siz de üye olabilirsiniz farklı isimle,oradan onunla irtibata geçebilirsiniz,pc ze casus program yüklemeyin eğer bilgisayardan fazla anlamıyorsanız çünkü bu tür programların çoğu virüs oluyor,merak ettim çalışıyor musunuz eğer boşanma durumu olursa ayakta kalabilir misin.

Bosanmayi göze alabiliyorsan sende fake bi hesap acip kocanya yazis elinde kanitin olur bosanirsin ablam ama ben bosanamam dersen görmezden geleceksin.. Sen hesap sorsan dunysyi ona zindan etsende bi adamin yapmaya niyeti varsa her turlu yapar zaten..

EŞİM SİBERALEME GİRMİŞ MERHABA YAZMIS 3 BAYANA YARDIM EDİN NE YAPMAM GEREKİYOR İNKAR EDECEK NERDE YAKALADIN DİYECEK AİLEM UZAKTA BEBEĞİM VAR

arkadaşlara katılıyorum ben de. fake bir hesap açıp onunla konuş sonra da konuşmaların ekran görüntülerini al. boşanmayacaksan da yap bunları en azından her şeyin farkında olduğunu gösterirsin ona.

Allah yardımcınız olsun arkadaşım ama böyle erkeklerin Allah belasını versin diyeceksin.. arkadaşların yorumları çok mantıklı aynı şeyleri yazmaya gerek duymuyorum ama sadece gözetimde kal şimdilik elinde biraz daha belgen olsun derim.bu arada nasıl öğrendiniz bu durumu acaba

Biz akıl versekte terketmeyeceğine göre eşini,
En iyisi görmezden gelmeye dewam et sen....

SADECE MRH YAZMIS 3 KŞİYE YENİ ÜYE OLMUS AMA YAZISTIIGINI BİLE BİLE NASIL DURULURKİ CEVAP VEREN KİŞİ İLE MUTLAKA MSJLASACAK YADA GÖRÜSECEK BİR YOL GÖSTERİRMİSNİZ?
şimdi amacınız önemli: yol gösterin derken,adam kadınlarla muhabbeti ilerletmesin diye mi yol gösterelim,yoksa delil toplamam lazım yol gösterin mi?
o önemli...

ya yazıklar olsun böyle insanlara bebeginiz varmış bir de.. bulmuşsub eşini, kurmuşsun aileni neden gözün dışarda... canım şüpheyle yaşamak çok zor konuş acik açık soyle gordum de..arkadasin dedigi gibi kaydet bi yere inkar ederse göster. allah yardımcin olsun ..

konuyu derinleştirip sonra da affetmiş, kabullenmiş kadın olarak yanında kalacağınıza
safı oynayın o halde, ne diyim ki size ben?

hadi konuşmasını engellediniz diyelim
adamın zihniyetini değiştirmeye çözüm bulabilecek misiniz?

kendinize saygınız, güveniniz olsun
boşanın demiyorum, o sizin ilkelerinize bağlı
ancak bir şey yapmanız gerektiğinin farkındasınız ki burdasınız....

SADECE MRH YAZMIS 3 KŞİYE YENİ ÜYE OLMUS AMA YAZISTIIGINI BİLE BİLE NASIL DURULURKİ CEVAP VEREN KİŞİ İLE MUTLAKA MSJLASACAK YADA GÖRÜSECEK BİR YOL GÖSTERİRMİSNİZ?

direk karsiniza alin konusun esinizi neden bu denli bi siteye girme geregi duydugunu amacinn ne oldugunu güzel bi evliliginiz beebgniz varken baska bi kadinla neden arkadaslik kurmaya calsidiignzi aklinizdaki butun sorulari tek tek sorun.. bence en iyi yol bu bilmezden gelmek ilerisi icin iyi degil hem sizin icinizi kemirir hem daha kimbilir neler yapiyor diye dusunursunuz.. Esinize karsi güveninizi yitirmeden direkt olarak konusmanizi öneririm.. kavga etmek zorunda degilsiniz siz yapsaydiniz böxl bisi nasil karsilarmis biraz sizin yerine koysun kendini ben sana ne vermiyorumda sen disarda baskalariyla konusma geregi duduyorsun deyin.. onun aklindan gecenleride ögrenmis olursunuz hem..

Back
X