bende öyle düşünuyorum sağol vazgecilmezim5 aylık bebeğin şuan için fikrini belirtmediği için hem kendi adına hemde onun adına karar vermelisin. .
Sen aldatılma psikolojini üzerinden atabilecekmisin ? eşine eskisi gibi sevgiyle bakabilecekmisin ? çocuğuna babasını laik görüyormusun ?
Şayet boşanmayı düşünmüyorsan eşinin muhabbetleri çirkinleşmeden dur demelisin o zaman ! bunlar nedir diye yüzüne çarpmalısın mesajları. Geleceğe dair planların varsa benim psikolojimi bozmadan sonlandırmalıyız diye korkutmalısın
bakın ben buraya tartısmaya değil fikir aramaya geldim tabi o raddeye gelirsem bosanacam sizde empaati yapın fikir alıyorum
bende aynı seyi düsünüyorum bide annesinin ablasının yanında ben üye oluyorum felan dedi saka yapıyor sandım gececi sabah gelmiş gecmişe baktım uye olmus merhaba yazmıs bide onların yanında diyor
ölede canım böylede durulmazki merhaba ya cevap gelse bulusacak unu biliyosun yani
Eşinizin üye olduğu siteye siz de üye olabilirsiniz farklı isimle,oradan onunla irtibata geçebilirsiniz,pc ze casus program yüklemeyin eğer bilgisayardan fazla anlamıyorsanız çünkü bu tür programların çoğu virüs oluyor,merak ettim çalışıyor musunuz eğer boşanma durumu olursa ayakta kalabilir misin.bende öyle düşünuyorum sağol vazgecilmezim
EŞİM SİBERALEME GİRMİŞ MERHABA YAZMIS 3 BAYANA YARDIM EDİN NE YAPMAM GEREKİYOR İNKAR EDECEK NERDE YAKALADIN DİYECEK AİLEM UZAKTA BEBEĞİM VAR
Evliliğinizi bozmayacağınıza göre bilmezden gelmekten başka çare yok...
EŞİM SİBERALEME GİRMİŞ MERHABA YAZMIS 3 BAYANA YARDIM EDİN NE YAPMAM GEREKİYOR İNKAR EDECEK NERDE YAKALADIN DİYECEK AİLEM UZAKTA BEBEĞİM VAR
şimdi amacınız önemli: yol gösterin derken,adam kadınlarla muhabbeti ilerletmesin diye mi yol gösterelim,yoksa delil toplamam lazım yol gösterin mi?SADECE MRH YAZMIS 3 KŞİYE YENİ ÜYE OLMUS AMA YAZISTIIGINI BİLE BİLE NASIL DURULURKİ CEVAP VEREN KİŞİ İLE MUTLAKA MSJLASACAK YADA GÖRÜSECEK BİR YOL GÖSTERİRMİSNİZ?
SADECE MRH YAZMIS 3 KŞİYE YENİ ÜYE OLMUS AMA YAZISTIIGINI BİLE BİLE NASIL DURULURKİ CEVAP VEREN KİŞİ İLE MUTLAKA MSJLASACAK YADA GÖRÜSECEK BİR YOL GÖSTERİRMİSNİZ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?