EŞİM ALDATIYORRR

SABIRRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
32
1
28
İstanbul
EŞİM SİBERALEME GİRMİŞ MERHABA YAZMIS 3 BAYANA YARDIM EDİN NE YAPMAM GEREKİYOR İNKAR EDECEK NERDE YAKALADIN DİYECEK AİLEM UZAKTA BEBEĞİM VAR

Ne zaman ki bu pcler akıllı telefonlar hayatımıza girdi erkekler iyice zıvanadan çıktı...Nasıl yalan dicek basbaya ortada işte girdiğin dersin saat saat belli dersin ..görünen köy klavuz mu ister ?Ne yazmış ki kadınlara sadece merhaba mı ? offf bi de öyle saçma bir siteki yazık valla ...

SADECE MRH YAZMIS 3 KŞİYE YENİ ÜYE OLMUS AMA YAZISTIIGINI BİLE BİLE NASIL DURULURKİ CEVAP VEREN KİŞİ İLE MUTLAKA MSJLASACAK YADA GÖRÜSECEK BİR YOL GÖSTERİRMİSNİZ?

Inkar etmesi sizin artık şüphe içinde yasayacaginiz gerçeğini değiştirmeye yetmeyecek ne yazık ki. Ama ne kadar ileri gidebilecegini merak ediyorsanız siz de bir üyelik açıp onunla yazışın.

soracaksın tabi ki hesabını..
henüz aldatamamış ama belliki niyeti bozmuş...

bence bira bekleyin çaktırmadan kontrol edin daha fazla yazışırsa konuşmaları kaydedip gösterin.....eşyalarınızı alın ve boşayın....
şimdi söyleseniz sadece mrb dedim diyecek belki de öyle yırtmaya çalışacak ben bekleyin derim.........

SADECE MRH YAZMIS 3 KŞİYE YENİ ÜYE OLMUS AMA YAZISTIIGINI BİLE BİLE NASIL DURULURKİ CEVAP VEREN KİŞİ İLE MUTLAKA MSJLASACAK YADA GÖRÜSECEK BİR YOL GÖSTERİRMİSNİZ?

Önce dediğim gibi printscreen ile ekran görüntülerini alıp kaydet ve takibe başla.
Ha nasılsa boşanmam diyorsan hiç girme bu işlere. Boşanacaksan takip et.

bu erkekler nasıl yaratıklar anlamadım...yuvalarını yıkma tehlikesine rağmen o pisliklerini her an gösteriyorlar...bunu erkekler yapıyor da cevap veren kadınlar ne diye cevap verir hiçmi akıllları yok evlidir başka bir şeydir.belki yuva yıkıyorum belki bir kadının dünyasını karartırım diye...BEYİNLERİ BELDEN AŞAGIYA ÇALIŞAN BİR GRUP ZIVANADAN ÇIKMIŞ İNSAN GRUBU...

Eğer şimdi ya da öğrendiğinizde sadece bağırıp çağırıp sonrasında da affederseniz bundan sonra daha arzsız hareket edecektir.
Üstelik size olan saygısı da, değeriniz de azalacaktır bilip de affettiğinizde..

büyük harfle yazmayı bir bırakacaksın önce zira az birazı az biraz geçe banlanabilirsin...merhaba yazdıysa bak nickine kocanın sende bir hesap aç sende ona merhaba de seninle dialoğa girmesini sağla..konuş konuş mkonuş mesajlaş(AYRILMAK İSTİYON YA ONDAN YAZIYORUM BUNU) sonra buluşma ayarla..buluşmaya geldiği an elinde internet mesajlaşmaları ve karşında kocan adliye sarayının yeri bellidir gideceksin oraya dilekçeni vereceksin..hayırlı mübarek olsun...iki saat sonra kocam gül gibidir diyeceksen mesajı dikkate dahi alma..

kesinlikle görüşmeyi an ve an kaydetin

ben şudurumda susar ne kadar ileri gidebilecek diye beklerdim

takip ederdim karşısına geçer nedeniii sorardım mutlaka

affetmek içinse ben herşeyimi koymuşken ortaya bi güvensizlikle herşeyi yakarr

ve dökümanlarla beraber bide boşanma celbini gönderiridim kendilerine....

ne gül gbisi arkadasım ortada hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…