Eşim aldatmış olabilir

daha güzel açıklanamazdı

boşandıktan sonraki hayatının zorluklarını yazmışsın ama şuanki durumundan daha kötü olamaz .. bi kadını en çok inciten şeydir. bana göre aldatılmak..

boşandıktan sonraki hayatının zorluklarını yazmışsın ama şuanki durumundan daha kötü olamaz .. bi kadını en çok inciten şeydir. bana göre aldatılmak..

kesinlikle.
Ayrıca konu sahibinin iyi bir işi, geliri varmış. kim bilir kaç kadın var ki ihanete uğrayıp boşanmak istemesine rağmen imkanı olmadığı için bosanamiyor. Boşanma da elbette zor durum ama bosanabilme imkanına sahip olmak çok önemli bir şey bence.

ben genelleme yapıyorum ama sizi katmıyorum sizinki istisna olabilir bir çok kadın boşanmaz ama eşim pavyona gitti diye ben böyle düşünüyorum. bu kadar basit beni veya başkasını konuşmuyorum bir çok kadın boşamaz ha iyimi yapar kötümü yapar onu bilemem ama aynı şey değil bana göre... ha hepsi kavga eder tepkisini gösterir ama böyle bir şeyden ayrılır mı? yoksa ben tepkisiz kalır demiyorum ilk başta ayrılıyorum der kavga eder çeker gider ama boşanmaz.

ben ailem evlendiğim kişiye şiddetli karşı olmasına rağmen kaçarak evledik. buna rağmen eşimin en ufak bi hatası olmasına karşın hiç kimseyi düşünmeden boşanırım .. el alem ne der acaba ? ailem o kadar karşıydı onların yüzüne nasıl bakarım ? bunları tabikide insan düşünür ama hiçbişey insanın mutluluğundan daha önemli değil. .

Bu kadar sacmaliga ragmen neden hala cekiyosunuz bu adami... kucakdansi yaptirmis hemde istemeyetek... yuh yani ya neden katlaniyosunuz hala merak ettim... cocuk var galiba o yuzdenmi? Allah yardimciniz olsun

böyle bişeyden ayrılmazsa yarınki yapacaklarınada hiç üzülmesin

Tam bir aldatma olması için ne olması gerekiyor?
Bu konular ve konu sahiplerinin gerçekleri kabullenemeyişleri benim doğrularımı bile tekrar düşünmeme neden oluyor?

ben bir de şunu anlamıyorum; defalarca eşini kandirip, arkasından iş çeviren, striptiz kulübüne gidip kucak dansı yaptıran kişi o adam ama "elalem boşandığım için bana ne der" diye düşünen konu sahibi. elaleme hiçbir konuda laf düşmez aslında ama birileri elestirecekse de aldatan adamı elestirip boşanan kadını tebrik etmeli.

Sizce ne kadar gitti ... otel kulup.. oturup konustular mi sence... kendinizi kandirmayin.. sevgi goreceliymis demekki... bir kez daha anladim... nasil seviyorum diyorsunuz hala... kandirmayin kendinizi...

aynen öyle başkası ne der diye hareket edilmemeli... çünkü o başkası dedikleri kişiler şuanda evlerinde mutlu ... mutsuz olan kadının kendisi oluyor maalesef.. çocuğuk içinsede böyle mutsuz bir yuvada büyüyeceğine anne baba ayrı yaşaması bana daha mantıklı geliyr

Da onun kontrolü bizde değil ya pek işe yaramıyor. Halbuki olsa böyle uzaktan kumandası. Tam yeltenirken uzaktan sinyal gelince basıcaksın düğmeye. Vereceksin elektriği. Vereceksin elektriği

eh ne fark eder ki
öenmli olan yaklaşmaması, yaklaştıktan sonra bir anlamı yok
elektrik tehdidiyle bize sadık kalan adamı napalım
bir adamın içinde vardır ya da yoktur
işi gücü bırakıp kontrol mü edeceğiz :

Evet gayet de aynı şey. Gözle aldatma da aynı şey, önceki mesajınızda bunu örnek vermişsiniz. Göz takılması sayılmaz, bizim de gözümüz takılıyor bazen. Ama yanındaki kadını hiçe sayıp etraftaki kadınlara öküz gibi bakmak da aldatmadır, karakter sorunudur. Pavyona gitmek zaten başlı başına ucuz bir eylem. Hayatımda hiç pavyon ortamı görmedim ama Youtube'da bir videoya denk gelip meraktan bakmıştım. Herifleri kaz gibi yoluyorlar parasal olarak ve striptizden farkı olmayan şeyler. Bu da biriyle yatmakla aynı. Farkı yok. Kusura bakmayın boynuzlanmak hoşuma gitmez, buradaki birçok kadının da gitmez. Bazı kadınlar için doğal seleksiyon şart ama.

ben konu sahibinin çocuğunu yeterince düşünmediğini düşünüyorum, çünkü kendisinin HIV kaptigini düşünen, süphelenen; otelde veya baska yerlerde muhtemelen hastalıklı kadinlarla iliskiye girmis olma ihtimali bulunan bir adamdan ( ki bu adam hiv dışında başka virüsler de kapmış olabilir) çocuk yapmış ve çocuğunun sağlığını, hayatını tehlikeye atmış kendi sağlığına ek olarak.

bencede ..

böyle bişeyden ayrılmazsa yarınki yapacaklarınada hiç üzülmesin

herkes çok rahat konuşuyo Allah hiç kimsenin başına vermesin ona boşarım buna boşarım demek benim içinde kolay

benim boynuzlanmak çok hoşuma gider keşke boynuzlansam diye her gece dua ediyorum ve ben pavyonları çok severim keşke bütün erkekler pavyona gitse diyede dua ediyorum. kocam bir kadına öküz gibi bakarsa bakabilirsin aşkım bu aldatma sayılmaz çokda hoşuma gider derim. burdada size bunları anlatmak istemiştim beni dinlediğiniz anladığınız için teşekkür ederim...
Evet ve o pavyonlar her yerde var veacayip para kazanıyor ve oraya işsiz güçsüz ezik erkekler gitmiyor sadece aksine daha farklılar gidiyor oraya bekar erkeklede gitmiyor çoğu evli. erkeklerin zihniyetlerini beyinlerini anlayamazsınız siz kadınca düşünüyorsunuz.kimse aldatılmaktan hoşlanmaz kimse hazmedemez ama hepimizin aldatılma ihtimali yüksek ben hayatta hiç bir erkeğe %100 güvenmem (eşim gayet ii hiç bir sorunumuz yok bu arada başka anlamlar çıkarmayın eşim beni aldatır demiyorum ama asla ömrümüz boyunca beni kesinlikle aldatmaz da demem hiç bir zaman) çünkü akılları fikirleri zikirleri farklı ben aldatma sayılmaz demiyorum hepsi aldatma sayılır ama hepsinde verilecek tepki bana göre aynı değildir. bayanlar eğer kadına öküz gibi baktı beni aldattı boşanıcam diyorsanız evlenmeyin çünkü boşanma ihtimaliniz çok yüksek!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…