- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
- Konu Sahibi ayseozlemaylin
-
Aldatmanın ne gibi kabul edilir türleri var çok merak ettim.
Evet ben aldatıldığımı öğrenirsem boşarım.
Sebebi daha doğrusu bahanesi ne olursa olsun ki bunun bahanesi de olmaz.
Hiçbir şey bunu haklı çıkaramaz.
Asla bunu gururuma yedirmem.
Kendine saygısı olan bir insan da yedirmez zaten.
Sizi gördükleriniz iyi kandirmis bence. Neden aldatma sayilan sayilmayan seyleri ayiklar aldatılan kadınlar çünkü bosanmaya cesaret edemez e gelmiş millete aglamis anlatmis bakti affetmekten başka çare yok....sonuç "aslında sevgi yokmuş ask yokmuş tek gecelikmis bu aldatma sayilmaz iste bir tane mesajmis bir kulupmus vs" der ve aslinda kendi içinde bile inanmadigi şeyi millete size bana inandirmaya calisir.hanımlar sizlerle uğraşılmaz Allah yaşatmasın kimseye ama bir gün yaşarsanız benim söylediklerini aklınıza getirin o zaman aynı değilmiş dersiniz anlarsınız aldatılan arkadaşlarım var acaba sevdimi duygu hissettimi diye defalarca ağladılar yatsaydıda aşık olmasaydı diyen oldu o işler oyle olmuyo aldatılanların bir yorumlarını dinleyin bakalım hepsi aynı değil yani hayat sizin zannettiğin kadar bbasit tek düze kural değil ben yaşamadım ama çevremde çok yaşayan oldu erkeklerin yüzde doksanı aldatmak ister çoğu ortam bulamadığından korkusundan çok çok azıda sadakatinden aldatmaz ama tekrar tekrar söylüyorum hepsine üzülür sinirlenirdim ama her aldatma aynı değildir. bunu iddaa edende ben hepsini aynı görürüm aynı tepkiyi veririrm hepsinde boşarım bilmem ne diyende daha hayatın gerçeklerini kavrayamamış demektir
BUTTERFLYINGhanımlar sizlerle uğraşılmaz Allah yaşatmasın kimseye ama bir gün yaşarsanız benim söylediklerini aklınıza getirin o zaman aynı değilmiş dersiniz anlarsınız aldatılan arkadaşlarım var acaba sevdimi duygu hissettimi diye defalarca ağladılar yatsaydıda aşık olmasaydı diyen oldu o işler oyle olmuyo aldatılanların bir yorumlarını dinleyin bakalım hepsi aynı değil yani hayat sizin zannettiğin kadar bbasit tek düze kural değil ben yaşamadım ama çevremde çok yaşayan oldu erkeklerin yüzde doksanı aldatmak ister çoğu ortam bulamadığından korkusundan çok çok azıda sadakatinden aldatmaz ama tekrar tekrar söylüyorum hepsine üzülür sinirlenirdim ama her aldatma aynı değildir. bunu iddaa edende ben hepsini aynı görürüm aynı tepkiyi veririrm hepsinde boşarım bilmem ne diyende daha hayatın gerçeklerini kavrayamamış demektir
Sizi gördükleriniz iyi kandirmis bence. Neden aldatma sayilan sayilmayan seyleri ayiklar aldatılan kadınlar çünkü bosanmaya cesaret edemez e gelmiş millete aglamis anlatmis bakti affetmekten başka çare yok....sonuç "aslında sevgi yokmuş ask yokmuş tek gecelikmis bu aldatma sayilmaz iste bir tane mesajmis bir kulupmus vs" der ve aslinda kendi içinde bile inanmadigi şeyi millete size bana inandirmaya calisir.
Ama siz bayagi inanmissiniz buna da gerçekler böyle değil iste. Bu dünya üzerinde hic bir kadın ya da erkek esine başka birinin ne dokunmasini ne kucagina oturmasini ister. Otellerde birinin tenine sikica sarildigini düşünmek seven bir insani kahreder. Yani bu aldatma sayilmaz diyen kadinlarin sozune degil içine bakmak lazim
aynı bensin . canım neden paranoyaksın çünkü seni buna iten o . sende onun yaptıklarını yap kendine bekar hayatı yaşayan umursamayan doğruları olmayan kız arkadaşlar bul. erkeklerin takıldığı gece klüplerine git . fotoğraflarınızı çek .bir şeklilde bunlara ulaşmasını sağla bak bakalım o paranoyak olmuyor mu. ama sen bunları yapar mısın bence yapmazsın çünkü bunlar doğru şeyler değil. burada sorun sende değilki uçkurunun peşindeki kocanda. daha fazla yazamıycam yazdıkça sinirleniyorum .Arkadaşlar bir bucuk yıldır bir sıkıntım var.
2011 yılında evlendim. Eşimin işle ilgili egitimi nedeniyle 2013 yılında yurtdısına yerlestik. Kendisi benden önce gitti ben de sadece 23 gün sonra yanına gittim. Ama bu 23 günde ne olduysa oldu. Hersey mahvoldu.
Ben onun yanına gittikten 3-5 gün sonra açtım bilgisayarını karıstırdım. Ben yokken ne yapmıs vs dıye. Aslında birseyden süpelenmıyordum. Oylesıne bakmaktı amacım. Bir baktım ki o ülkeye ait arkadaslık yani sevgili bulma sitesine üye olmuş hem de üşenmemiş baya formu doldurmus uzun uzun. Üye olduktan sonra da 6-7 tane güzel kızın fotograflarını begenmıs. Baska herhangi bir mesaj vs yoktu.
İkinci mesele daha vahim: benim oraya varıs gunumden bir gün once internette aids nasıl bulasır belirtileri nelerdir diye arama yapmıs.Ben tabi hem flört sitesini hem de aids olayını gorunce basımdan assagı kaynar sular dökuldu.
Ben bunları gördugum sırada arkadaslarıyla (hepsi bekar ve kız pesinde tipler) dısarıda takılıyorlardı. Hemen telefon edip saydırmaya basladım görduklerımı soyledım. O da hemen kalkıp eve geldı. Arkadaslık sitesi için cok ozur diledi. Arkadaslarına uydugunu ve sadece bir geyik muhabbeti oldugunu arkadasları gırdı dıye merak ettıgını. sadece begen tusuna basılan basit bir site oldugu vs soyledi. Aids icin ise ordaki egitim icin saglık raporu alınıyor o sırada cok igne yedigini ayrıca ordan yeni aldıgı ayakkabının ayagını yara yaptıgını bu yaranın ve alnında cıkan yaranın onu süphelendırdıgını o yuzden de acaba hastaneden igneden vs bulasmıs mıdır dıye baktıgını beni hic aldatmadıgını ve aldatmayacagını söleyerek bir sekılde 1-2 gunde gönlümü aldı.
Fakat bu olay yuzunden bir yıl boyunca sık sık kavgalar ettik ben acaba aldattı mı dıye dusunup durdum.
Bır yıl sonunda ben Turkıyeyı zıyarete geldim ve eşim yine oradaki bekar arkadasları ile kaldı. Ve o kadar söze bir daha yapmayacagım tarzı laflara ragmen yeni vukuatlarını yakaladım. Tekrar bilgısayarını kontrol ettim ben yokken ne yapmıs dıye. Arama motorunda otel arattıgını gordum. Oteli arattıgı yer bizim orada yasadıgımız eve 30-40 dk lık bi yer. Bir kac gün sonrasında da "sex in our city" gibi bişey yazmış aratmış. Yaşadıgımız yeri yazmayacagım ornek olarak "MÜnih'de seks" gibi bir şey yazmıs yani. BEn yıne cıldırdım tabiki. Ne oldugunu sordum. Bana bekar bir arkadası ile strıptız kulube gıttıklerını itiraf etti. Strıptız kulupten cıktıktan sonra arkadasının sarhos oldugunu o yuzden araba kullanamayacagı ıcın otel baktıklarını söledi. Arkadası ben ıcmıcem kullanırım demıs ama ıcmıs. Ikısı de sarhos ve orada sarhos yakalanmaları işlerinden olmaları demek. Ama o gece otelde de kalmamıslar bir sekılde donmusler. Beni arkadası ile yuzlestırmek zorunda kaldı arkadası da aynı seyleri soyledi. Bu arada ben sınırle kucak dansı da yaptırdın mı dıyınce ona da evet dedi zaten kadın kendı oturdu birden dedi. BEn iyice yoldan cıktım.Daha sonraki gün ŞEhirde sex diye niye arattın dedim ona da o kulübe tekrar gitmek istedigi icin aratma yaptıgını soledi. AMa strıptiz kulubü netten bulmak isteyen sex dıye aratmaz deıl mı ? Striptiz diye aratır yada dans kulübü filan yazar
Siz benım yerımde olsanız ne dusunurdunuz ? Ne yapardınız ?
Eskiden de kontrol ederdim onu bir sey yoktu güvenıyordum. Evliligimiz superdi desem yalan olur. Sorunlar vardı ama turıyedeyken dısarı bıle cıkmazdı hıc. Eve baglıydı. Durust bir insan oldugunu da bılıyorum. Ama yurtdısına gidip de kendıncen yasca kucuk ve bekar arkadaslarına bu kadar kısa surede uyması beni cok yaraladı. Artık paranoyak bir insanım hala farklı bi ulkede ben sureklı bunları hatırlıyorum moralım sııfırlanıyor kavga cıkarıyorum. Aldattım dese belkı bu kadar yorulmazdım bı sure uzulur unuturdum yada bosanırdım ama bu sekılde belırsızlık benı yedi bitirdi. O kadar agır kavga ettık hepsın de de kesınlıkle aldatmadım aldatmayacagım dıyor benı sevdıgını soyluyor. Artık ben eski konuları actıkca beni suclamaya basladı. Sureklı evlılıgımızı baltaladıgımı ona guvenmem gerektıgını bu işin böle yurumeyecegını vs
Ne dusunmelıyım ne yapmalıyım sizce ? Sizce aldatmıs mıdır? Objektif yorumlara ihtiyacım var.
BUTTERFLYING
beni anladıgın ıcın tesekkur ederım. ben en bastaki mesajımda herseyı acıkca yazdım ama suan bu durumumla dalga gecen arkadaslar yazdıklarımı tamamen yanlıs anlamıslar.tekrar mesajımı iice okusunlar. ondan sonra da özür dilemeseler de olur. biri demis otelde kalmıs biri demıs tek gecelık işiskı yasamıs vs bunlar olmadı ve sımdı olmadı dıınce de sankı esımı savunuo durumuna dusuorum siz önce bi ılk mesajımı tekrar okuyun. caresiz oldugumu ve esimin ne kadar ileri gittigini bilmedigimi yazdım. evlilikte bazı seyler affedılebılır ( ki ben hala affedebilmiş degilim ) ama bazı seylerde de bosanmak zorundasındır ben bunca zaman esime belki dogru soyluordur seklınde yaklastım herseyı bıtırmek kolay deıl bir cırpıda. hamıleyken de ıkıncı vaka oldu cocuk dogdu ben hala paranoyak halde esımı internetten harıtadan vs takıp edıyorum kı bu bı cozum olamaz. konuyu acmak yıne de ıı oldu cunku bu olanları aileme anlattıgımda aldatmamıstır esın oyle bırı deıl vs dedıler benı hep yatıstırdılar ama objektif yorumlar degıldı
BUTTERFLYING
beni anladıgın ıcın tesekkur ederım. ben en bastaki mesajımda herseyı acıkca yazdım ama suan bu durumumla dalga gecen arkadaslar yazdıklarımı tamamen yanlıs anlamıslar.tekrar mesajımı iice okusunlar. ondan sonra da özür dilemeseler de olur. biri demis otelde kalmıs biri demıs tek gecelık işiskı yasamıs vs bunlar olmadı ve sımdı olmadı dıınce de sankı esımı savunuo durumuna dusuorum siz önce bi ılk mesajımı tekrar okuyun. caresiz oldugumu ve esimin ne kadar ileri gittigini bilmedigimi yazdım. evlilikte bazı seyler affedılebılır ( ki ben hala affedebilmiş degilim ) ama bazı seylerde de bosanmak zorundasındır ben bunca zaman esime belki dogru soyluordur seklınde yaklastım herseyı bıtırmek kolay deıl bir cırpıda. hamıleyken de ıkıncı vaka oldu cocuk dogdu ben hala paranoyak halde esımı internetten harıtadan vs takıp edıyorum kı bu bı cozum olamaz. konuyu acmak yıne de ıı oldu cunku bu olanları aileme anlattıgımda aldatmamıstır esın oyle bırı deıl vs dedıler benı hep yatıstırdılar ama objektif yorumlar degıldı
Yanlış düşünüyorsun amaaa, nasıl ki kadınlar her şeyi yapıp zarı koruyunca hala bakire oluyorsa erkekler de kadının her yerini elleyip yalnız birleşmez gerçekleşmemişse aldatmamış sayılıyor.yahu kucak dansı = 3 birim sinirlenmek, ilişki = 5 birim sinirlenmek diye bir ölçü mü var? ihanet mi? ihanet! Bitti..
siz affedersiniz, biz de affetmeyiz diyoruz.. ha çıplak bir kadını pantolonlu oturtmuş kucağına ha pantolonsuz fark ne? kaldı ki adam evde otel aratıp çıkıyor, karısına yoldan otel baktık diyor.. aids testi yapıp iş için yaptırdım diyor, peki neden genel kan testi değil de aids?.. konu sahibi gitsin sorsun eşinin iş arkadaşlarını onlar periyodik olarak aids testi yaptırıyorlar mı iş (!) için.. yani sizin kastettiğiniz ihanette var işin içinde, ama bir siz- bir de konu sahibi göremedi..
hanımefendi benmi anlatamıyorum derdimi ben aldatma sayılmaz aldatma değildir mi dedim on tane örnk veriyorum hepsi aynı şey değildir burdaki herkesde aynı tepkiyi vermez diyorum bu kadar basit kim ister kim kabullenir sanki ben dedim ki kocama sarılsınlar ben hazmederim. hepsi aynı şey değildir hepsi aynı şekilde üzmez hepsi boşanma sebebi olmayabilir herkes için. ağlayan arkadaşlarımın birisi boşandı bu arada sadece ben insanların neler hissettiğini anlatmak istedim sizlere hepsini aynı kefeye konamayacağını bu kadar basit iddaa eden varmı kocamın pavyona gitmesiyle bir kadınla uzun süreli bir ilişki yaşaması beni aynı şekilde üzer aynı tepkileri verirrm diyen??
Yeni kitabım cıktı.
"Aldatma olan ve olmayan durumlar"
Özellikle boşanmamak için kırk takla atan kadınlar için.
Bu kitaptan sonra iddia ediyorum kolay kolay boşanamıyacaksınız.
Kural:1 itiraf etmesini bekleyin her ne durumda olursa olsun.Bu size boşanmamak için zaman kazandırır.
Kural:2 unutmayın her durumun bir acıklaması var,lütfen kocanıza inanın.
var ben varım başından beri anlatmaya çalışıyorum hala da söylüyorum boşarım.nethanımefendi benmi anlatamıyorum derdimi ben aldatma sayılmaz aldatma değildir mi dedim on tane örnk veriyorum hepsi aynı şey değildir burdaki herkesde aynı tepkiyi vermez diyorum bu kadar basit kim ister kim kabullenir sanki ben dedim ki kocama sarılsınlar ben hazmederim. hepsi aynı şey değildir hepsi aynı şekilde üzmez hepsi boşanma sebebi olmayabilir herkes için. ağlayan arkadaşlarımın birisi boşandı bu arada sadece ben insanların neler hissettiğini anlatmak istedim sizlere hepsini aynı kefeye konamayacağını bu kadar basit iddaa eden varmı kocamın pavyona gitmesiyle bir kadınla uzun süreli bir ilişki yaşaması beni aynı şekilde üzer aynı tepkileri verirrm diyen??
Yani siz ayagi yara oldu diye aidsden şüphelenen esinize inandiniz.BUTTERFLYING
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?