Eşim aldatmış olabilir

Konuyu okudum, yatakta kadınla yakalayan karısına "Aaaa bu kim?" diyen Şener Şen geldi aklıma :) Full inkar durumu yani.

Bu arada gelen yorumları derinlemesine okumadım ama bir yorumunuzu gördüm ve size hak verdim. Elbette her aldatılma çeşidinin hissettireceği şey farklıdır. Kucak dansı ve birine aşık olmak aynı şey mi? Değil tabii. Kucak dansı hoşgörülebilir, aşık olmak hoşgörülemez gibi bir şey söylemeye çalışmıyorum ama ikisi aynı duyguyu, aynı öfkeyi, aynı üzüntüyü vermeyebilir.

aldatmnın bahanesi olur demedim ben hepsi aynı değil siz hepsinde boşayabilirsiniz ben boşayaazsınızda demedim ama hepsine aynı tepkiyi vermezsiniz veya siz kocanızı pavyona gitti diye boşarsınız ama çoğu insan bunu bi aldatma olarak görse bile kocasını boşamaz ama kocasının sevgilisi oluğunu öğrenirse bi çok kadın boşar bunun nesi garip geliyo yaa anlamıyorum ben gerçekten

Sizi gördükleriniz iyi kandirmis bence. Neden aldatma sayilan sayilmayan seyleri ayiklar aldatılan kadınlar çünkü bosanmaya cesaret edemez e gelmiş millete aglamis anlatmis bakti affetmekten başka çare yok....sonuç "aslında sevgi yokmuş ask yokmuş tek gecelikmis bu aldatma sayilmaz iste bir tane mesajmis bir kulupmus vs" der ve aslinda kendi içinde bile inanmadigi şeyi millete size bana inandirmaya calisir.

Ama siz bayagi inanmissiniz buna da gerçekler böyle değil iste. Bu dünya üzerinde hic bir kadın ya da erkek esine başka birinin ne dokunmasini ne kucagina oturmasini ister. Otellerde birinin tenine sikica sarildigini düşünmek seven bir insani kahreder. Yani bu aldatma sayilmaz diyen kadinlarin sozune degil içine bakmak lazim

Kucak dansı strptız yapması sızce normal mı yaa arkadasım adam daha nasıl ıtıtaf etsın etmıs ıste daha ne ıtırafı beklıyosun kı...

BUTTERFLYING
beni anladıgın ıcın tesekkur ederım. ben en bastaki mesajımda herseyı acıkca yazdım ama suan bu durumumla dalga gecen arkadaslar yazdıklarımı tamamen yanlıs anlamıslar.tekrar mesajımı iice okusunlar. ondan sonra da özür dilemeseler de olur. biri demis otelde kalmıs biri demıs tek gecelık işiskı yasamıs vs bunlar olmadı ve sımdı olmadı dıınce de sankı esımı savunuo durumuna dusuorum siz önce bi ılk mesajımı tekrar okuyun. caresiz oldugumu ve esimin ne kadar ileri gittigini bilmedigimi yazdım. evlilikte bazı seyler affedılebılır ( ki ben hala affedebilmiş degilim ) ama bazı seylerde de bosanmak zorundasındır ben bunca zaman esime belki dogru soyluordur seklınde yaklastım herseyı bıtırmek kolay deıl bir cırpıda. hamıleyken de ıkıncı vaka oldu cocuk dogdu ben hala paranoyak halde esımı internetten harıtadan vs takıp edıyorum kı bu bı cozum olamaz. konuyu acmak yıne de ıı oldu cunku bu olanları aileme anlattıgımda aldatmamıstır esın oyle bırı deıl vs dedıler benı hep yatıstırdılar ama objektif yorumlar degıldı

hanımefendi benmi anlatamıyorum derdimi ben aldatma sayılmaz aldatma değildir mi dedim on tane örnk veriyorum hepsi aynı şey değildir burdaki herkesde aynı tepkiyi vermez diyorum bu kadar basit kim ister kim kabullenir sanki ben dedim ki kocama sarılsınlar ben hazmederim. hepsi aynı şey değildir hepsi aynı şekilde üzmez hepsi boşanma sebebi olmayabilir herkes için. ağlayan arkadaşlarımın birisi boşandı bu arada sadece ben insanların neler hissettiğini anlatmak istedim sizlere hepsini aynı kefeye konamayacağını bu kadar basit iddaa eden varmı kocamın pavyona gitmesiyle bir kadınla uzun süreli bir ilişki yaşaması beni aynı şekilde üzer aynı tepkileri verirrm diyen??

dışardan bakan biri olarak striptiz kulübüne gitmekle, otelde başka bir kadınla sevişmek arasında bir fark göremiyorum.
arama motoruna "sex" yazdığı an ilk adımı atmış demektir zaten.
itiraf etmedi muallakta kaldı demişsiniz. bana öyle geliyor ki defalarca itiraf etmiş zaten de siz kabul edememişsiniz.
arama geçmişini neden silmiyor kısmına gelince, görüp görmemenizi umursamadığından bence. görünen o ki sevginize ya da bağlılığınıza güvenerek yayıldıkça yayılmış ama sizle alakası yok adamın huyu da buymuş.
anladığım kadarıyla boşanmayacaksınız, kurcalamayın o yüzden.

aynı bensin . canım neden paranoyaksın çünkü seni buna iten o . sende onun yaptıklarını yap kendine bekar hayatı yaşayan umursamayan doğruları olmayan kız arkadaşlar bul. erkeklerin takıldığı gece klüplerine git . fotoğraflarınızı çek .bir şeklilde bunlara ulaşmasını sağla bak bakalım o paranoyak olmuyor mu. ama sen bunları yapar mısın bence yapmazsın çünkü bunlar doğru şeyler değil. burada sorun sende değilki uçkurunun peşindeki kocanda. daha fazla yazamıycam yazdıkça sinirleniyorum .

böylesinide ilk defa duyuyorum okuyorum

özürdilemek derken bizmi özrüfiliyecegiz

senin durumuna üzüldüğümü için miçocuguna üzüldüğümüz için mi

pardon kafa yorup yorum yaptığımız için mi

kendi adıma hiç dalga geçen yorum yapmadım

bence herkesi bir kefeye koyma önce konu açtın iyi hoş ama biraz önce konuyu hallettiginimaddidurumun olduğunu nafaka tazminat bir şey istemediğiniz yazdın bir nevi bizi saf yerine koydun

birde bizden özür bekliyorsun

hayret ya

aileniz nasıl aldatmamistir öyle biri değil diyebiliyor anlamadım. adam kucağında çıplak kadın hoplatıyor, hâlâ " öyle biri değil" mi diyorlar?

Yanlış düşünüyorsun amaaa, nasıl ki kadınlar her şeyi yapıp zarı koruyunca hala bakire oluyorsa erkekler de kadının her yerini elleyip yalnız birleşmez gerçekleşmemişse aldatmamış sayılıyor.

Eşimin elinin başkasının eline değmesini bile düşünemiyorum.. Nerde kaldı kucak dansı

O zaman kadınlar da gitsin başkalarıyla herşeyi yaşasın, kucak dansı vs. Aşık olmasın sadece gönlünü eğlendirsin sonra da kocaları evililikte bazı şeyler affedilir desin ve affetsin! İşte o zaman kadın da affetsin derdim!

Ama asla böyle birşey olamaz değil mi neden çünkü bir tek kadının namusu var erkeğin yok..

Eğer karsimdaki adam pavyon aldatmak değil derse diğer gece beni pavyona giderken bulur e madem aldatmak değil hadi bakalım biraz da ben eğleneyim derim madem normal?. Buna tamam askim gel birlikte gidelim diyen adama derim ki tamam fikri neyse zikride o. Ama bana başlarsa gidemezsin edemezsin pavyon sudur budur işte o adam iki yuzlunun önde gidenidir. Ben de iki yüzlü insanları hic mi hic sevmem.

Yani genelleme yapmayiniz insanin içini bilemezsiniz. Bu konuda ise kendine AIDS bulaşmasından şüphe duyacak kadar is karistiran bir adam var! Siz ise striptizden pavyondan aldatma olmaz diyorsunuz da bu adam dun aksam pavyona gidip gelmemiş bilmem konuyu okudunuz mu neler yapmis

Ben boşanma kararı aldım, kitap biraz geç çıktı ben yetişemedim

var ben varım başından beri anlatmaya çalışıyorum hala da söylüyorum boşarım.net

Yani siz ayagi yara oldu diye aidsden şüphelenen esinize inandiniz.

Siz inanirsiniz da.. Büsbüyük konuşuyorum ki su dunya ters düz olacak olsa dahi o aratmanin sebebinin o yara olduğuna kimse beni inandiramaz asla hem de.

Ha siz inanirsinz iste o zaman size diyecek sözüm de kalmaz.. Mutluluklar dileyebilirim sadece..

Ben anlamıyorum , yurt dışına çıkınca fikirler anlayışlar genişliyor mu acaba.. Gözünü sevdiğim amerikasının verdiği bir rahatlıkla mı bunca şey görmezden gelinebiliyor. Çünkü bütün bunları esaslı bir Türk kadını bu şekilde yoksayamaz diye düşünüyorum. Hem 3-5 çocuk değil ki bir tane çocuk bu , elinde meslegin de var aç açıkta da kalmazsın. Kaldı ki 50 li yaşlarda da değilsin. Yani senin de hala bir hayatın olabilir. Sen de evlenebilirsin , yeni birini sevebilirsin vs. vs. Benim annem sadece iddia oynuyor evin çocukların rızkını dışarı yediriyor diye 18 senelik kocasını boşadı. Aldatılsa neler yapardı tahmin bile edemiyorum. Biraz dirayet ,biraz gurur , biraz sabır lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…