Eşim aldatmış olabilir

Bacişko ne ya

Aldatmak sadece yatakta mı oluyor senin için? kaldı ki şu noktaya gelen erkek bin kere yatağa da girmiştir ama inanmak istediğin için bunu kapatıyorsun sen. Her şey açık, kendisi de her şeyi söylüyor. Ama striptiz gibi ortamlar sana masum geliyorsa bu da sizin ilişki anlayışınızdır. Bizim burada buna ya meshebi geniş derler ya da kısaltmadan amma da geniş derler.

o boşanmadan da öyle yaşıyor zaten.. seni taktığı yok, o kadar umursamaz ki yakalanma korkusu bile yok.. adam otellerde, klüplerde gününü gün ediyor sen de sadece itiraf bekliyorsun.. Muhtemelen ya green card'dan vazgeçemiyorsun, ya da hırs yaptın..

yok açık açık yazmış zaten eşinin eğitimi bitince maaşı çok iyi olcakmış en züğürt zamanlarını ben çektim maaşı iyi olunca boşanırsa onca parayı karı kız yiyecek diyor

yok açık açık yazmış zaten eşinin eğitimi bitince maaşı çok iyi olcakmış en züğürt zamanlarını ben çektim maaşı iyi olunca boşanırsa onca parayı karı kız yiyecek diyor

şu anda da onlar yiyor zaten, konu sahibi kendi kendini yiyor bir tek.. Neymiş bu para yaw, gururun bile önüne geçiyor..

şu anda da onlar yiyor zaten, konu sahibi kendi kendini yiyor bir tek.. Neymiş bu para yaw, gururun bile önüne geçiyor..
biraz kadınlık onuru olmalı ha illa da paraysa derdin aldatıldığını ispatlarsın ki böyle bir adamla hiç de zor değil ondan sonra açarsın davanı paşa paşa alırsın paranı

konu şimdi aldatıldığını yedirememek mi, paraların ileride kaptılaracağı korkusu mu?
anlamadım ben.

konu şimdi aldatıldığını yedirememek mi, paraların ileride kaptılaracağı korkusu mu?
anlamadım ben.
aldatıldığını yediremese boşar geçerdi ipekim bunun derdi para diyor ki maaşı iyi olacak ben züğürt zamanını çektim o zaman beni boşayıp o fıstık gibi kadınlarla evlenirse ..derdimiz buymuş meğerse

Ben yanlış okumuşum demekki çok canım sıkıldı ve cok sinirlendim duruma ilk okudugumda kusura bakmayın yanlış anlamisim. Ama yalnız kalacağım diye düşünmeyin o pis adamla bir ömür geçer mi. Hem çocuğunuzun böyle bir adamla büyümesini ister miydiniz? Allah her daim bizim yatdimcimız. Sıkıntılar dertler bizim için var fakat bunun yanında bizim Kalbimizi bilen Allah var. O insanın en büyük dostu yardimcisi degilmidir?

yok artık kadınlığın kitabı yeniden yazılıyor desene. Şunca şeye rağmen üstüne bir de aids tehlikesi varken.
Hani öbür tarafa da götürülmüyor ki şu meret.

yok artık kadınlığın kitabı yeniden yazılıyor desene. Şunca şeye rağmen üstüne bir de aids tehlikesi varken.
Hani öbür tarafa da götürülmüyor ki şu meret.
çıksa da birşeyler öğrensek bu kitaptan aids tehlikesi olamazmış ki eşi dikkat edermiş işi için riskliymiş

[QUOTE="Diger taraftan da madem bosanmıcan sus otur demek de olmuyor. Bılmek ıstıyorum ne kadar ılerı gıttıgını ogrenmek ıstıorum aptal yerıne konulmak ıstemıorum esımın bunları yapmıs olması ve tekrarlaması benı yaralıyor tam unutuyorum bır sey oluyor aklıma gelıor buyuk kavgalar cıkıor ben iki arada bir derede kaldım ne yapacagımı bılmıorum [/QUOTE]

Yok artıkkkk Yani aldatılmış olmak önemli değil sizin için işin boyutu mu önemli? Ne yani bu durumu kabullenmeniz için aynı yatakta mı yakalamanız gerekiyor Ben şoklardayım kusura bakmayın ama. Yani siz ne kadar yakalarsanız yakalayın ben kocamı seviyorum deyip kenara çekileceksiniz madem hiç kurcalamayın en azından göz görmeyince gönül katlanır deyin.

çıksa da birşeyler öğrensek bu kitaptan aids tehlikesi olamazmış ki eşi dikkat edermiş işi için riskliymiş
yani bulaşıcı hastalık tehlikesi yoksa sorun yok anlamında gibi olmuş.
Diyecek bir şey bulamadım ben bu noktada.
Bizim Türk erkekleri yeri gelir kendini tutamaz "atın ölümü arpadan olsun" der.

O adama bi de çocuk yapmışsın. Hala neyi kurcalıyorsun. Hiçbir şey yapmayacağını o da biliyor ki geçmişi bile silme zahmetine girmiyor. Sanırım merak ettiğin tüm yaptıkları için kavga edilir mi? Çünkü boşamayacaksın nasılsa. Bence etme karıştırma çocuğunla ilgilen keyfine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…