- 4 Ocak 2014
- 3.336
- 4.539
- 248
- Konu Sahibi ayseozlemaylin
-
Bacişko ne yabacişkolar eğer böyle şeylerden sonra boşanma düşünceniz yoksa bence bilgisayar geçmişinizi,eşlerinizin tellerini falan hiç kurcalamayın çünkü olan yine size oluyor.yakalıyosuruz adamlar evet datlum yaptım ama bi sor neden yaptım diye başlıyo savunmaya geçiyolar sonra bi daha yapıyorlar bu sefer valla suçlu değilim bi arkadaşa bakıp çıkacaktım diye yeminler ediyorlar sonra bu böyle sürüp gidiyor.
ne gerek var evliliği bu hale getirmeşye adam kaç kez aldatmış kucağına kulüplerde kadın oturmuş bilmem ne hala acaba aldatılmaş mıyım diye soruyo konu sahibi.olan biz kk hanımlarına oluyor sinir küpüne dönüyoruz.bizede yazık
yok açık açık yazmış zaten eşinin eğitimi bitince maaşı çok iyi olcakmış en züğürt zamanlarını ben çektim maaşı iyi olunca boşanırsa onca parayı karı kız yiyecek diyoro boşanmadan da öyle yaşıyor zaten.. seni taktığı yok, o kadar umursamaz ki yakalanma korkusu bile yok.. adam otellerde, klüplerde gününü gün ediyor sen de sadece itiraf bekliyorsun.. Muhtemelen ya green card'dan vazgeçemiyorsun, ya da hırs yaptın..
yok açık açık yazmış zaten eşinin eğitimi bitince maaşı çok iyi olcakmış en züğürt zamanlarını ben çektim maaşı iyi olunca boşanırsa onca parayı karı kız yiyecek diyor
şu anda da onlar yiyor zaten, konu sahibi kendi kendini yiyor bir tek.. Neymiş bu para yaw, gururun bile önüne geçiyor..
biraz kadınlık onuru olmalı ha illa da paraysa derdin aldatıldığını ispatlarsın ki böyle bir adamla hiç de zor değil ondan sonra açarsın davanı paşa paşa alırsın paranışu anda da onlar yiyor zaten, konu sahibi kendi kendini yiyor bir tek.. Neymiş bu para yaw, gururun bile önüne geçiyor..
Bacişko ne ya
aldatıldığını yediremese boşar geçerdi ipekim bunun derdi para diyor ki maaşı iyi olacak ben züğürt zamanını çektim o zaman beni boşayıp o fıstık gibi kadınlarla evlenirse ..derdimiz buymuş meğersekonu şimdi aldatıldığını yedirememek mi, paraların ileride kaptılaracağı korkusu mu?
anlamadım ben.
Ben yanlış okumuşum demekki çok canım sıkıldı ve cok sinirlendim duruma ilk okudugumda kusura bakmayın yanlış anlamisim. Ama yalnız kalacağım diye düşünmeyin o pis adamla bir ömür geçer mi. Hem çocuğunuzun böyle bir adamla büyümesini ister miydiniz? Allah her daim bizim yatdimcimız. Sıkıntılar dertler bizim için var fakat bunun yanında bizim Kalbimizi bilen Allah var. O insanın en büyük dostu yardimcisi degilmidir?zaten süründürmek demedim sürünerek dedim kendimden bahsediyorum. ılk basta cesaret edebılseydım belkı sımdı yenı bı hayata baslamıstım cocugum da olmazdı ama sımdı 32 yasında bır cocuk annesı olarak hayatta yalnız kalıcam ve bır suru kavga ederek çeke çeke bosanıcaz manasında
yok artık kadınlığın kitabı yeniden yazılıyor desene. Şunca şeye rağmen üstüne bir de aids tehlikesi varken.aldatıldığını yediremese boşar geçerdi ipekim bunun derdi para diyor ki maaşı iyi olacak ben züğürt zamanını çektim o zaman beni boşayıp o fıstık gibi kadınlarla evlenirse ..derdimiz buymuş meğerse
yok açık açık yazmış zaten eşinin eğitimi bitince maaşı çok iyi olcakmış en züğürt zamanlarını ben çektim maaşı iyi olunca boşanırsa onca parayı karı kız yiyecek diyor
çıksa da birşeyler öğrensek bu kitaptanyok artık kadınlığın kitabı yeniden yazılıyor desene. Şunca şeye rağmen üstüne bir de aids tehlikesi varken.
Hani öbür tarafa da götürülmüyor ki şu meret.
valla sıkıntı yok o konuda aldatmış olmuyor çünkü kucak dansıylao zaman kucak dansına devam ne diyelim
yani bulaşıcı hastalık tehlikesi yoksa sorun yok anlamında gibi olmuş.çıksa da birşeyler öğrensek bu kitaptanaids tehlikesi olamazmış ki eşi dikkat edermiş işi için riskliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?