Eşim aldatmış olabilir

Kardes parayi düşünüyorsan aldattigini kanitlayip, hem cocuguna hem kendine bol tazminat nafaka baglatabilirsin. Amerika yaw boru mu?
Bizim ulkemizde oldugu gibi 100-200 lira nafakayla postalamiyordur hakimler...

yani bulaşıcı hastalık tehlikesi yoksa sorun yok anlamında gibi olmuş.
Diyecek bir şey bulamadım ben bu noktada.
Bizim Türk erkekleri yeri gelir kendini tutamaz "atın ölümü arpadan olsun" der.
ben zaten bu ilişkiyi komple anlamadım adam 23 günde yemediği halt kalmamış ablam hala aldattı mı diyor sonra ama o paraları karı kızla yemesin banane ben yicem diyor o zaman bir çay koyalım mutluluklar dileyelim

Bir de itiraf edince bir daha hic yapmayacagini mi düşünüyorsun?
Aldatma kisisel ozelliktir. Tipki insanlarin cimri veya comert olmasi gibi..

Sizce eşinizin striptiz klübüne gidip kucak dansı yaptırması bir aldatma değil mi?

aids diye aratıyorsa kesin yapmıştır, kim vücudunda bir yara çıkınca AIDS'in düşünmeye başlayıp telaşlanır ki. Ayrıca ya gerçekten ona bulastiysa, size bulastiysa ve dolaylı olarak bebeğinize de bulaşmış olduysa? o küçücük çocuğun suçu ne? hadi eşiniz resmen yoldan çıkmış siz buna göz yummuşsunuz ama bunun bedelini bebeğiniz ödemiş olur, hiç düşündünüz mü? başından beri internetten sitelere üye olan, aidsi merak eden, striptiz kulüplerine gidip kucak dansı yaptıran adamın çatır çatır sex yaptığını -hem de defalarca- her aklı başında insan bilir. bir kadının kucağına oturmasına, sürtünmesine engel olamayan iradesiz adamdan ( ki engel olmak istediğini hiiiiç sanmıyorum) sex isteğine karşı gelmesini de beklemeyiz. sizi bilmem ama sevdiğim adammış falan umrumda olmaz bir arkadaşın dediği gibi bacaklarını hatta mümkünse başka bir yerini de kirarim, çünkü kendisi sizin bu sevginize göz göre göre ihanet etmiş ve etmeye devam ediyor.

yok artık kadınlığın kitabı yeniden yazılıyor desene. Şunca şeye rağmen üstüne bir de aids tehlikesi varken.
Hani öbür tarafa da götürülmüyor ki şu meret.
bir de o olaylardan sonra hamilelik bebek var adam aids belirtisi arıyor test yaptırmadan bebek yapıyor ouffff!

Aldatmış ve zaten sizede söylüyor...kuluplere gidip tek gecelik kacamak yapmak size göre aldatmış olmak değil mi...Arkadasına da tembih etmiştir...Kendi anlattıklarını aynen söylemesi için ...Bu çok zor bişey değil...Bari geçmişi temizlese o bile yok...Yalanları da sacma. ..Ayaktan aidse kadar baglanti bile alakasız...Siz vereceksiniz kararı. ..Hayat sizin...Güven olmayan evlilikten mutluluk gelmez. .Yol yakınken bitirmek en güzeli...İnsanın karakteri oturmuşsa arkadaslarına uymaz...Adam adamsa 100 kişilik kız ordusunun içine de atsan aldatmaz..Hatayı eşinin arkadaslarında arama..Kimse kimseye zorla bişi yaptıramaz..İyi düşün kararını ver...Allahım yar ve yardımcın olsun..

acımasız yorumları gördükçe şoklara girdim yaa yorum yazan arkadaşlar sizlere soruyorum herkes düşünsün bugün aldatıldığınızı öğrenseniz herşeyi arkanızda bırakıp bir günde kapıyı çekip gidebilirmisiniz ama gerçekten düşünüp doğru cvplar verin yurtdışında bir düzeniniz bir çocuğunuz var hadi gidiyorum diyebilirmisiniz??? yok parası içinmişte falan filan... kadının bir tane çocuğu var sizin için hiçmi önemli değil maddiyat para pul. demişsinizki kucak dansı yaptırmış aldatmış işte daha ne... kocanızın pavyona gazinoya gitmesiyle sizi bir kadınla yatakta aldatması aynı şeymi??? yanlış anlaşılmasın ben göz yumarım affederim diye bir şey yok ama benim maddi gelirim var ve çocuğum yok... herkesin hayatı durumu yaşadıkları farklı bu yorumları yazanlar ya evli değil yada empati kurmayı bilmiyorlar...

evliyim,3 çocuğum var..kocamı bir kez başka kadınlarla yazışırken seks bilmem neleri ararken yakalasam o da itiraf etse ne hemen ondan çocuk yaparım ne de kocam da kocam diye tuttururum..sonra kaç kez aynı şeyi tekrarlasa bu seferde acaba aldatmış mı diye sormam.

ayrıca herkes kendi yorumunu yaparsa daha iyi olur konu sahiplerini sürekli canım cicim geçer diye pohpohlamak zorunda değiliz.bazen gerçekleri söylemek daha etkili olabiliyor.

kocanız hiç masum değil, fırsatları kaçırmamış. ortamını bulunca gerçek karakterini ortaya çıkarmış.
evet aldattım diyebilene ben daha rastlamadım.
durup dururken aıdsten şüphelenilmez, tehlikeli sularda yüzüyor.

Son düzenleme:

mide bakımından bakacak olursak tabiki de aynı şey illa yatmak mı lazım o zaman mı hah tamam şimdi aldatmış diyeceğiz? öyle saçma bir düşünce var mı ya ? ayrıca böyle bir adamdan üstelik aids olup olmadığı bile belli değilken çocuk yapıyorsa o çocuğu biz değil esas kendisi düşünmüyor demektir

geçen siyaset bölümde konu vardı...

eger eş aldatmışsa ve bunu afetmişsen daha sonra tekrar eş aldatmışsa bundan dolayı boşanma davası açmışsan ilkinde af ettiğin için bu senin suçun oluyor.bunu hukuk suç yada sebeb saymıyor artık.

yani ilkine göz yumduysan ikicisine de yol açmış oluyorsun.

böyle bir durum da bir deçocuk yaparsan oh oh gel keyfim gel.

sonra dertlenmenin de anlamı kalmıyor

nasıl sen aldattığında kocan sana o bilenen lafı yakıştırıp boşayacaksan sende onu yapmalısın bu kadar basit.

hele birde itiraf varsa.

ben nasıl böyle şeyleri yazarsınız yazmayın gibi bir şey demek istemedim sadece bir analiz yaptığımda yorumları çok acımasız gördüm ve gerçekten kadınlar evliliklerinde bunları uygulayabilirmi acaba dedim. yoksa tabiki herkes istediğini yazar yapar aynı benim gibi:) kimse kimseyi pohpohlamak zorunda değil sadece genel olarak söylüyorum şahsi değil ama burda asıp kesenlerin çoğu kendi başlarına gelse bir anda çekip gidemeyebilirler diyorum sineye çekerler değil demek istediğim belki affetmeleri zaman alır ama affedebilirlerr.

Belirsizlik derken?
Sırf ağzından aldattım lafı çıkmadı diye mi belirsizlik içindesin?
Kucak dansını, striptizi, oteli itiraf etmiş daha ne demesini bekliyorsun?
Bunlar aldatma değil sanırım sana göre.

büyük konuşmak istemiyorum ama ben affetmem,ne hissediyorsam onu yazıyorum zaten.

bakın bu adam 1-2 kez yapmamış bunu kaç kez aldatmış sayısı yok.

evet çocuk sahibi olması hemde aidse karşılık çok büyük hata ben konu sahibini ve onun safça düşüncelerini savunmuyorum kesinlikle benim kastım başka bişi eğer evliyseniz soruyorum ozaman bu gün öğrendiniz (Allah korusun) kocanız pavyona gitmiş veya bugün öğrendiniz kocanız bir kadınla yatarak sizi aldatmış aynı şeymi aynı tepkiyi verirsiniz???
bu arada konu sahibi aldatılmış... ve kocasının hikayeleri inanılacak gibi değil ama ben okuduğum yorumlarda kucak dansı yapmış işte aynı şey aldatmış yazanlara şaşırdım umarım anlatabilmişimdir kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…