- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi ayseozlemaylin
-
ben zaten bu ilişkiyi komple anlamadım adam 23 günde yemediği halt kalmamış ablam hala aldattı mı diyor sonra ama o paraları karı kızla yemesin banane ben yicem diyor o zaman bir çay koyalım mutluluklar dileyelimyani bulaşıcı hastalık tehlikesi yoksa sorun yok anlamında gibi olmuş.
Diyecek bir şey bulamadım ben bu noktada.
Bizim Türk erkekleri yeri gelir kendini tutamaz "atın ölümü arpadan olsun" der.
Saf saf yazıyorum bendebiraz kadınlık onuru olmalı ha illa da paraysa derdin aldatıldığını ispatlarsın ki böyle bir adamla hiç de zor değil ondan sonra açarsın davanı paşa paşa alırsın paranı
zorlama dombikim konu özeti bu herkes de mutlu kimi karı kızla kimi paraylaSaf saf yazıyorum bende
zorlama dombikim konu özeti bu herkes de mutlu kimi karı kızla kimi parayla
Aynen oyle oldu sanırım cok zayıfım
Acıya katlanamıyorum ama aslında uzun vadede daha fazla acıya maruz kalıyorum.
Bir de dedigim gibi icimde kucuk de olsa daha ılerıye gıtmedıgıne daır bı umut vardı. Aslında ıleri gitmemıs olsa da affedemıorum yaptıklarını Bu kadarı zaten yeter
flört sıtesıne uye olması begenmesı ustelık amerıkada kızlar ılk gorusmede herseyı yapıyor aids die aratması ben gelmeden bır gun once aratması da belkı de bana da bı hastalık bulastırmaktan korkmustur. aklına gelmıstır. sonra strip kulube gıtmesı guya arkadasları defalarca cagırmıs artık sonunda depresıf oldugu bı anda kabul etmıs guya... kadının kucagına oturması onu o sekılde hayal edıorum tahrık oldun dıorum hayır rahatsız oldum dıyor ben de keriz gibi inanıyorum. hepsi ok de aids ve sex diye aratmak nedir
strıp kulubu sex dıe nıye aratasın kı dıyorum o an ole yazmısım sexy dans vs dıor halbukı ole yazmamıs sadece sehırde sex yazmıs offffffffffffffff
bir de o olaylardan sonra hamilelik bebek varyok artık kadınlığın kitabı yeniden yazılıyor desene. Şunca şeye rağmen üstüne bir de aids tehlikesi varken.
Hani öbür tarafa da götürülmüyor ki şu meret.
dikkat çekmek kafa dağıtmak sonra belki bu parayı adamdan koparmanın yöntemlerini anlatacak bir arkadaş çıkar diye yazmış olabiliro zaman neden buraya konu açıp da içimizi şişiriyorlar ya
acımasız yorumları gördükçe şoklara girdimyaa yorum yazan arkadaşlar sizlere soruyorum herkes düşünsün bugün aldatıldığınızı öğrenseniz herşeyi arkanızda bırakıp bir günde kapıyı çekip gidebilirmisiniz ama gerçekten düşünüp doğru cvplar verin yurtdışında bir düzeniniz bir çocuğunuz var hadi gidiyorum diyebilirmisiniz??? yok parası içinmişte falan filan... kadının bir tane çocuğu var sizin için hiçmi önemli değil maddiyat para pul. demişsinizki kucak dansı yaptırmış aldatmış işte daha ne... kocanızın pavyona gazinoya gitmesiyle sizi bir kadınla yatakta aldatması aynı şeymi??? yanlış anlaşılmasın ben göz yumarım affederim diye bir şey yok ama benim maddi gelirim var ve çocuğum yok... herkesin hayatı durumu yaşadıkları farklı bu yorumları yazanlar ya evli değil yada empati kurmayı bilmiyorlar...
acımasız yorumları gördükçe şoklara girdimyaa yorum yazan arkadaşlar sizlere soruyorum herkes düşünsün bugün aldatıldığınızı öğrenseniz herşeyi arkanızda bırakıp bir günde kapıyı çekip gidebilirmisiniz ama gerçekten düşünüp doğru cvplar verin yurtdışında bir düzeniniz bir çocuğunuz var hadi gidiyorum diyebilirmisiniz??? yok parası içinmişte falan filan... kadının bir tane çocuğu var sizin için hiçmi önemli değil maddiyat para pul. demişsinizki kucak dansı yaptırmış aldatmış işte daha ne... kocanızın pavyona gazinoya gitmesiyle sizi bir kadınla yatakta aldatması aynı şeymi??? yanlış anlaşılmasın ben göz yumarım affederim diye bir şey yok ama benim maddi gelirim var ve çocuğum yok... herkesin hayatı durumu yaşadıkları farklı bu yorumları yazanlar ya evli değil yada empati kurmayı bilmiyorlar...
evliyim,3 çocuğum var..kocamı bir kez başka kadınlarla yazışırken seks bilmem neleri ararken yakalasam o da itiraf etse ne hemen ondan çocuk yaparım ne de kocam da kocam diye tuttururum..sonra kaç kez aynı şeyi tekrarlasa bu seferde acaba aldatmış mı diye sormam.
ayrıca herkes kendi yorumunu yaparsa daha iyi olur konu sahiplerini sürekli canım cicim geçer diye pohpohlamak zorunda değiliz.bazen gerçekleri söylemek daha etkili olabiliyor.
ben nasıl böyle şeyleri yazarsınız yazmayın gibi bir şey demek istemedim sadece bir analiz yaptığımda yorumları çok acımasız gördüm ve gerçekten kadınlar evliliklerinde bunları uygulayabilirmi acaba dedim. yoksa tabiki herkes istediğini yazar yapar aynı benim gibi:) kimse kimseyi pohpohlamak zorunda değil sadece genel olarak söylüyorum şahsi değil ama burda asıp kesenlerin çoğu kendi başlarına gelse bir anda çekip gidemeyebilirler diyorum sineye çekerler değil demek istediğim belki affetmeleri zaman alır ama affedebilirlerr.
evet çocuk sahibi olması hemde aidse karşılık çok büyük hata ben konu sahibini ve onun safça düşüncelerini savunmuyorum kesinlikle benim kastım başka bişi eğer evliyseniz soruyorum ozaman bu gün öğrendiniz (Allah korusun) kocanız pavyona gitmiş veya bugün öğrendiniz kocanız bir kadınla yatarak sizi aldatmış aynı şeymi aynı tepkiyi verirsiniz???mide bakımından bakacak olursak tabiki de aynı şey illa yatmak mı lazım o zaman mı hah tamam şimdi aldatmış diyeceğiz? öyle saçma bir düşünce var mı ya ? ayrıca böyle bir adamdan üstelik aids olup olmadığı bile belli değilken çocuk yapıyorsa o çocuğu biz değil esas kendisi düşünmüyor demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?