Eşim aldatmış olabilir

aldatmış itiraf da etmiş.biri benimkocama kucak dansı yapsa kocamı camdan sallandırırdım sanırım.cinnet de geçirebilirdim.tahmin edemiyorum şu an.striptrz midir nedir o kulüpler.tek gecelik iliişkiler.Allahm nereye gidiyo bu dünya.yeminle paranoyaklık yolunda emin adımlarla ilerliyorum.bekara koca boşamak kolaydır ama ne diym ki .başka ne için boşanılır ki bundada koca boşanmazsa.

evet aynı tepkiyi veririm ne eve alırım ne de yüzüne bakarım ne demek pavyon ? erkekler neden giderler öyle yerlere cevabını hepimiz biliyoruz. yatmamış olması oraya ihtiyaç yüzünden gitmediğini bastırmaz seni kadın yerine koymamış başka çiçekleri koklama derdinde olması bile yeterince onur kırıcıdır ben böyle adamı koca deyip yanımda gezdirmem belki sizin bu konuda affedici yapınız vardır sindirebilirsiniz ama ben sindiremem

Paranoyak falan degilsin.
Esin zivanadan cikmis.
Yalniz biraktigin ilk anda aldatma pesinde kosuyor.
Bence dusunulecek bir yani kalmamis.

evli bir adamın povyanda ne işi var evet yatmakla bir olmasa bile haber vermeden gidiliyorsa buda aldatmadır.

herkes arkasını dönüp gidemez ama en azından uygulayacağı bir kararı olur.

maddi durumu yoksa ailesi istemiyorsa ki bu örnek oldukça çok o kadın bu duruma katnalıp gidiyor ama kadının yapaması gereken bir daha mutsuzluğa çocuk getirmemek olmalı

maddi durumu olupta gitmeyenlerde var onların ki alışkanlık veya saplantı oluyor yani acıyla yaşamayı seven çok kadın da var

ben bekarım illa bir şeyleri bilmem için evli olmam gerekmez etrafımda gördüklerim yeterli

ben acıdığım için bu kadınlara boşan başka bir hayat kur diyorum çünkü acı çekiyor buna rağmen kızıyorum çünkü hamileyim diyor. o çocuğu yapma kardeşim

ve kendini ezdirme kocaysa koca

benim takdir ettiğim çok kadında var aile istemiyor maddi durumuda yok ama kadın o kadar netki boşanıyor merdiven siliyor temizliğe gidiyor kendi kendine çabalıyor her akşam kocadan dayak yemekten kendi ekmeğini yemek iyidiri dimi.

kucak dansı yapmak aldatma olmuyor yani, valla ben de sizin yorumlarınızı hayretle okuyorum.. ihanet olması için yatakta yakalamak gerekiyor sanırım size göre.. yoksa çırılçıplak bir kadının adamın kucağında sürtünerek yaptığı şeye "ilişki" denmiyor demek ki sizin için.. ilginç..

Belirsizlik derken?
Sırf ağzından aldattım lafı çıkmadı diye mi belirsizlik içindesin?
Kucak dansını, striptizi, oteli itiraf etmiş daha ne demesini bekliyorsun?
Bunlar aldatma değil sanırım sana göre.
Eşim ve arkaadası otele gıtmedıklerını sadece strıp kulube gıttıgını ve kucak dansını soledı
esım sıteye uye olmak ve strıpe gıtmenın otesınde bı aldatma olmadıgını ve olmayacagını defalarca soledı
ben yaptıklarını affedemedıgımı yazdım zaten affedemıorum yuzlerce kavga ettım dıorum
ayrıca para lafını okuyanlar nafaka ıstemeyecegımı yazdıgımı neden gormuyorlar !
benım derdım para olsa ıkı gunde bı kavga cıkarıp huzurumu kacırmazdım goz yumardım
sıteye uye olması ve hatta amerıkada strıp olayı ıle bırıyle yatması tam aynı sey deıl yanı bırınde dansozu ellemıs bırınde yatmıs gıbı bi durum kımse aynı sey demesın
ayrıca ılk olaydan sonra yenı bı hayata baslıcaz umudu vardı heralde tekrarlamaz dıe dusundum ama hamıleyken tr ye dondugumde bu sefer strıp olayı gerceklesmıs hamıleyken bunu ogrendım benım ıyı bı ısım var gelırım de oldukca ıı
ben ne aldattıgını ıspatla ugrasırım ne de nafaka ısterım buna gucum yok

e problem ne o zaman ? madem bunlar seni rahatsız etmediyse sorun ne ?

o zaman sorun yok, geçmiş olsun.. yalnız bundan sonra her Tr dönüşü bir kan testi yaptır da siteden (!) aids kapmayın..

yani?

sorun yoksa dert nerde burda?

konu sahibi bizden ne istiyosun

oyyy oyyy oyyy siz nerelere gitmişsiniz yaaa dayaklar bilmem neler veya ben sanki dedimki benim kocam pavyona gidebilir aldatma sayılmaz filan benim kocam pavyona bile gidemez bayanlar yanlış yerlere çekmeyin dediğim herkes kesiyo asıyor...ben böyle şeyler yaşamadım hiç yaşasamda affetmem belki de... pavyona gitmedi benim kocam hiç gece hayatı filan yoktur benimle gezer benimle yer içer tabiki pavyona gitmek bir aldatmadır ama aynı şey değildir. hayat bu kadar basit değil ozaman gözle bakmak bile aldatmadır. herkes istediği yöne çekiyor yazdıklarımı

Siz gözlerinizi görmek için degil sadece bakmak için kullaniyorsunuz bence....

Yatakta yakalasalar da bu sefer "s....k kocamı ayartmış" derler office..

eee yani arkadaşım şimdi sen ilk yazdığın yorumla şu yorum çelişiyor farkındamısın

hem ben olsam pavyona giden eşimi affetmem diyorsun hem bize kızıyorsun

senin eşin senle gidip gezip tozduğu için son derece güvenin olduğu için böyle yazıyor olabilirsin ama bazılarıda pavyona gidip kucak dansı yapıyor.

elin kadını düşün hadi bakalım kocanın kucağında çıplak dans ediyor.

bu nedir allah aşkına

bence bize kızmadan önce kendi yorumlarını okumalısın canım çünkü farklı şeyler

tabi, mesele aklamak olunca.. valla konu sahibine hiç acımadım, üzüldüğüm tek çocuk oldu..

acımak değil de son yorumundan dolayı azıcık saf yerine mi konduk ne

meğer kendi herşeyi aldatmış

sanki konuyu biz açtık bak kocan böle böle yaptı diye töbe töbe

bide bu var derdi açarlar konu sonlara doğru başka boyut olur

madem halletin sorunu ne diye açtın bunca zaman yazalım diye tuşlar ağladı be ya

Eşiniz geçmiş temizlemeyi neden hala öğrenememiş ki?
Arama yapıp bunu ortada bırakması çok saçma
Evden nasıl otel aratsın ki arkadaşıyla dışarıdayken?

Aynen bu son cümlenin aynisini düsündüm.
Bosuna arkadaslarina suc atmasin, yalanlarida cok komik.
Bazi yerlerde belki acikca söylemis, ama cogu yalan.
Insanin icinde Allah korkusu, vicdan, merhamet yoksa herseyi yapar.
Esinizin malesef aldatan erkek olma potansiyeli cok yüksek.
Kurt kafayi kemirir böyle bir adamla.
Imkaniniz varsa uzaklasin uzun süre, ayrilmak istediginizi söyleyin, biraz burnu sürtsün.
Ya da Türkiyeye gidiyorum diyip bulundugunuz yerde bir otele gidin izini sürün esinizin.
Bu arada arama motorunda yakaladiginiz herseyin görüntüsünü alin, kendi mailinize atin ilerde lazim olur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…