Eşim aldatmış olabilir

çok ilginçsiniz ben aldatma olmaz o dedim mi yaaa aynı şey mi dedim ben kendimi yanlış ifade ediyorum sanırım yoksa herkes benim dediklerimi başka yöne çekmeye çalışıyor. yani şunu soruyorum çok basit kocanız kucak dansı yaptı diyemi daha çok sinirlenirsiniz bir kadınla yattı diyemi daha çok sinirlenirsiniz bizde striptiz kulubu olmadığı için çok fazla pavyondan örnek veriyorum bende ordada kucak dansı gibi bişi yapılıyodur herhalde:)) bunun nesi ilginç millet aşık olyor ilişki yaşıyor resmen ebvli adamlar sevgili yapıyor kendine siz bütün aldatmaları aynı görüyosanız o ayrı

aldatmanın derecelendirilmesi mi var ona göre mi kızgınlık seviyemizi ayarlamalıyız ?

yahu kucak dansı = 3 birim sinirlenmek, ilişki = 5 birim sinirlenmek diye bir ölçü mü var? ihanet mi? ihanet! Bitti..
siz affedersiniz, biz de affetmeyiz diyoruz.. ha çıplak bir kadını pantolonlu oturtmuş kucağına ha pantolonsuz fark ne? kaldı ki adam evde otel aratıp çıkıyor, karısına yoldan otel baktık diyor.. aids testi yapıp iş için yaptırdım diyor, peki neden genel kan testi değil de aids?.. konu sahibi gitsin sorsun eşinin iş arkadaşlarını onlar periyodik olarak aids testi yaptırıyorlar mı iş (!) için.. yani sizin kastettiğiniz ihanette var işin içinde, ama bir siz- bir de konu sahibi göremedi..

konu sahibi halletmiş ama sanki konun sahibi bu arkadaşmış gibi muhalefet bize

hayır ben affetmem çünkü benim maddi durumum var çoluk çocuğum yok rahatım dedim ilk yorumumdada ama başıma gelmediği için kesin konuşmuyorum ve hayatlar farklı herkesin durumu yaşamı geride bırakıcağı düzeni farklı herkes yapamaz dedim ve ben bunları yaşamadığım halde empati kurabiliyorum ben boşarım sen nasıl kadınsında boşamazsın demiyorum ve bana göre kocamın bir kadına bakması pavyona gitmesi bir hayat kadınıyla gidip yatması birisiyle ilişki yaşaması hepsi ama hepsi farklı hepsi beni üzer ama farlı duygular farklı öfkeler yaşatır kimi pavyona gazinoya giderse boşar kimi yatarsa boşar kimi tek gecelikte boşar kimi tek gecelik hayat kadını sonuçta der onu bile affeder acımasız yorum yapmak veya al işte kucak dansı yapmış yatıp yatmadığını niye araştırıyorsun aldatmış işte boşa demek komik ve saçma geliyo bana ve ben bunları yaşamadan bu bakış açısına sahipken ve yargılamıyorken sizin bana yaşamamışsın konuşuyosun demeniz çok komik ben yaşamadan işin mantıgını kavramışım işte

Canim kadinlarin 9 nefsi var erkeklerin 1 ama onuda tutmayi beceremiyorlar

bütün aldatmaları aynı görmek ne demek ya?

şöyle söyleyim kocam netten yazışıp aldatırsa çemkiriyorum,seks içerikli sitelere girip kadınlarla konuşurrsa acaba aldatıyo mu diye düşünüyorum,kulüplere gidip kucak dansı yapıyorsa şükür daha o kadınla yatmıyo kıyamaz bana diye onu aklamaya çalışıyorum eğer yatakta yakalarsam ha bak işte bu oldu aldattı beni hain diyorum.

biri kürekle vursun ağzımın ortasına ya

peki arkadaşım çok güzel çok hoş sen o kavradığın hayat tarzınla ve kurduğun o çelişkili yorumlarınla hayatına devam et bebeğim

mutluluklar sana hadi bye

Aldatan bir insan ben aldattım dermi ayrıca striptize gitmesi bile aldatma sayılır benim için

Huzur o çok yüksek maaştan çok daha önemli.
Ben 42 yaşımda iki küçük çocukla boşandım. Kolay değildi evet.
Ama huzurluyuz. Mutluyuz.
Ayrıca kimin ne olacağı belli olmaz.
Evliliği bu duruma getiren bunları yapan bir insanın iflah olacağını zannetmiyorum..
Para gelir ama Allah öyle bir keder bela verir ki bir kuruşunu huzurla harcayamaz..

Yeni kitabım cıktı.
"Aldatma olan ve olmayan durumlar"

Özellikle boşanmamak için kırk takla atan kadınlar için.
Bu kitaptan sonra iddia ediyorum kolay kolay boşanamıyacaksınız.

Kural:1 itiraf etmesini bekleyin her ne durumda olursa olsun.Bu size boşanmamak için zaman kazandırır.

Kural:2 unutmayın her durumun bir acıklaması var,lütfen kocanıza inanın.

Sonuna kadar inkar taktiği uyguluyor, haksızken senin üzerinden pirim elde ederek haklıymış gibi gösteriyor kendini. Üzgünüm ama canım bu adam seni aldatıyor, bi gün Türkiye ye gidiyorum diyerek evden çık ve onu izle derim ve yakalayacağınada %100 eminim, arabasınada sesli kamera koyabilirsin bir sürü gizli anlaşılmayacak şeyler var, sen yokken arkadaşları ile ne yaptıkları açığa çıkar. Eğer ki devam ederim diyorsan bile bile kocanı evden dışarı salma ve yalnız bırakma, seni seviyorsa o heriflerlede bağlantısını keser

hanımlar sizlerle uğraşılmaz Allah yaşatmasın kimseye ama bir gün yaşarsanız benim söylediklerini aklınıza getirin o zaman aynı değilmiş dersiniz anlarsınız aldatılan arkadaşlarım var acaba sevdimi duygu hissettimi diye defalarca ağladılar yatsaydıda aşık olmasaydı diyen oldu o işler oyle olmuyo aldatılanların bir yorumlarını dinleyin bakalım hepsi aynı değil yani hayat sizin zannettiğin kadar bbasit tek düze kural değil ben yaşamadım ama çevremde çok yaşayan oldu erkeklerin yüzde doksanı aldatmak ister çoğu ortam bulamadığından korkusundan çok çok azıda sadakatinden aldatmaz ama tekrar tekrar söylüyorum hepsine üzülür sinirlenirdim ama her aldatma aynı değildir. bunu iddaa edende ben hepsini aynı görürüm aynı tepkiyi veririrm hepsinde boşarım bilmem ne diyende daha hayatın gerçeklerini kavrayamamış demektir

evet tatlım hayatın gerçeğini en güzel sen kavramışsın herkes yanlış anlamış senin dediğini anlıyorum ama cidden aldatılmayı ihaneti kabullenecek kadın bir şekilde kabullenmeye mecbur kalmıştır işte hayatın gerçeği..

Ben para lafından bahsetmedim.
Kusura bakma ama aynı şey.
Bunları yapınca aldatmamış oluyorsa ben bir şey demiyorum.
Aldatmak illa biriyle yatmak değildir.
Adamın gözü fazlasıyla dışarıda.

Aldatmanın ne gibi kabul edilir türleri var çok merak ettim.
Evet ben aldatıldığımı öğrenirsem boşarım.
Sebebi daha doğrusu bahanesi ne olursa olsun ki bunun bahanesi de olmaz.
Hiçbir şey bunu haklı çıkaramaz.

Asla bunu gururuma yedirmem.
Kendine saygısı olan bir insan da yedirmez zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…