• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Altına Kaçırıyor :(

oneylul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
103
3
96
Ankara
Merhaba
Eşimle 8 aydır evliyiz. Herşey normal sorunsuz bir evliliğimiz var ama eşim yaklaşık 2 aydır geceleri altını ıslatıyor, 2 aydır hastanelerde koşturuyoruz ancak herhangi bir problem çıkmıyor tahliller, ilaçlar vs. gitmediğimiz bölüm kalmadı, sonuç değişmedi. Son 1 aydır da psikoloğa gidiyoruz daha bir yararı olmadı, akşam 8 den sonra sıvı hiç birşey içmiyor, yatmadan önce tuvalete giriyor, gecede uyandırıyorum ama yinede sabah yapmış oluyor. Tedavilere devam ediyoruz inş. geçer bir an önce. Ama o geçene kadar ben ne yapacağım her gün yatak kıyafet berbat oluyor yetişemiyorum artık ne yapabilirim yardımcı olun lütfen :(

eşin için ağır gelebilir ama bu durumda olan yaşlılar için özel iç çamaşırları var...ya da ıslaklık geçirmeyen bir alez kullanabilirsin

Sigara kullanıyorsa belki ondandır. Bir yerde sigara içen kadınların geceleri altlarına kaçırabileceklerini okumuştum, belki beylerde de geçerlidir...

nasıl yani koca adam insan çişinin geldigini farketmezmi benim bildigim çokkkkkkkkkkkkkkk sarhoş insan kaçırır altına o yaşlarda oda güzel bence üşeniyo çişe gitmeye

senin içinde onun içinde çok zor.valla benim annem kardeşime şey yapardı çarşafın üstüne naylon kağıt serer üstünede başka çarşaf serer yatağa bişeycik olmazdı.sadece ıslanan çarşafı yıkardı.

Son düzenleme:
senin içinde onun içinde çok zor.valla benim annem kardeşime şey yapardı çarşafın üstüne naylon kağıt serer üstünede başka çarşaf serer yatağa bişeycik olmazdı.sadece ıslanan çarşafı yıkardı.

sadece yatak olsa bende naylon seriyorum ama kıyafetleride ıslanıyor

Allah yardımcısı olsun, zor bir durum. Prostat v.s gibi bir hastalığı mı var diyeceğim ama tahlillerde birşey çıkmadı diyorsunuz.

Acaba başka bir doktora mı görünseniz, bazen çok farklı bir hastalık, farklı bir yan etki yapabiliyor.

Terapi alması, doktora gitmesi kabullenebilir bir durum değil, helal olsun en azından bundan kaçmıyor, inşaallah çözüm olur.

Bu arada hasta çarşafları var, su geçirmeyen, eşinize bunu belli etmeden yatağa serebilirsiniz, üstünede normal çarşaf.

Tedavisi bulunana kadar bu şekilde idare edilebilir.

Acaba evlenmeden öncede var mıydı ?

nasıl yani koca adam insan çişinin geldigini farketmezmi benim bildigim çokkkkkkkkkkkkkkk sarhoş insan kaçırır altına o yaşlarda oda güzel bence üşeniyo çişe gitmeye
bunun yaşla alakası yok ya fizyolojik bi durumdur geldiğini hissetmiyodur ya da psikolojiktir, ben sosyal hizmet uzmanıyım bi dersimizde geçmişinde baskı altında bulunan bireylerde bu gibi durumlara rastlanabileceği konuşulmuştu, o süreçte eski sevgilimin de böle bi sorunu olduğunu biliyodum onunla bunu konuştum ve çocukken hatta gençken bile baskı altında olduğunu babasının otoriter bi yapısı olduğunu sölemişti.
Velhasıl ben de psikolojik olduğunu düşünüyorum

bunun yaşla alakası yok ya fizyolojik bi durumdur geldiğini hissetmiyodur ya da psikolojiktir, ben sosyal hizmet uzmanıyım bi dersimizde geçmişinde baskı altında bulunan bireylerde bu gibi durumlara rastlanabileceği konuşulmuştu, o süreçte eski sevgilimin de böle bi sorunu olduğunu biliyodum onunla bunu konuştum ve çocukken hatta gençken bile baskı altında olduğunu babasının otoriter bi yapısı olduğunu sölemişti.
Velhasıl ben de psikolojik olduğunu düşünüyorum

bende ana babası nasıl demiştim ama konu sahibi görmedi sanırım...

prostat ile alakalı olabilirmi mesane ile bence bu konuda bi doktorla görüşün
mesane filmi falan cekilebilir belki yada ürolog tek bi hastaneye gitmeyin gerekirse farklı hast. gidin ciddi bi sorun sonuçta ve genc yaşı daha
bez mez ugraşmayın eşinizin psikolojısı önemli bence alez daha iyi bu konuda en azından farketmez erkekler hassas oluyor böyle zamanlarda
Allah yar ve yardımcınız olsun

Tam aradıığım şeyler ama nasıl ikna edebilirimki

İyide bunu kullanmasını sağlamak, bunu kabul etmek anlamına gelmez mi ? Bir yolunu bulmak için çabalamalı.

Peki üzülüyor mu, yatağını kendi temizlemek istemiyor mu ?

Back
X