Eşim Altına Kaçırıyor :(

Çok çok geçmiş olsun, İnşaAllah en kısa sürede düzelir, 2 ay öncesine kadar herşey normalmiş, yapılan tetkiklerde de anormal bir bulguya rastlanmadığına göre eşinizin sorunu büyük ihtimalle psikolojik, zaten psikoloğa yönlendirilmişsiniz.

2 ay öncesi bu sorunu tetikleyen birşey olmuş olmalı, eşinizin sıkıntısının fizyolojik olduğunu düşünmüyorum, ya işyerinde aşırı baskı altında ve buda psikolojisini etkiliyor ya da babasıyla ilgili sorunlar yaşanıyor ve size yansıtmıyor olabilir.

Psikolog ilaç tedavisine başlamış, ben uzman değilim, prosedür nasıldır bilmiyorum, o yüzden ukalalık yapmakta istemem fakat eşiniz psikoloğa gittiğinde geçmişi, şu anda yaşadıklarıyla ilgili konuşabildiği birebir seanslar yapılmıyorsa ilaçlar ne kadar etkili olur, başka bir uzmana danışma, görüş alma imkanınız varsa danışmanız görüşündeyim.

Psikolog ilaç tedavisi uyguılamıyor birebir konuşuyorlar zaten, psikologlar zaten ilaç veremez psikiyatrlar reçete yazabilir. İlacı veren üroloji doktoru

eşinizin sorunu, siz onu uyandırmanıza rağmen devam ediyorsa, bu muhtemelen uykusunun en derin olduğu zaman dilimi içinde oluyordur. peki siz eşinizin psikoloğuyla görüştünüz mü? çünkü bu süreçten siz de etkileniyorsunuz ve bunu birlikte atlatmanız gerek. siz aktif olarak katılıyor musunuz?

basligi gorunce sasirdim aslinda ama hersey biz insanlar icin yarin birgun ayni duruma dusmeyecegimiz ne maglum,
esiniz adina uzuldum hergun uyurken tedirgin uyuyup uyanincada utanip sklmak ne zordur,
psikolojik olarak bu durum yuzunden cokuntu icindedir zaten birde bez baglarsaniz daha kotuye gidebilir,
umarim biran once duzelir ve hersey yoluna girer ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN SIFASINI VERSIN INSALLAH(AMIN)

bence psikolojik benim bi yakınımda 2 gece üst üste altına kaçırdığını söyledi ama o günlerde stresi çoktu ona bağladı .

canım birşey okudum az önce,araştırdım...
mantıklı geldi bana eşinde bi denesin ,istersen...
bladder exercise diye geçiyodu mesane egzersizi...
gün içinde çok bol miktarda sıvı alıp idrarı gelse bile tutmaya çalışsın...mümkün olduğu kadar çok tutsun,böylece mesane kaslarını güçlendiriyor...inşallah bir çözüm olur.onun için çok utanç verici olmalı...
geçmiş olsun.

Canım bu durumu yaşayan bir tanıdğım vardı.Aynı bahsettiğin gibi nedeni bulunamıyordu.Psikoloğada gittiler,hastane hastane de gezdiler.En sonunda Ege üniversiyesi hastanesinde çare buldular.Önce egzersizlerle başladılar işe.Çok sıkışana kadar idrarını tutuyordu ve tuvalete gittiğinde de kesik kesik yapıyordu,Yani bi bırakıp,bir tutarak.Böylelikle kaslar gelişiyormuş.Geceleri belli bir saatten sonra sıvı tüketmiyordu.Daha sonrada bir makine verdiler iç çamaşırına takılan,o alet çamaşırda hafif bir ıslaklık olduğu anda saat alarmı gibi ses çıkarmaya başlıyordu.Gece tam altına kaçıracakken alarm ile uyanıp tuvalete koşuyordu.Ki bu durum çok kötü bütün ev ayağa kalkıyor.Ama böylelikle altına kaçırmamaya başladı.

Eşinizde epilepsi tetkiki yapıldı mı?Eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama ileri yasda bir tandığımızda da bu sorun vardı ,bir sürü test yapıldı bir şey çıkmadı.Sonunda norolojide epilepsi tanısı konulmuş.Gece uykusunda kısa süreli dalma nöbetleri yaşıyormuş.
İsterseniz doktorunuza bu durumdan bahsedin.
İnşallah en kısa sürede bu zorluğu aşarsınız,Allah kolaylık versin.

Eşiniz daha önce böyle bir sorun yaşamış mı?

Şayet yaşamadıysa ve 2 ay önce böyle bir problem ortaya çıktıysa cinsel herhangi bir problemi var mı? Çünkü 8 aylık evliyiz diyorsunuz. Daha açık sorayım cinsel hayatınız nasıl?

Ayrıca bir arkadaş epilepsiden bahsetmiş. Mutlaka nöroşurirji uzmanına gidiniz. Mr ve EEG de çıkar zaten.

Son düzenleme:
nasıl yani koca adam insan çişinin geldigini farketmezmi benim bildigim çokkkkkkkkkkkkkkk sarhoş insan kaçırır altına o yaşlarda oda güzel bence üşeniyo çişe gitmeye

Kim üşendiği için yatağa işer siz yazdığınıza kendiniz inanıyormusunuz.Hiç belli olmaz yarın sizde aynı durumu yaşabilirsiniz.Bu bir rahatsızlık.Koca adam küçük adam ne alakası var.

Uzman bir nöroloğa görünmekte fayda var.
Benim aklıma da mültipl skleroz (ms) geldi.

Gittiğiniz nörolog,devlet hastanesinde ise,muayene süresinde değerlendirememiş olabilir.
Özele ve alanında uzman bir nöroloğa gitmenizde fayda var.

Psikologluk bir iş olduğunu düşünmüyorum. Üniversitelerin araştırma hastanelere gidin lütfen.

Selvi kozalağı, şerbetçi otu, kırkkilit otu,
100'er gr alıncak aktarda öğütülecek gece yatmadan önce bi kaşık alınacak en fazla yarım çay bardağı su içilecek,
kardeşim için not almıştım inşAllah işe yarar, bide bunu deneyin bakalım

nasıl yani koca adam insan çişinin geldigini farketmezmi benim bildigim çokkkkkkkkkkkkkkk sarhoş insan kaçırır altına o yaşlarda oda güzel bence üşeniyo çişe gitmeye

Bu yorumu okuyunca cidden çok şaşırdım.
Konuya bile yorum yapmaktan geçtim.
Arkadaşım koca adam sence niye böyle bir duruma sırf üşendiği için düşsün.
Nasıl bu kadar duygusuz yorumlar oluyor anlamıyorum ya, Allah kimsenin başına vermesin ama kendinizi koyun o insanın yerine bence.

sadece yatak olsa bende naylon seriyorum ama kıyafetleride ıslanıyor

Tatlım bu eşin için gerçekten çok zor bir durum, bence gerekirse hergün çamaşır yıka ama sakın kıracak bişi söyleme.
Diyorsundur senin için konuşması kolay diye biliyorum zor bir durumdur ama mutlaka bir tedavisi vardır.
Umarım en kısa zamanda bu durumdan kurtulur.Psikolojik de olabilir, stres yapıyorsa birşeyleri o da sebep olabilir.

esiniz belini ağrımasından sikayetci mi,yada 2 aydır böylr diyorsunuz 2 ay önce belini incitecek bir hareketi oldu mu,sundan biliyorum cevremde var bir örnek bel gevsekliğinden kaynaklı olmus yakınımdaki bu altına kacırma soruu...

başınıza gelmeden atıp tutması kolay tabi 2 aydır yaşıyormuş arkadaş bu durumu insan yeri geliyor çocugu bile yapınca bıkkınlık oluyor çarşaf yorgan bence aksine o tarz bi çamaşır kullanması eşininde psikolojisini rahatlatabilir şuan karısınada yük olduğu için eziklik duyuyyordur ondan kurtulur en başta sonra diğer çözümlere bakılır

başınıza gelmeden atıp tutması kolay tabi 2 aydır yaşıyormuş arkadaş bu durumu insan yeri geliyor çocugu bile yapınca bıkkınlık oluyor çarşaf yorgan bence aksine o tarz bi çamaşır kullanması eşininde psikolojisini rahatlatabilir şuan karısınada yük olduğu için eziklik duyuyyordur ondan kurtulur en başta sonra diğer çözümlere bakılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…