Çok çok geçmiş olsun, İnşaAllah en kısa sürede düzelir, 2 ay öncesine kadar herşey normalmiş, yapılan tetkiklerde de anormal bir bulguya rastlanmadığına göre eşinizin sorunu büyük ihtimalle psikolojik, zaten psikoloğa yönlendirilmişsiniz.
2 ay öncesi bu sorunu tetikleyen birşey olmuş olmalı, eşinizin sıkıntısının fizyolojik olduğunu düşünmüyorum, ya işyerinde aşırı baskı altında ve buda psikolojisini etkiliyor ya da babasıyla ilgili sorunlar yaşanıyor ve size yansıtmıyor olabilir.
Psikolog ilaç tedavisine başlamış, ben uzman değilim, prosedür nasıldır bilmiyorum, o yüzden ukalalık yapmakta istemem fakat eşiniz psikoloğa gittiğinde geçmişi, şu anda yaşadıklarıyla ilgili konuşabildiği birebir seanslar yapılmıyorsa ilaçlar ne kadar etkili olur, başka bir uzmana danışma, görüş alma imkanınız varsa danışmanız görüşündeyim.
Sigara kullanıyorsa belki ondandır. Bir yerde sigara içen kadınların geceleri altlarına kaçırabileceklerini okumuştum, belki beylerde de geçerlidir...
nasıl yani koca adam insan çişinin geldigini farketmezmi benim bildigim çokkkkkkkkkkkkkkk sarhoş insan kaçırır altına o yaşlarda oda güzel bence üşeniyo çişe gitmeye
nasıl yani koca adam insan çişinin geldigini farketmezmi benim bildigim çokkkkkkkkkkkkkkk sarhoş insan kaçırır altına o yaşlarda oda güzel bence üşeniyo çişe gitmeye
sadece yatak olsa bende naylon seriyorum ama kıyafetleride ıslanıyor
birde benım anlamadığım kocam hastaysa ben tutupta adama alt kaçırma donu giymeye nasıl ikna edeceğimi düşüneceğime ağzımı bile açmadan hergün üstünü başını atarım makinaya yıkarım bu dert mi şimdi?adamı utandırmaya ne gerek var?
bazen kadınlar ne kadar garip ayrıntıları takıyorlar kafalarına...
yatagı koruyormuş ama üstünü korumuyormuş...e korumasın önemli mi adamın psikolojik sıkıntısı var kadının derdi yine heraman ki gibi temizlik...
çamaşır makinanız yok mu?
birde benım anlamadığım kocam hastaysa ben tutupta adama alt kaçırma donu giymeye nasıl ikna edeceğimi düşüneceğime ağzımı bile açmadan hergün üstünü başını atarım makinaya yıkarım bu dert mi şimdi?adamı utandırmaya ne gerek var?
bazen kadınlar ne kadar garip ayrıntıları takıyorlar kafalarına...
yatagı koruyormuş ama üstünü korumuyormuş...e korumasın önemli mi adamın psikolojik sıkıntısı var kadının derdi yine heraman ki gibi temizlik...
çamaşır makinanız yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?