Eşim Altına Kaçırıyor :(

Bende bunu soracaktım bel gevşekliğinden olabiliyo yakı yapıştırın bi beline
Benim abimde 20 yaşına kadar altına yaptı, kimse uyanmadan evden çıkıyordu çok utanıyordu.
Sonra geçti belini çekip yakı yaptılar ona baya hastaneye gitti okadar gitti ama tedavisi mümkün olmamıştı..

Geçmiş olsun canım. Doktor kontrollerinde sorun çıkmadığına göre büyük olasılıkla psikolojiktir.
Yetişkinlerin pek çoğunda, hayatlarında en az bir kez başına gelmiş bir durumdur.
Genellikle rüyada tuvalet ihtiyacını giderirken yatak ıslatma şeklindedir.
Eşinde de ilk ıslatmadan sonra bilinçaltı bu duruma kilitlenmiş ve ıslatma stresi, devamına sebep
vermiş olabilir. Uykuda kendini güvende hissedebilmesi için medikal bezlerden kullalanarak
uykuya geçmesini tavsiye ederim. Fiziksel engeli olmadığına göre bezini kendi bağlayıp,
kendi çözecek ve giysileri ve yatak ıslanmayacak. Bu durum güvende olmasını sağlayacak
ve ben eminim ilk günden itibaren olmasa bile kısa sürede sorun çözülecek.
Benim tavsiyem ıslatmasa bile uzun süre bezi kullanarak uykuya geçmesidir.
Şu örneği vermek isterim. Kızım 9 - 10 yaşlarındayken dışarı çıkmıştık. Tuvaleti geldiğini
söyleyince tuvalet araştırmaya başladık. O gün tuvalete girene kadar iç dünyasında neler
yaşadıysa, dışarı çıkamaz oldu. Hele otobüs ve minübüse binmek gerektiğinde ağlamaya
başlardı. Ya aracın içinde tuvaletim gelirse ne yaparım stresi yaşadığı için hep idrar
sıkışıklığı hissediyordu. O zaman sana önerdiğim formülü uyguladım tatlım.
Dışarı çıkacağımız zaman bezini kendi bağlar ve güven duyardı. Bu şekilde dışarıda
ne kadar uzun süre kalmış olursa olsun hiç tuvalet ihtiyacı duymadan eve dönerdik.
10 kez falan bezle dışarı çıktıktan sonra her şey normale döndü.
Dilerim en kısa zamanda bu sorundan kurtulursunuz.

Daha 4 Seans oldu 2 seansa aktif olarak katıldım psikolog bazı seanslara benide çağıracağını söyledi.

Bende öyle düşünmüştüm ama nasıl söyleyeceğimi bilmiyordum vazgeçtim bez bağlamaktan, ama dün akşam kendisi söyledi bez alıp bağlayalım diye, dün akşam markete gittik bez aldık, beziyle uyudu yine altını ıslatmıştı ama sabah kalktığında kuru olunca sevindi, kendini iyi hissettiğini söyledi. Onu uzun zamandır sabahları böyle mutlu görmemiştim. Çok iyi geldi kuru kalkmak

yazık , çok üzüldüm eşinize, sakın üzrine gitmeyin, sakın sorgulamayın... eger suçluluk duygusuna falan girerese durum dahada kronikleşir, psikologa falanda gitmeye gerek yok bence...
bende 12 yaşlarındayken bir dönem bu sorunla karşılaşmıştım , annem yakı almıştı, ve belime güzelce sarmıştım, 3, 4 gün kaldı, sonra çıkardım, ve tamamen geçti, çok geçmiş olsun

Benim kardeşimmde öyleydi 18 yaşına kadarr minirin diye bi ilaç kullandı siz kullanın diye söylemiyorum doktora danışın diyee söylüyorum yanlş anlaşılmasın bu damla beyinin uyarılmasına yarıyormuş sanırım bu ilacı 1 ay kullanıyodu 6 ay yapmıyodu ikinci 1 ay kullanıyodu 1 yıl yapmıyodu böyle böyle gitti ve şimdi evlendi böyle bişeyi yok bi bak istersen

Bezden vazgeçmitşim üzülmesin daha kötü olmasın diye ama dün kendisi önerdi ve bez aldık gece öyle yattı sabah çok mutluydu uzun zamandır uyanınca böyle iyi olduğunu görmemiştim

Dün birisi onuda önermişti söyledim bende yapacağını söyledi umarım faydalı olur

Olmazsa o dediğiniz aletide denemek lazım bir araştırıyım netten

Eşim 20 yaşında nörolojiyede gittik ama bilmiyoruım inşallah önemli bişey yoktur.

Özel üroloğa gittik ama nöroloğa hacettepe üni hastanesinde gittik.

büyük ihtima eşiniz bir çeşit virüs kapmıştır virüs mesane yollarını kapattıgını idararını tutamaz

Deniyecem teşekkürler

Kendiside diyor büyük ihtimalle strestendir diye, işi çok stresli

Bezden vazgeçmitşim üzülmesin daha kötü olmasın diye ama dün kendisi önerdi ve bez aldık gece öyle yattı sabah çok mutluydu uzun zamandır uyanınca böyle iyi olduğunu görmemiştim

kendi istediyse ve mutlu olduysa iyi o zaman ya yazik utaniyordur sabah uyaniyor yatak islak uyumak cile olmustur adama bari iyilesene kadar idare etsin oyle gercekten uzuldum

konu sahibi arkadaşım,

yanlış anlama ve kusura bakma. ama bu konu başlığını her gördüğümde bir tuhaf oluyorum. sonuçta sıkıntını paylaşıyorsun anlıyorum ama bence bu eşine haksızlık ya. adına konu açılıyor hemde altına kaçırıyor diye. biraz daha farklı ifade etseydin keşke. yorum yapmiim yapmiim dedim ama her eşi ve ailesi bölümüne girdiğğimde başlığı okuyırum tuhaf oluyorum.

yanlış anlama tabi ama lütfen...

Yanlış anlama merak etmeyin, haklı olduğunuz yerlerde var ama ancak şöyle de bir durum var, sonuçta kim olduğunu, nerde yaşadığını gibi bilgiler yazmıyor burada yani milyonlarca insan arasından biri ama hangisi kim bilecek. Ben böyle düşündüm yoksa normal hayatta kimse bilmiyor, bilemezde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…