öncelikle geçmiş olsun..eşiniz için çok zor bir durum Allah yardımcısı olsun,elbetteki sizin içinde zor ama eşinizin kendisini daha kötü hissetmemesi için onu rencide edici şekilde konuşmadığınızı düşünüyorum..psikolojisi ne kadar kötü olursa düzelmesi de o kadar zor olabilir.(bez olayıda utanç verici bir durum bu durumu aklınıza gelen fikirler arasından çıkarmanız iyi ve doğru bir karar)Bilinenin aksine idrar kaçırma durumlarında bol sıvı tüketilmeli (günde en az 1,5 litre) kola,kahve,çay ve çikolatadan da uzak durulmalı diye biliyorum.Allah kolaylık versin çok geçmiş olsun..
cok gecmis olsun cnm,
senin ve esin icin zor bir durumdur.
biliyorum calisiyorsunuz belki ev islerini yapmaya bile zaman bulamazken yatak dösek yikiyorsunuz.
bence bez isini söylemeyin esinize. kendinizi onun yerine koyun ve düsünün ki esiniz size diyor "bez bagla" kötü niyet olmasa bile düsünebilirsin bikti benim yüzümden yatak dösek yikamaya. belkide öylelikle rencide ediceksiniz esinizi istemeyerek.
aklima bisey geliyor ama yapabilirmisiniz daha dogrusu dayanabilirmisiniz bilmiyorum. geceleri saat basi esinizi uyandirip tuvalete gitmesini isteseniz ???
ikinizde calisiyorsunuz belki de uykusuz kalicaksiniz ama en azindan uykusunda bile hatirlatmis olursunuz bence.
yardimci olmak istedim arkadasim. allah kolaylik ve sifa versin.
gece kendini tuvalete gidiyor gibi hissedebilir
kendini rüyadayken gerçek yaşıyor gibi hissedebilir uykuya çok dalıyor olmalı
temkinli yatmasını denedimi
geçmiş olsun öncelikle...ne kadar zor bir süreç eşin için bu durumda olan yaşlılar bile utanıp sıkılırken gencecik bir adamın bunları yaşaması
çok kötü umarım hastalık ve tedavisi iyi sonuçlanır ,
size manevi anlamda çok iş düşüyor bez vs...genç birini daha çok strese sokar ,en iyisi alezle yatağı korumak
her gün nevresim değiştirmek bu sorun geçene kadar en makul yol bu ...
aklıma daha dün izlediğim The Simpsons'un 'how ı wet your mother'-annenizi nasıl ıslattım bölümü geldi.Onda da homer'in başına bi anda böyle bi dert geliyordu ve bilinçaltına girildiğinde küçüklükte yaşadığı bi ezikliği farketmeden hatırlaması yüzünden olduğu anlaşılıyordu...
Bence eşinizin psikolojik-geriye dönüş yaşamış olabilir.Bi sorunu olsaydı çıkardı onca tahlilden,başka başka hastanelerde derman arayacağınıza iyi bir psikoloğa gidin derim..Tekrar geçmiş olsun
ilgili bölüm The Simpsons 23. Sezon 16. Bölüm izle, Türkçe altyazılı izle, The Simpsons 23. Sezon izle, Simpsonlar 23. Sezon 16. Bölüm, The Simpsons S23E16, yabancı dizi izle
inşallah biran önce eşiniz sağlığına kavuşur çok üzüldüm.
bez bağlamasını siz direkt teklif etmeseniz ama market alışverişine gittiğinizde hasta bezlerini görmesini sağlasanız bir şekilde belki kendisi düşünüp kullanmak ister.
çünkü gencecik bir adamın her sabah ıslak uyanması da bence psikolojisini kötü etkiler, bez taktığında altına kaçırdığını sadece kendisi görmüş olur
iki ay önce bilinçaltını tetikleyen birşey olmuş olmalı... altına kaçırması bu olaya verdiği bir tepki...
olayın ne olduğunu bulabilirseniz sorunu çözersiniz.
iş yerinde bir sıkıntı yaşamış olabilir yada ailesi ile bir sıkıntı yaşamış olabilir.
bir korku atlatmış olabilir.
Allah yardımcınız olsun, zor ama eminim çözülecektir.
Geçmiş olsun.
Doktorlara gittik demişsin.Acaba daha çok üroloji üzerinde mi duruldu ?
Nörolog gördü mü mesela ?
Bağışıklık veya sinir sistemiyle ilgili bazı hastalıklarda böyle bir belirti var.
Tahliller sadece idrar tahlili miydi ?
Eşinin başka şikayetleri var mı ?
Acaba evlenmeden önce de oluyor muymuş ?
geçmişolsun senin için de eşin için de çok zor bir durum allah kolaylık versin...
ama bunun herhalde sebepleri belli olmalı
1 ya çok yoğun çalışıyordur son 2 aydır insan sabaha karşı çok derin uyur o saatlerde geldiğini anlayamıyordur
2 fiziksel bir rahatsızlık baş göstermiştir
3 psikolojiktir
belki daha önceleri de böyle bi sorun yaşamıştır ama sizden saklıyordur dönemsel birşey de olabilir
bence bez konusunu düşünün eşinizi kırmadan incitmeden
tedavi olana kadar böyle bir şey yapalım falan diyebilirsin
sana da yazık çalışıyormuşsun da.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?