Borcu ödeyen,evi geçindiren bu kızken adam sürünür mü hiç?Şu erkeklerde zerre beyin yok. Ben internette parasız oyun oynarken risk alamıyorum. Bu nasıl bir cesaret. Boşanırmısınız bilmem ama süründürün
Eşiniz büyük bir hata yapmış.ilk kez böyle bir hataya düştüyse hemen boşanmayo düşünmek doğru değil gibi geliyoe bana. Ailenizi ilgilendiren kararları birlikte almanız gerektiğini, bu davranışın sizin güveninizi sarsacağını vs konuşun derim. İlk defa böyle bir şey yaşadıysanız hemen, boşanmayı düşünmek pek doğru gelmiyor bana. Evlilikte zor zamanlar olur, inişler çıkışlar olur. Uzın, bir yolculuk sonuçta. Önemli olan düzeltmek adına çaba gösterilip gösterilmediği.Merhaba ben 4 yıllık evliyim eşime sonsuz güven irdim benim için şehir değiş tirdi işsiz kaldı aileme baktı ama eşimle ikimiz pandemide işsiz kaldık ama ben ve babam bütün her şeyi karşıladık masraf olarak geçen gün ortak hesaptn eşim bana sormadan para çekmiş kızımın altınını satmış delirdim meğer İstanbul dan bursaya taşındım da altınları satıp borsaya yatırmış pandemide para batmış bu da kredi çekmiş borcu borçla kapatmış 60 bin gitti ayrıyeten 11 bin borç kaldı o kadar kötü oldumki ne yapıcam bilmiyorum eşim Bi sene dir kızıma bakıyor çalışmıyor ben hemşire yim çalışıyor um boşanmalımıyım bu adam dan güvenim alt üst oldu
Bildiğim İlk kez böyle bir şey yapıyor altınlar İstanbul daki evdeydi Bursa ya ben atandım öyle geldik eşimde benim için geldi o zaman satmış daha çok kazanıp bana geri ödemek istemiş güya ama bilmiyorum ortak parayı hmn gördüm 5 bin çektiği ni bu 4 yıldır ilkez oluyor daha önce hiç para çekmedi çocuk konusu bebek olunca ben 1 sene evde ücretsiz deydim o zaman pandemide eşiöide6attılar işten zor zamanlardı işe başlayınca da ben eşimin 1 sene de çalışmayıp bebeğe bakmasını istedim bakıcı ya vermek istemedim o kadar küçük çocuğu olan buEşiniz büyük bir hata yapmış.ilk kez böyle bir hataya düştüyse hemen boşanmayo düşünmek doğru değil gibi geliyoe bana. Ailenizi ilgilendiren kararları birlikte almanız gerektiğini, bu davranışın sizin güveninizi sarsacağını vs konuşun derim. İlk defa böyle bir şey yaşadıysanız hemen, boşanmayı düşünmek pek doğru gelmiyor bana. Evlilikte zor zamanlar olur, inişler çıkışlar olur. Uzın, bir yolculuk sonuçta. Önemli olan düzeltmek adına çaba gösterilip gösterilmediği.
Öyle dedi pandemide işten atıldı bulamadı bende her an altınları isteyecek gibiydim satalımda şunu yapalım diye korktu herhalde daha çok battıŞimdi borsayı biraz biliyorum. Yatırdığınız parayı kaybedebilirsiniz . Ama borç oluşmaz. Krediyi borcu kapamak için değil de kar etmek için ( zararını kapayıp kaybettiğini kazanmak için ) çekip tekrar borsada işleme girmiş olabilir.
Onu da kaybetmiş olabilir
Sanki anlattığı hikaye kumara benziyor. Ama Kesin bilemem tabi.
Şimdi borsayı biraz biliyorum. Yatırdığınız parayı kaybedebilirsiniz . Ama borç oluşmaz. Krediyi borcu kapamak için değil de kar etmek için ( zararını kapayıp kaybettiğini kazanmak için ) çekip tekrar borsada işleme girmiş olabilir.
Onu da kaybetmiş olabilir
Sanki anlattığı hikaye kumara benziyor. Ama Kesin bilemem tabi.
Ben boşanirdim gerçekten yaptığınin elle tutulur bir yanı yok hem de hiçMerhaba ben 4 yıllık evliyim eşime sonsuz güven irdim benim için şehir değiş tirdi işsiz kaldı aileme baktı ama eşimle ikimiz pandemide işsiz kaldık ama ben ve babam bütün her şeyi karşıladık masraf olarak geçen gün ortak hesaptn eşim bana sormadan para çekmiş kızımın altınını satmış delirdim meğer İstanbul dan bursaya taşındım da altınları satıp borsaya yatırmış pandemide para batmış bu da kredi çekmiş borcu borçla kapatmış 60 bin gitti ayrıyeten 11 bin borç kaldı o kadar kötü oldumki ne yapıcam bilmiyorum eşim Bi sene dir kızıma bakıyor çalışmıyor ben hemşire yim çalışıyor um boşanmalımıyım bu adam dan güvenim alt üst oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?