Eşim altınları satmış

Borsada eksiye dusmezsiniz en fazla paranizi batirirsiniz . Yani borcu borcla kapatmis kismi olamaz . O borcu baska birseydir. Ortak hesap olayini kaldirin calissin odesin cektigi krediyi. Cocuga bakici vs bulabilirsiniz. Hemen bosanin diyemem ama para yonetimi sizde olsun . Yoksa yapan yine yapar

Calisipta issiz kalmis biriyle , calismak isine gelmeyen farklidir . Esinizi en iyi siz bilirsiniz . Calisip is bulamamissa kisa yoldan para kazanma derdine dusup sonu husran olmus galiba

Ortak para harcamayı geçmiş bu, birikimlerini zor gün parasını har vurup harman savurmuş.

boşanmalımıyım bu adam dan güvenim alt üst oldu
bunun kararını sen vermelisin,
herkesin düşüncesi ve tavrı farklı olur
ben mesela ikilemde kalırım sürekli başına kakarım delirtirim, evliliğimi çıkmaza sokarım
yeğenim bu durumu yaşamış 120.000tl borsada batırmış hala evliler

yok artık bi de şikayetçi olsun gasptan:)

Adamın evde görevi yok ki, her şey sizde. Ee koca faktörü olsa ne olur olmasa ne olur. Üç kuruş için 5 kuruşundan olmuş kafasına göre kimseye sormadan. Valla kafa yok bu erkeklerde ya bir de bir şey desen kabalaşırlar üste çıkarlar..

yok artık bi de şikayetçi olsun gasptan:)

E olsun. Gasp değil hırsızlıktan olabilir gayet :) yahu bunu nasıl normalleştiriyorsunuz ben onu anlamıyorum. Tekrar diyorum altınları habersiz satıp 10 a katlasa yine boşanma nedeni. Sen ne hakla ortak birikimimizi benden habersiz satarsın diye düşünmez misiniz? Adamın kendi parası değil o dikkatinizi çekerim. Ortak kızları için yaptıkları birikim. O zaman kadınlar da ortak birikimi alsın gitsin çantaya ayakkabıya yatırsın bakalım kocalar ne diyecek.

Böyle bir durum sonrası ben asla maddi konularda güvenmezdim adama. Güven olmadan evlilik olmaz. Koynumda her an saldırmaya hazır yılanla mı yaşayayım?

Bu arada kocanın çalışmayıp çocuk bakması bence de çok normal. Kim daha az kazanıyorsa onun işten çıkıp bir süre çocuk bakması ideal elbette annelere bu sorumluluğu yıkmaktansa. Zaten 2-3 yaşında kreş zamanı gelir o zaman işe girer. Ömür billah kadının da erkeğin de hiç durmadan çalışması bana çok garip geliyor asıl o konu sorun değil. Sorun adamın -ister parayı katlamak maksatıyla ister kumar oynamak maksatıyla hiç farketmez- ORTAK kızları için yapılan birikimi eşten habersiz resmen çalmasıdır.

En sevmedigimden para konusunda risk alanlar.
Uyarin devam ederse boşanacaginizi söyleyin.
Ama boşanmak son seçenek şu durumda.
Ortak hesabinizi da bireysel hesabiniza almaniz bu süreçte daha dogru bence.
Eşinizle bunu da konuşun guveninizin sarsildigi yeniden guvenene kadar sizin hesabinizda durmasini istediginizi söyleyin.
Tabi paraniz kaldi mi bilmiyorum kaldiysa diye soylüyorum.
Ortak hesap olmasin bir süre.

Bir sene çok uzun bir süre adam evde devamlı kızına bakıp ev işi yapıp sıkılmıyor mu? İş aramıyor mu bana enteresan geldi. İşsiz kalabilir ama nasıl olsa kadın çalışıyor bende evde takılayım kafasında olması anormal. Bence acilen iş bulsun o borcu kendi kapatsın. Sana da o harcadığı altınları alsın. Tüm bunları yaptıktan sonra çocuğun da ya kreşin ya da bakıcının parasını karşılamaya başlar. Bence sırf bu yüzden boşanma olmaz ama bunları kabul etmezse o güveni geri kazanmazsa boşanmayı düşünürsün

Evde adam gibi çocuk bakacaksa baksın tabi. O da bir iş, hem ciddi bir iş. Ciddî bir mesai.

Ama burdaki mevzu başka. Hem altınları izinsiz bozdurmak hem borca girmek hem de borcu ödememek artık çalışmamak ya da evde çocuk bakmak değil bal gibi arsızlık oluyor.

Kadın isterse çalışır. Isterse evde çifte mesai yapar. Ama tutup da iki kuruş parayı şans oyunlarında kaybetmez.

Erkekler adam gibi ev cekip cevirebilecekse, adam gibi çocuk bakabilecekse baksın tabi de. Genel anlamda çok bererikli, çok akıllı, cok cevval çok , iş bitirici değiller. Kadinlar gibi dirayetli mücadeleci değiller. Bi bakıyosunuz işten gelen kadın evde de mesaiye devam ediyor.

Bu sebeple evde durmalarini istemiyoruz. Ha beceren var mı var. Onlara sözümüz yok. Başımız gözümüz üstüne.

Paranızı 3-4 kata çıkarsaydı yine boşanayım mı diye düşünür müydünüz?
Gerçekten farkı anlamıyor musunuz?

Çocuğunun altınını kimseye sormadan harcaması , sonunda kazanmış olsa da, hırsızlıktır.

E madem eşim banka soysun. Yakalanmadığı sürece sorun yok. Günümü gün edeyim çaldığı parayla. Ona okey ama yakalanırsa da boşarım. Bu mu yani?

Sormadan alamaz. Ikiye katlayacak olsa da olmaz. Önce sorulur. Ortak karar verilir. Sonra böyle riskler alınır.

Kesinlikle yorumunuza katılıyorum. İki yüzlülükten başka bir şey değil ki konudan bağımsız çalışmayan adamın kıçına vurun tekmeyi tarzı yorumlar tam tersi olunca amaaa zorunda değil oluyor. Eee bu dönemde de çalışmayan kadının dötüne tekmeyi vursunlar kimsede bir şey demesin. Konu sahibinin eşi içinde gizli borsa işine girişme altın satma vs büyük sorun kolayına bırakılmıyor bağımlılık gibi oluyor. İş yapıp batırsa ne biliyim borsaya para yatırdığını ikisinin kararıyla yapılmış olsa batsa sorun olmaz ama gizli saklı her şeyi yapan adamdan cacık olmaz

Konu da ev isi yapmadi yatti gibi bir durum yok ki. Varsa bile yazilmamis. Kadin evde cocuk bakiyor diyor. Diger detaylari bilmiyoruz. Altini habersiz alma satma kismi zaten sorun. Ona lafim yok.

Yani muhtemelen konu sahibi adama kendini surekli gereksiz hissettirdi, esi de bende para kazaniyorum demek icin bu ise girdi ve patladi.
Habersiz almasini hakli cikarirmi kesinlikle hayir. Ama anlasilabilir kilar. Ha su var. Adam yaptigi isle kaybetmek yerine kazansa parayi 3 e 5 katlasa habersiz almasi eminim sorun olmazdi kimse icin.

Ben yaptığının doğru birşey olduğunu savunmadım.Baştan sona yanlış.Konu sahibi boşanmayı düşünmüş bu yüzden bu soruyu sordum.
Başka bir problem yoksa olay boşanmaya kadar gitmemeli bence.Eşinin hangi ruh halinde olduğunu bilmiyorum.Eşim yapsa çok kızarım ama boşanmayı düşünmem.

Bende aynen bu şekilde düşünüyorum.Adama ne hissettirildi bilmiyoruz.Neden yaptı bilmiyoruz.Bu şekilde yüzeysel anlatılınca anlaşılmaz ve olayın boşanmaya gitmesi çok yersiz bence.

Ben bunun için boşanmayacağıma eminim, o yüzden size de aman boşa gitsin diyemem. Yaptığı inanılmaz kötü bir şey ama niyetinde daha fazla para kazanmak vardı ve olmadı. Olsaydı sizinle paylaşacaktı değil mi? Çıkmaza girmiş olabilir. Bu da bir kumar. Eğer çıkmaza girdiyse ve devam ediyorsa bir yardım alması şart.
Evet görünüşte erkeğin çalışmaması kötü geliyor ama ben çalışacaksam ki siz hemşiresiniz, nöbetiniz vsniz oluyor, çocuklarıma eşimin bakması inanın benim içimi rahatlatırdı. O da iş bakıyordur herhalde?
Eşinizin size karşı ilgisizliği, kötü davranışları yoksa bunlar aşılabilir diye düşündüm ben

Son düzenleme:
Ay eski konulara baktımda isimden hatırlar gibi oldum sizde çekilir çile değilsiniz. Bu konuda haklısınız ama her maddi konuda boşanmaya konuyu getirmişsiniz. Adam bir bok yemiş ki bunun haklılık yanı yok ama belli ki sizin laflarınızdan mı artıkın nedir bu yola girdi bilemedim. Adam sizin ailenize bakmış altını bike almış galiba sürekli aile üyenizin ve hastanelerde bakmış beklemiş. Kötü bir adam olduğunu düşünmüyorum. Ailesi size ev verdiği halde eşiniz pandemide işsiz kaldığında çalışmak istemeyip ben gelinim maddi yardım etsinler ben çocuğuma baksınlar diye sürekli para beklentisine girmişsiniz ve üslubunuzda leşti burdan demek ki aklımda kalmış adınız bakıncada çözdüm. Bu yüzden bu adam niye böyle bi bok yedi nasıl bir halde bilemiyorum. Ama affedilir bir hata olmadığıda ayrı bir haklılık

Evet Bi ara kötü davrandım ikimizde işsiz kaldığımız zManlsr çünkü benim ailem hep maddi ve manevi yardımcı ydı ama onunki hiç buda benim zoruma gidiyor Du ama bunlar dan önce satmış ztn bilezik leri sormadan pandemide de borsa birden hiç olmuş durum böyle ama bunun dışında eşim benim için geldi ailemin yanına babama hatta yatalak amcama baktı altını aldı her şeyi yaptı bilmiyorum eşimi seviyorum telafi edicem diyor sen üzülme daha fazla koymak için yaptım ama pandemide mafoldum diyor evlilik sözleşmesi her şeyi kabul etti ortak para benim kazancım onu kendi üzerime aldım her şeyi kabul etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…