- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Borsada eksiye dusmezsiniz en fazla paranizi batirirsiniz . Yani borcu borcla kapatmis kismi olamaz . O borcu baska birseydir. Ortak hesap olayini kaldirin calissin odesin cektigi krediyi. Cocuga bakici vs bulabilirsiniz. Hemen bosanin diyemem ama para yonetimi sizde olsun . Yoksa yapan yine yaparMerhaba ben 4 yıllık evliyim eşime sonsuz güven irdim benim için şehir değiş tirdi işsiz kaldı aileme baktı ama eşimle ikimiz pandemide işsiz kaldık ama ben ve babam bütün her şeyi karşıladık masraf olarak geçen gün ortak hesaptn eşim bana sormadan para çekmiş kızımın altınını satmış delirdim meğer İstanbul dan bursaya taşındım da altınları satıp borsaya yatırmış pandemide para batmış bu da kredi çekmiş borcu borçla kapatmış 60 bin gitti ayrıyeten 11 bin borç kaldı o kadar kötü oldumki ne yapıcam bilmiyorum eşim Bi sene dir kızıma bakıyor çalışmıyor ben hemşire yim çalışıyor um boşanmalımıyım bu adam dan güvenim alt üst oldu
Calisipta issiz kalmis biriyle , calismak isine gelmeyen farklidir . Esinizi en iyi siz bilirsiniz . Calisip is bulamamissa kisa yoldan para kazanma derdine dusup sonu husran olmus galibaÖylemi diyorsunuz gemiye yurtdışına gidicem o parayı misliyle ödiycem sana diyor Bi daha asla olmıcak çok bunalmıştım kimseden bişi isteyemedim diyor bilmiyorum eşimi sever güvenirdim çok üzülüyorum
Ortak para harcamayı geçmiş bu, birikimlerini zor gün parasını har vurup harman savurmuş.Koca calismayip evde cocuk bakinca vur totosuna tekmeyi sunepenin. Kadin calismayip cocuk bakinca ama calismak zorunda degil kocasi baksin isi ne vs vs.
Bende bu ikiyüzlülüğü anlamiyorum..
Bu arada aynisini yasadim. Pandeminin basinda kresler kapaninca ben isten ayrilamayacagim icin esim isi birakti. Ilk basta kres kapali diye sonra da bir sure biz güvenemedigimizden 1 sene boyunca kizimiza o bakti. Gül gibi de bakti sag olsun.
Konunuzda ki tek sorun esinizin size danismadan ortak paranizi harcaması.
bunun kararını sen vermelisin,boşanmalımıyım bu adam dan güvenim alt üst oldu
Kaldıraç varmış resmen kumar. Kazanırsa bilmemkaç katı kazanç kaybederse bilmemkaç katı kadar kayıp gibi. Büyük ihtimal kaldıraç a girdi.
Konu sahibi sizden habersiz altınları bozdurması korkunç bir olay. Kazansa da korkunçtu bence. Adam resmen sizi dolandırmış. Ortak paranızı çalmış. Basit bir durum değil. Bir daha olmayacağının da garantisi yok. Nasıl güvenirsiniz?
Bence ya boşanın, ya da bir daha değil hesabınıza erişim, evdeki kasaya bile erişimi olmasın. Çalışınca da maaşını size versin, her şeyini komtrol edin. Size olan bu borcu dövize çevirin. Bunu da ödeyeceksin deyin.
yok artık bi de şikayetçi olsun gasptan:)
En sevmedigimden para konusunda risk alanlar.Merhaba ben 4 yıllık evliyim eşime sonsuz güven irdim benim için şehir değiş tirdi işsiz kaldı aileme baktı ama eşimle ikimiz pandemide işsiz kaldık ama ben ve babam bütün her şeyi karşıladık masraf olarak geçen gün ortak hesaptn eşim bana sormadan para çekmiş kızımın altınını satmış delirdim meğer İstanbul dan bursaya taşındım da altınları satıp borsaya yatırmış pandemide para batmış bu da kredi çekmiş borcu borçla kapatmış 60 bin gitti ayrıyeten 11 bin borç kaldı o kadar kötü oldumki ne yapıcam bilmiyorum eşim Bi sene dir kızıma bakıyor çalışmıyor ben hemşire yim çalışıyor um boşanmalımıyım bu adam dan güvenim alt üst oldu
Evde adam gibi çocuk bakacaksa baksın tabi. O da bir iş, hem ciddi bir iş. Ciddî bir mesai.Koca calismayip evde cocuk bakinca vur totosuna tekmeyi sunepenin. Kadin calismayip cocuk bakinca ama calismak zorunda degil kocasi baksin isi ne vs vs.
Bu arada aynisini yasadim. Pandeminin basinda kresler kapaninca ben isten ayrilamayacagim icin esim isi birakti. Ilk basta kres kapali diye sonra da bir sure biz güvenemedigimizden 1 sene boyunca kizimiza o bakti. Gül gibi de bakti sag olsun.
Gerçekten farkı anlamıyor musunuz?Paranızı 3-4 kata çıkarsaydı yine boşanayım mı diye düşünür müydünüz?
Kesinlikle yorumunuza katılıyorum. İki yüzlülükten başka bir şey değil ki konudan bağımsız çalışmayan adamın kıçına vurun tekmeyi tarzı yorumlar tam tersi olunca amaaa zorunda değil oluyor. Eee bu dönemde de çalışmayan kadının dötüne tekmeyi vursunlar kimsede bir şey demesin. Konu sahibinin eşi içinde gizli borsa işine girişme altın satma vs büyük sorun kolayına bırakılmıyor bağımlılık gibi oluyor. İş yapıp batırsa ne biliyim borsaya para yatırdığını ikisinin kararıyla yapılmış olsa batsa sorun olmaz ama gizli saklı her şeyi yapan adamdan cacık olmazKoca calismayip evde cocuk bakinca vur totosuna tekmeyi sunepenin. Kadin calismayip cocuk bakinca ama calismak zorunda degil kocasi baksin isi ne vs vs.
Konu da ev isi yapmadi yatti gibi bir durum yok ki. Varsa bile yazilmamis. Kadin evde cocuk bakiyor diyor. Diger detaylari bilmiyoruz. Altini habersiz alma satma kismi zaten sorun. Ona lafim yok.Evde adam gibi çocuk bakacaksa baksın tabi. O da bir iş, hem ciddi bir iş. Ciddî bir mesai.
Ama burdaki mevzu başka. Hem altınları izinsiz bozdurmak hem borca girmek hem de borcu ödememek artık çalışmamak ya da evde çocuk bakmak değil bal gibi arsızlık oluyor.
Kadın isterse çalışır. Isterse evde çifte mesai yapar. Ama tutup da iki kuruş parayı şans oyunlarında kaybetmez.
Erkekler adam gibi ev cekip cevirebilecekse, adam gibi çocuk bakabilecekse baksın tabi de. Genel anlamda çok bererikli, çok akıllı, cok cevval çok , iş bitirici değiller. Kadinlar gibi dirayetli mücadeleci değiller. Bi bakıyosunuz işten gelen kadın evde de mesaiye devam ediyor.
Bu sebeple evde durmalarini istemiyoruz. Ha beceren var mı var. Onlara sözümüz yok. Başımız gözümüz üstüne.
Kesinlikle yorumunuza katılıyorum. İki yüzlülükten başka bir şey değil ki konudan bağımsız çalışmayan adamın kıçına vurun tekmeyi tarzı yorumlar tam tersi olunca amaaa zorunda değil oluyor. Eee bu dönemde de çalışmayan kadının dötüne tekmeyi vursunlar kimsede bir şey demesin. Konu sahibinin eşi içinde gizli borsa işine girişme altın satma vs büyük sorun kolayına bırakılmıyor bağımlılık gibi oluyor. İş yapıp batırsa ne biliyim borsaya para yatırdığını ikisinin kararıyla yapılmış olsa batsa sorun olmaz ama gizli saklı her şeyi yapan adamdan cacık olmaz
Ben yaptığının doğru birşey olduğunu savunmadım.Baştan sona yanlış.Konu sahibi boşanmayı düşünmüş bu yüzden bu soruyu sordum.Gerçekten farkı anlamıyor musunuz?
Çocuğunun altınını kimseye sormadan harcaması , sonunda kazanmış olsa da, hırsızlıktır.
E madem eşim banka soysun. Yakalanmadığı sürece sorun yok. Günümü gün edeyim çaldığı parayla. Ona okey ama yakalanırsa da boşarım. Bu mu yani?
Sormadan alamaz. Ikiye katlayacak olsa da olmaz. Önce sorulur. Ortak karar verilir. Sonra böyle riskler alınır.
Bende aynen bu şekilde düşünüyorum.Adama ne hissettirildi bilmiyoruz.Neden yaptı bilmiyoruz.Bu şekilde yüzeysel anlatılınca anlaşılmaz ve olayın boşanmaya gitmesi çok yersiz bence.Konu da ev isi yapmadi yatti gibi bir durum yok ki. Varsa bile yazilmamis. Kadin evde cocuk bakiyor diyor. Diger detaylari bilmiyoruz. Altini habersiz alma satma kismi zaten sorun. Ona lafim yok.
Yani muhtemelen konu sahibi adama kendini surekli gereksiz hissettirdi, esi de bende para kazaniyorum demek icin bu ise girdi ve patladi.
Habersiz almasini hakli cikarirmi kesinlikle hayir. Ama anlasilabilir kilar. Ha su var. Adam yaptigi isle kaybetmek yerine kazansa parayi 3 e 5 katlasa habersiz almasi eminim sorun olmazdi kimse icin.
Evet Bi ara kötü davrandım ikimizde işsiz kaldığımız zManlsr çünkü benim ailem hep maddi ve manevi yardımcı ydı ama onunki hiç buda benim zoruma gidiyor Du ama bunlar dan önce satmış ztn bilezik leri sormadan pandemide de borsa birden hiç olmuş durum böyle ama bunun dışında eşim benim için geldi ailemin yanına babama hatta yatalak amcama baktı altını aldı her şeyi yaptı bilmiyorum eşimi seviyorum telafi edicem diyor sen üzülme daha fazla koymak için yaptım ama pandemide mafoldum diyor evlilik sözleşmesi her şeyi kabul etti ortak para benim kazancım onu kendi üzerime aldım her şeyi kabul ettiBen bunun için boşanmayacağıma eminim, o yüzden size de aman boşa gitsin diyemem. Yaptığı inanılmaz kötü bir şey ama niyetinde daha fazla para kazanmak vardı ve olmadı. Olsaydı sizinle paylaşacaktı değil mi? Çıkmaza girmiş olabilir. Bu da bir kumar. Eğer çıkmaza girdiyse ve devam ediyorsa bir yardım alması şart.
Evet görünüşte erkeğin çalışmaması kötü geliyor ama ben çalışacaksam ki siz hemşiresiniz, nöbetiniz vsniz oluyor, çocuklarıma eşimin bakması inanın benim içimi rahatlatırdı. O da iş bakıyordur herhalde?
Eşinizin size karşı ilgisizliği, kötü davranışları yoksa bunlar aşılabilir diye düşündüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?