Sizden gizli yapmasi hos olmamıs.ama asilmayacak sey değil. Kisa yoldan para kazanma sevdasına düşmüş kazanan da kaybedende var yani yanılmış. olan olmus oda dersini almıştır. Biraz sıkışıp ödersiniz. Ben parayi mesele edenlerden degilim .gercekten borsada batti ise sorun yok oda evde diye yük olmayayim para getirem derdine düşmüştür. Tipik erkek para gururu benceMerhaba ben 4 yıllık evliyim eşime sonsuz güven irdim benim için şehir değiş tirdi işsiz kaldı aileme baktı ama eşimle ikimiz pandemide işsiz kaldık ama ben ve babam bütün her şeyi karşıladık masraf olarak geçen gün ortak hesaptn eşim bana sormadan para çekmiş kızımın altınını satmış delirdim meğer İstanbul dan bursaya taşındım da altınları satıp borsaya yatırmış pandemide para batmış bu da kredi çekmiş borcu borçla kapatmış 60 bin gitti ayrıyeten 11 bin borç kaldı o kadar kötü oldumki ne yapıcam bilmiyorum eşim Bi sene dir kızıma bakıyor çalışmıyor ben hemşire yim çalışıyor um boşanmalımıyım bu adam dan güvenim alt üst oldu
Sakin ve soğukkanlı olun düzelmeyecek bir sorun değil bence. Bir hatadır olmuşBildiğim İlk kez böyle bir şey yapıyor altınlar İstanbul daki evdeydi Bursa ya ben atandım öyle geldik eşimde benim için geldi o zaman satmış daha çok kazanıp bana geri ödemek istemiş güya ama bilmiyorum ortak parayı hmn gördüm 5 bin çektiği ni bu 4 yıldır ilkez oluyor daha önce hiç para çekmedi çocuk konusu bebek olunca ben 1 sene evde ücretsiz deydim o zaman pandemide eşiöide6attılar işten zor zamanlardı işe başlayınca da ben eşimin 1 sene de çalışmayıp bebeğe bakmasını istedim bakıcı ya vermek istemedim o kadar küçük çocuğu olan bu
Öylemi diyorsunuz gemiye yurtdışına gidicem o parayı misliyle ödiycem sana diyor Bi daha asla olmıcak çok bunalmıştım kimseden bişi isteyemedim diyor bilmiyorum eşimi sever güvenirdim çok üzülüyorumSakin ve soğukkanlı olun düzelmeyecek bir sorun değil bence. Bir hatadır olmuş
Gemi de 1 sene çalışıp 500 bin alcak gemi adam belgesi var daha önce gitmiş evlenmeden önce öyle telafi etmeyi düşünüyor ama benim için o iş öyle değil giden gitti kırılan kırıldı onaramazki hata olarak kabul ettim artık kırılan vazo eski gibi olmaz ki inşallah aynı hatayı tekrar etmezInsanlar enteresan. Hic borsadan anlamayanlar birden bir yatirim merakina ve bitcoin merakina kapilip gidiyor. Esiniz cocugun altini bozdurmasi kabul edilemez. Borclanmasi da kötü, ama kücük cocugun altinini harcamak da ne biliyim. Nasil düzeltmeyi düsünüyor?
İiy bişey yaparken kötü bişey olmuş.devamını getirmiyor ise boşanma sebebi değil bence. Şu kripto para piyasasında her türk erkeği para batırdı galiba. Bizimli de 40 bin falan batırmış. Elini sürecek parası kalmadı zaten artık. Borca bağladım ben de bankaya borcunu ödeyince de başka borca sokacağım. Napıcan yapmış bi hata..Merhaba ben 4 yıllık evliyim eşime sonsuz güven irdim benim için şehir değiş tirdi işsiz kaldı aileme baktı ama eşimle ikimiz pandemide işsiz kaldık ama ben ve babam bütün her şeyi karşıladık masraf olarak geçen gün ortak hesaptn eşim bana sormadan para çekmiş kızımın altınını satmış delirdim meğer İstanbul dan bursaya taşındım da altınları satıp borsaya yatırmış pandemide para batmış bu da kredi çekmiş borcu borçla kapatmış 60 bin gitti ayrıyeten 11 bin borç kaldı o kadar kötü oldumki ne yapıcam bilmiyorum eşim Bi sene dir kızıma bakıyor çalışmıyor ben hemşire yim çalışıyor um boşanmalımıyım bu adam dan güvenim alt üst oldu
Borsa gerçekten çok iyi bilgi ve vakit isteyen bir şey öyle birden ha deyince yatırım yapılmaz. Benim bi hocam bir de arkadaşım da borsata yatırıyor ama kazanıyor çünkü yıllardır onları tanıdığımdan beri hep araştırıp takip ediyorlar ki kafaları da bu işe basıyor cidden. Hele ki arkadaşım gece gündüz tüm vaktini ona harcıyor. Ben asla takipte etsem yapamam parayı bile eksik sayan biriyim. Şimdi insan kendini az çok tanır öyle anlamadığın şeylere girersen borca girersin doğal olarak. Bir de eşiniz ilk halinden son haline nasıl dönmüş öyle. Maalesef basit görünür ama evliliği etkiler bu tarz durumlar çünkü erkek bi kere girdim mi böyle yanlışlara devamını getiriyor. Kumar gibi düşün içinden çıkamıyor. Ama boşan ya da boşanma diyemem bunu söylemek yanlış olur bi konuş kendisiyle asla böyle şeylere adım dahi atmasın telafi etmek için uğraşsınMerhaba ben 4 yıllık evliyim eşime sonsuz güven irdim benim için şehir değiş tirdi işsiz kaldı aileme baktı ama eşimle ikimiz pandemide işsiz kaldık ama ben ve babam bütün her şeyi karşıladık masraf olarak geçen gün ortak hesaptn eşim bana sormadan para çekmiş kızımın altınını satmış delirdim meğer İstanbul dan bursaya taşındım da altınları satıp borsaya yatırmış pandemide para batmış bu da kredi çekmiş borcu borçla kapatmış 60 bin gitti ayrıyeten 11 bin borç kaldı o kadar kötü oldumki ne yapıcam bilmiyorum eşim Bi sene dir kızıma bakıyor çalışmıyor ben hemşire yim çalışıyor um boşanmalımıyım bu adam dan güvenim alt üst oldu
Bu erkeklere para vermeye gelmiyor.Benim eski esim de issiz kalmisti.Evin tum giderleri bana aitti.Olur,insanlik halidir deyip sineye cektm,adam tepeme cikti.Neden evde oturuyorki?calissin,cocugunuza bakici bulun.Bir erkek evde oturuyorsa inanin sonuclari kotu oluyor.Erkek dedigin eve para getirmeli.Bence yaptgi cok bencilce.Bugun boyle yapan,ileride neler yapmaz?Merhaba ben 4 yıllık evliyim eşime sonsuz güven irdim benim için şehir değiş tirdi işsiz kaldı aileme baktı ama eşimle ikimiz pandemide işsiz kaldık ama ben ve babam bütün her şeyi karşıladık masraf olarak geçen gün ortak hesaptn eşim bana sormadan para çekmiş kızımın altınını satmış delirdim meğer İstanbul dan bursaya taşındım da altınları satıp borsaya yatırmış pandemide para batmış bu da kredi çekmiş borcu borçla kapatmış 60 bin gitti ayrıyeten 11 bin borç kaldı o kadar kötü oldumki ne yapıcam bilmiyorum eşim Bi sene dir kızıma bakıyor çalışmıyor ben hemşire yim çalışıyor um boşanmalımıyım bu adam dan güvenim alt üst
Ben de sizin gibi dusunenelerdendim.Hayat musterek dedim.Eski esim issiz kaldi,olur dedim.Ama bir sure sonra is begenmemeye,girdigi islerden sudan sebeplerle cikmaya basladi.Ne var canim,ihtiyacimiz yokki,idare ediuoruz deyip hicbir luksunden kismadi.Maalesef erkeklere evde oturmak yaramiyor.Kadinlarin iyi niyetlerini kotu kullanmaya cok aciklar.O yuzden erkek calisip eve para getirmeli.Ben eşime çok kızamadım mesela. Çünkü o parayı ikiye katlayıp getirse sevinirdim. E batınca napiyim şimdi tekme mi atayım. Bundan sonrası için tek kuruş benden gizli harcamama kuralını getirdim. O da pişman olmuştu. Bizdeki durum kredi çekip yatırmış sizdeki durum hazır parayı kullanmış. Hazırda para olsa belki eşim de harcardı ya da ona dokunmaz kredi çekerdi.
Ekonomik yönetimi siz devralın en iyisi. Onun hesaplara sizsiz erişimi olmasın.
Üstteki arkadaş evi sen geçindirirken o nasıl harcıyor demiş ama bu ev geçindirme olayının kadını erkeği yok bence. Adam da ortak çocuklarına bakarak bir emek veriyor, sorumluluk paylaşıyor. Onun da ailenin birikiminde elbet hakkı var. Hatası gizli saklı işler yapması kendini kontrol edememesi
Herşeyin, bir çaresi, bulunur yeter ki, düzelteceğim diye başka hatalar yapmasın. Huzur herşeyden önemli. Para yerine gelir, huzur sağlok giderse zor. Bazen, tuzssuz aşım sertsiz başım iyidirÖylemi diyorsunuz gemiye yurtdışına gidicem o parayı misliyle ödiycem sana diyor Bi daha asla olmıcak çok bunalmıştım kimseden bişi isteyemedim diyor bilmiyorum eşimi sever güvenirdim çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?