Yoğun çalışıyorsunuz da kaçta çıkıyordunuz işten? 7-8-9? Hiç mi işten çıkınca aramadınız görüntülü konuşmadınız? Görüntülüye gerek bile yok bir insanla telefondan konuşurken araç mu kullanıyor yoksa evde oturuyor mu bariz belli olur? Bir haftada mı evlilik kararı aldınız anlamadım ki. Galiba evlenmiş olmak için evlendiniz. Kusura bakmayın sizinki bile bile lades evlenmeyi düşündüğünüz insanın hayatına nasıl hakim olmazsınız? Başka şehire gitmeyi göze aldığınız insanı nasıl enine boyuna araştırmazsınız, gözünüzü nasıl açmazsınız?
Neyse konu başka yerlere sapmaya başladı. Daha önce de yazdım ama cevap vermediniz yine yazayım. Bu sebepten boşanılmaz. Yaptınız bir hata hamile kaldınız hoş evlenmeyi göze alan bir insanın korunma yönteminden bihaber olmasını aklım almıyor da neyse olan olmuş. Anne olacaksınız artık sizin göreviniz karı koca çocuğunuza iyi bir aile hayatı sağlamak. İleride çocuğunuza seni tek başıma büyüttüm hatta ben bile büyütemedim ek gıdaya geçtiğin gibi çalışmak zorunda kaldım çünkü baban mesleği gereği beni akşamları yalnız bırakıyordu mu diyeceksiniz? Mesleğiniz bile yok. Nafaka diye tutturmuşsunuz adamın aldığı para asgari ücret nafaka bağlanmama ihtimali yüksek yani. Kurduğunuz hayaller çok ütopik. Şımarıklığı bırakıp aklı başında davranma zamanınız gelmiş artık