Esim anne kuzusu 😣

Ne alakası var? Ben farklı ülkede yaşadım nişanlıyken bir süre yine de aradığımda işten mi çıktı evde mi oturuyor yolda araba mı kullanıyor anlayabiliyordum. Siz nasıl anlayamadınız da her gün 6da evdeyim dedi inandınız? Yüzyüze hiç görüşmeden mi evlendiniz?
Bunları ben de merak ettim ama konu sahibi ısrarla görmezden geliyor sorduğum soruları. Farklı şehirlerde insanlar görüntülü konuşuyor her gün. Çalışırken vs. nasıl denk gelmemiş hayret.

Bunları ben de merak ettim ama konu sahibi ısrarla görmezden geliyor sorduğum soruları. Farklı şehirlerde insanlar görüntülü konuşuyor her gün. Çalışırken vs. nasıl denk gelmemiş hayret.

Konu sahibi tek cümlelik mesaj yazmaktan vazgeçip biraz ayrıntı verse belki anlarız. Şahsi fikrim çokta birbirlerini tanımadan, tanımaya çalışmadan evlendikleri yönünde yoksa insan nasıl anlamaz sevgilisinin kaçta işe gidip kaçta işten döndüğünü

Zaten ilk ayında döndüm gebe oldugumu anne evinde ogrendim
Konuyu eksik anlatinca 5 au sonra dondun sandim.. is bul derken saatler uygun değil deme de abin az veriyor haksızlık yapıyor de. Başka yerde şoför maaşları daha fazla de.. sonuçta bebeğimiz olacak paraya ihtiyacımız olacak de..

Bu siteye üye olup konu açmak, internetten korunma yollarını öğrenmekten daha zor. Evlenip seks yapabilen insan korunmayı nasıl bilmiyor, nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz anlamıyorum ben. Adamı çıldırtırsınız yeminle.
Korunmak zorunda mı.. belki bebek istiyor belki tek başına buyutebilecegine inanıyor. Baba zaten babalığını yapar o ayrı yapmak zorunda yani.. çok büyük sorunlar vardır şiddet vb o zamn dersin keşke korundaydın diye ama böyle kırarak değil..

Korunmak zorunda mı.. belki bebek istiyor belki tek başına buyutebilecegine inanıyor. Baba zaten babalığını yapar o ayrı yapmak zorunda yani.. çok büyük sorunlar vardır şiddet vb o zamn dersin keşke korundaydın diye ama böyle kırarak değil..
Herkes sizin gibi anlayışlı deil kim kimi nasıl kırıyoı gördüm canim

Konu sahibi tek cümlelik mesaj yazmaktan vazgeçip biraz ayrıntı verse belki anlarız. Şahsi fikrim çokta birbirlerini tanımadan, tanımaya çalışmadan evlendikleri yönünde yoksa insan nasıl anlamaz sevgilisinin kaçta işe gidip kaçta işten döndüğünü
Gpruntlu konuşurken öğle saatlerinde arıyordu işten çıkınca çıktım diye mesaj atıyordu ben de yoğun çalışyodum

Bebeği tek başına büyütebileceğine siz inandınız mı peki?
Çok büyük sorunlardan kasıt nedir mesela? Konu sahibine göre boşanmayı düşünecek kadar büyük bir sorun varmış zaten ortada. Bu durumda baştan itibaren “aklen ve vicdanen” korunmak zorunda evet.

Ne alakası var? Ben farklı ülkede yaşadım nişanlıyken bir süre yine de aradığımda işten mi çıktı evde mi oturuyor yolda araba mı kullanıyor anlayabiliyordum. Siz nasıl anlayamadınız da her gün 6da evdeyim dedi inandınız? Yüzyüze hiç görüşmeden mi evlendiniz?
Bense spruuodum yalan soluyomus

Çok büyük sorunlardan kasıt nedir mesela? Konu sahibine göre boşanmayı düşünecek kadar büyük bir sorun varmış zaten ortada. Bu durumda baştan itibaren “aklen ve vicdanen” korunmak zorunda evet.
O kadarda deil bebeğimin hakkını istemem neden herkesi sinir etti bebeğe nafakasını vericek bende çalışıp bakıcam sizi alakadar etmiyo dünyaya getirdim bilmeden de olsa geliyo inşallah

Geri dönmeyi düşünüyor sadece iş değiştirmesini bekliyor.. benim asıl söylemek istediğim kırmadan söylemek.. yoksa tabi ki mantıklı olan evlilikte ilk bir iki sene birbirini tanımak evliliğe alışmak ondan sonra duruma gore çocuğa karar vermek.Bana gore de erken çocuk yapmak yanlış ama herkesin evliliği farklı.. Ama olan olmuş sonuçta. evet bakabilecek gucu buluyor belki kendinde..

Geri dönmeyi düşünüyor sadece iş değiştirmesini bekliyor.. benim asıl söylemek istediğim kırmadan söylemek.. yoksa tabi ki mantıklı olan evlilikte ilk bir iki sene birbirini tanımak evliliğe alışmak ondan sonra duruma gore çocuğa karar vermek.Bana gore de erken çocuk yapmak yanlış ama herkesin evliliği farklı.. Ama olan olmuş sonuçta. evet bakabilecek gucu buluyor belki kendinde..
Saolun duusnceleriniz tam ifade etmek isteidkleirm

Herkes sizin gibi anlayışlı deil kim kimi nasıl kırıyoı gördüm canim
Erken coxuk yapman bu karmasa da bana gore de yanlış.. her çocuk mutlu huzurlu bir yuvada büyümeyi hakeder çünkü.. Ama kızsam nolcak hamile halinle üzüleceksin sadece.. eşinle barışırsan evliliğiniz düzelip oturmadan ikinci çocuğu yapma.. sağlık ocağında veriyorlar ücretsiz hap kondom filan.. barışmazsan da bilmiyorum bakmak zor çocuğa tek başına..

Canm soleidm anlamiuo
Anlamıyorsa kendi bilir.. çocuğuna yetebilecegini iyi bir gelecek sunabilacegini düşünüyorsan boşan.. ya da barışıp eşinin kendi kendine aklı başına gelmesini ben kullaniliyorum diye idrak edip kendi abinin yanından ayrılmasını bekleyeceksin..

Gpruntlu konuşurken öğle saatlerinde arıyordu işten çıkınca çıktım diye mesaj atıyordu ben de yoğun çalışyodum
Bense spruuodum yalan soluyomus

Yoğun çalışıyorsunuz da kaçta çıkıyordunuz işten? 7-8-9? Hiç mi işten çıkınca aramadınız görüntülü konuşmadınız? Görüntülüye gerek bile yok bir insanla telefondan konuşurken araç mu kullanıyor yoksa evde oturuyor mu bariz belli olur? Bir haftada mı evlilik kararı aldınız anlamadım ki. Galiba evlenmiş olmak için evlendiniz. Kusura bakmayın sizinki bile bile lades evlenmeyi düşündüğünüz insanın hayatına nasıl hakim olmazsınız? Başka şehire gitmeyi göze aldığınız insanı nasıl enine boyuna araştırmazsınız, gözünüzü nasıl açmazsınız?

Neyse konu başka yerlere sapmaya başladı. Daha önce de yazdım ama cevap vermediniz yine yazayım. Bu sebepten boşanılmaz. Yaptınız bir hata hamile kaldınız hoş evlenmeyi göze alan bir insanın korunma yönteminden bihaber olmasını aklım almıyor da neyse olan olmuş. Anne olacaksınız artık sizin göreviniz karı koca çocuğunuza iyi bir aile hayatı sağlamak. İleride çocuğunuza seni tek başıma büyüttüm hatta ben bile büyütemedim ek gıdaya geçtiğin gibi çalışmak zorunda kaldım çünkü baban mesleği gereği beni akşamları yalnız bırakıyordu mu diyeceksiniz? Mesleğiniz bile yok. Nafaka diye tutturmuşsunuz adamın aldığı para asgari ücret nafaka bağlanmama ihtimali yüksek yani. Kurduğunuz hayaller çok ütopik. Şımarıklığı bırakıp aklı başında davranma zamanınız gelmiş artık

Nafaka ve diğer hayat şartları iyi olsa geri dönmeyi düşüneceğini sanmıyorum. Bu bir bencillik ve ben buna olgun tepki veremiyorum maalesef. Elden bir şey gelmiyor, olan çocuklara oluyor. :(

Nafaka ve diğer hayat şartları iyi olsa geri dönmeyi düşüneceğini sanmıyorum. Bu bir bencillik ve ben buna olgun tepki veremiyorum maalesef. Elden bir şey gelmiyor, olan çocuklara oluyor. :KK43:
Çocugun babadan yada anneden uzak büyümesi kötü tabi.. ya da boşanmış ailede buyumesi, yoksullukda yada. Ama kizsan degisen ne uzulecek sadece.. bana gore bosanmasin buyuk sorunlar degil anlattiklari ama esinin de fedakarlik yapmasi lazim cocugu icin.. kok aileyi degil de artik biraz cekirdek aileyi dusunmesi lazim maddi manevî.. ama ayrilip da mutlu ozguvrnli coxuklar yetistiren cok kadin var maddi manevi.. bi eksiklik oluyo her zaman ama mutsuz yuvadan iyidir tabi bunu siddetin yada daha buyuk sorunlarin olduğu evlilikler için söylüyorum.. yoksa ufak şeyler düzeltilebilir idare edilebilir

Esiniz kamyoncuysa sizi kandırmış. Onlar iyi para alıyor yani kimse asgari ücrete o kadar süre evinden uzak kalmaz. Hele sınır ötesi calisiyorsa 10bine kadar alıyorlar.

Yoğun çalışıyorsunuz da kaçta çıkıyordunuz işten? 7-8-9? Hiç mi işten çıkınca aramadınız görüntülü konuşmadınız? Görüntülüye gerek bile yok bir insanla telefondan konuşurken araç mu kullanıyor yoksa evde oturuyor mu bariz belli olur? Bir haftada mı evlilik kararı aldınız anlamadım ki. Galiba evlenmiş olmak için evlendiniz. Kusura bakmayın sizinki bile bile lades evlenmeyi düşündüğünüz insanın hayatına nasıl hakim olmazsınız? Başka şehire gitmeyi göze aldığınız insanı nasıl enine boyuna araştırmazsınız, gözünüzü nasıl açmazsınız?

Neyse konu başka yerlere sapmaya başladı. Daha önce de yazdım ama cevap vermediniz yine yazayım. Bu sebepten boşanılmaz. Yaptınız bir hata hamile kaldınız hoş evlenmeyi göze alan bir insanın korunma yönteminden bihaber olmasını aklım almıyor da neyse olan olmuş. Anne olacaksınız artık sizin göreviniz karı koca çocuğunuza iyi bir aile hayatı sağlamak. İleride çocuğunuza seni tek başıma büyüttüm hatta ben bile büyütemedim ek gıdaya geçtiğin gibi çalışmak zorunda kaldım çünkü baban mesleği gereği beni akşamları yalnız bırakıyordu mu diyeceksiniz? Mesleğiniz bile yok. Nafaka diye tutturmuşsunuz adamın aldığı para asgari ücret nafaka bağlanmama ihtimali yüksek yani. Kurduğunuz hayaller çok ütopik. Şımarıklığı bırakıp aklı başında davranma zamanınız gelmiş artık
Aradığımda evde oluyodu denk getirmiyodu

Napim canm hayat şartları boşanmak bende istemem demekki eşim bunla tehdit eidyo taviz mi vermeliyim. Korunmayida bilmiyodum 20 günlük evliydim . Sadece soru sordun inşallah boşanmam.

Back
X