Yok gördüm kısa mesafe çalışan dan bahsediyoruz şehirler arası deilya siz hic 8-5 calisan kamyon soforu hayatinizda gordunuz duydunuz mu, ananiz babaniz da mi size soylemedi.
Hayir gayet de bilerek evlendiniz, simdi yazik gercekten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gördüm kısa mesafe çalışan dan bahsediyoruz şehirler arası deilya siz hic 8-5 calisan kamyon soforu hayatinizda gordunuz duydunuz mu, ananiz babaniz da mi size soylemedi.
Benzin taşıyıcısı gayet saati belli . Biraz uyanıklık yapıp gelmiyo eve . Sırf benzin gitmesin diye benim guanhim ne yalan soledi banakamyon şoförüymüş. Saatleri belli olan bir iş değil o. Ben saati belli olan yük şoförü görmedim hiç. O yüzden inanmıyorum size.
Şehir içi şöförlerimiz çalışıyordu. Akşam çıkış o kadar net olmaz. 7--8-9 olabilir. Her akşam evlerine gidiyorlardı geçte olsa. Ş.arası falan olmaz tabi.ya siz hic 8-5 calisan kamyon soforu hayatinizda gordunuz duydunuz mu, ananiz babaniz da mi size soylemedi.
Abla herkes yok ben Bebek yapmaya çalışıyorum sen nasıl 1 ayda tutturdun yazdı. Yok bebeğe yazık. Yok evlenmeseydin sabır taşı olsa çatlar. Senin bebeğin olmuyosa benimde mi olmaması lazim . Rabbim herkese isteidyi vakitte evlat versin.
Yok gördüm kısa mesafe çalışan dan bahsediyoruz şehirler arası deil
Benimki bi gdiuyo 3 gün gelmiyo 2 saatlik mesafeye sırf ikinci sefer-i cekmek icin arabada yatiyo. Gece kaldığını degmiyi kazandığı paaraŞehir içi şöförlerimiz çalışıyordu. Akşam çıkış o kadar net olmaz. 7--8-9 olabilir. Her akşam evlerine gidiyorlardı geçte olsa. Ş.arası falan olmaz tabi.
Yok boşanmak istemiuorum her ihtimalle diye sordum sormaz olaydımo zaman keske biraz daha arastirsaydiniz, yani dusunuyorum, mesela sehir ici nakliyeciler bile yeri geliyor geceyarisina kadar calisiyorlar.
bir de tabi belki size soz verdiginde sektor degisikti, simdi mecbur sehir disina da cikmasi gerekiyor olabilir.
Bazi mesleklerde is olsun yeter ki diye bakilir.
asgari ucret kazanan adamin cok secim secenegi olmayabilir.
Tek sorununuz bu ise yeniden dusunun derim.
Nasip5 aylık evlisin vede hamilesin,neden bu kadar acele ettin peki.
Birde erken evlenmişsin..
Yok boşanmak istemiuorum her ihtimalle diye sordum sormaz olaydım
Evet sevdim evlendim inşallah düzelir aramızDeğil.
İsteyerek evlenmişsin..
Evet ailesiyle sorunlarım var diye gece tej kalıyorum korkuyorum evde bulunduğum yerde ailem yokpeki ailenizle yakin misiniz, belki esiniz bu tarz calismaya devam edecekse en azindan ailenize yakin tasinabilirsiniz, boylece kendinizi yanliz hissetmezsiniz.
Bosanicam diyecekseniz de maddiyatinizi iyi planlayin, zira alacaginiz nafaka hic bir ihtiyaciniza yetmez.
Asgari ucrwti abisi veriyo. Elimden geleni yapicam aramız düzelsin diywK Kimbilirr hamilesin. Buradaki bir çok kişi bu konuda haklı. Küçücük bebeği bırakıp işe gitmek yerine, eşinizi ikna etmelisiniz. Bebekle yapamam seni özlüyorum gibi. Tatlı dil ile başarırsınız. Başka sorun yoksa önce bunu dene. Zaten asgarî ücret alıyor ne iş yapsa alır o parayı. İmkân varsa değiştirsin işini.
Evet sevdim evlendim inşallah düzelir aramız
Sizin de hatalarınız var ama ben karşılaştırma yapılmasını sevmiyorum. Herkesin hayatı evliliği tercihi farklı. Eşim işten 5 dakika geç gelsin kıyameti koparırım mesela. Ama ablamın eşi ayın yarısı evde yoktur, ablam normal karşılar. Yapı, karakter meselesi.Allah razı olsun
Bende zaten işini değiştir dedim değişmem dedi boşarım seni dedi ben neden suçlu olsun cokk üzgünüm suanK Kimbilirr hamilesin. Buradaki bir çok kişi bu konuda haklı. Küçücük bebeği bırakıp işe gitmek yerine, eşinizi ikna etmelisiniz. Bebekle yapamam seni özlüyorum gibi. Tatlı dil ile başarırsınız. Başka sorun yoksa önce bunu dene. Zaten asgarî ücret alıyor ne iş yapsa alır o parayı. İmkân varsa değiştirsin işini.
Zaten bunu teklif ettim asla kabuk etmeduİşini değiştirmeyi düşünsün,bunu teklif et mesela.
Zaten bunu teklif ettim asla kabuk etmedu